Andrej Vučić na sudu u Podgorici: Zvonko Veselinović mi je poznanik, cilj teksta dehumanizacija mog brata

Poruka
19.755
Andrej Vučić, brat predsednika Aleksandra Vučića, dao je iskaz u sredu ujutro u podgoričkom Osnovnom sudu, kojem je tužio „Vijesti“ zbog prenošenja prepiski kriminalaca sa Skaj aplikacije, a u kojima se spominje Andrej Vučić.
On je istakao da nije njegov nivo da komunicira sa kriminalcima, te da nema nikakve biznise ni firme.
"Poznajem Zvonka Veselinovića, ali nisam blizak sa njim, on mi je samo poznanik. Video sam se sa njim tri ili četiri puta na nekim javnim skupovima, ali nemamo dodirnih tačaka", kazao je Vučić na ročištu.https://n1info.rs/vesti/andrej-vucic-na-sudu-u-podgorici-zvonko-veselinovic-mi-je-poznanik-cilj-teksta-dehumanizacija-mog-brata/
1749690915417.jpeg
1749690968368.jpeg

Ni Vucic Aleksandar “ nije “ poznavao Zvonkovog kuma Milana Radojcica i naprasno su postali bliski 😄

Poslednja izmena:
и доста пре онога у бањској УСА је увела санкције према веселиновићу и радоичићу
2021

ББЦ на српском

Američke sankcije, Veselinović i Radoičić: Šta znači kada Amerika uvede sankcije pojedincima​

1749716794703.png

Sjedinjene Države uvele su sankcije Zvonku Veselinoviću i Milanu Radoičiću i sa njima povezanim ljudima

Šta znače američke sankcije?​

Sjedinjene Američke Države uvode sankcije pojedincima i firmama po osnovu zakona Magnicki zbog kršenja ljudskih prava i zabranjuju bilo kakvo poslovanje sa firmama koje su na ilegalan način stekle kapital.
Uvođenje sankcija američkog Trezora znači da je sva imovina ljudi kojima su uvedene sankcije, a koja se nalazi u SAD, blokirana.
S druge strane, uvođenje sankcija skreće pažnju državama u kojima su ti pojedinci da bi trebalo da malo više vode računa o tome šta se radi u njihovim državama
Sankcije su za početak signal da nešto nije u redu, da su neki ljudi upleteni u koruptivne i ilegalne aktivnosti i da države to treba ozbiljno da shvate, da se pobrinu o tome da istraže i da ispitaju o čemu se radi, te da stanu na put takvim aktivnostima

Back