Andrej Vučić ima obostranu upalu pluća

Надајмо се да ће се Андреј брзо опоравити, јер мора да одужи свој дуг према друштву, једно, десетак година, минимум.

Очекујемо да ће га Американци за пар година наћи у Бахреину.

Шта ви мислите?

https://nova.rs/vesti/politika/andrej-vucic-ima-obostranu-upalu-pluca/
POLITIKA Autor:Tanjug 19. Mar. 202120:06 > 20:14
Podeli

aca-i-braca-01-725x483.jpg

Foto:E-Stock/Miloš Rafailović/Filip Krainčanić/Nova.rs
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da njegov brat Andrej ima obostranu upalu pluća.
Vučić je na Instagram profilu “budućnostsrbijeav” objavio sliku sa bratom iz detinjestva uz poruku podrške.

“Ovo levo je moj brat Andrej, lagao je svakovrsni ološ o njemu svašta u prethodnom periodu. Ima obostranu upalu pluća, a ja hoću samo svima i njemu da kažem da ga volim najviše na svetu”, napisao je Vučić.
Podsećamo, 31. decembra mediji su objavili da se otac predsednika Srbije nalazi u bolnici na Bežanijskoj kosi zbog koronavirusa. Tada je saopšteno i da je i Vučićeva majka Angelina pozitivna na koronavirus
Nije bitmo sta ja mislim o Andeju,ali Vucko laze kao i do sada za sve.

Надајмо се да ће се Андреј брзо опоравити, јер мора да одужи свој дуг према друштву, једно, десетак година, минимум.

Очекујемо да ће га Американци за пар година наћи у Бахреину.

Шта ви мислите?

https://nova.rs/vesti/politika/andrej-vucic-ima-obostranu-upalu-pluca/
POLITIKA Autor:Tanjug 19. Mar. 202120:06 > 20:14
Podeli

aca-i-braca-01-725x483.jpg

Foto:E-Stock/Miloš Rafailović/Filip Krainčanić/Nova.rs
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da njegov brat Andrej ima obostranu upalu pluća.
Vučić je na Instagram profilu “budućnostsrbijeav” objavio sliku sa bratom iz detinjestva uz poruku podrške.

“Ovo levo je moj brat Andrej, lagao je svakovrsni ološ o njemu svašta u prethodnom periodu. Ima obostranu upalu pluća, a ja hoću samo svima i njemu da kažem da ga volim najviše na svetu”, napisao je Vučić.
Podsećamo, 31. decembra mediji su objavili da se otac predsednika Srbije nalazi u bolnici na Bežanijskoj kosi zbog koronavirusa. Tada je saopšteno i da je i Vučićeva majka Angelina pozitivna na koronavirus

Klasicno odvlacenje paznje Pic0ustog sa afere Cvijan - znaci opet je on ugrozen i zrtva, ovaj put preko batice (koji se, iz nekog razloga, ocigledno NIJE VAKCINISAO!!!), i sad treba Srbija da ga zali.

Providno do bola.

Ja mogu da shvatim krezube koji i danas glasaju za Vučića,

Ali vas dijabolike koji ste pravili SNS iz Tadićevog kabineta - nikada.

Nikada vam to neću oprostiti.

Glup i mrtav je isto!

Dobar komentar, mada ja ne shvatam nikoga ko je glasao za Vucica osim njegove bande. Jerbo smo ga gledali vec 90-tih na najvisim pozicijama.

Zato i smatram da je svako ko je za njega glasao ili jako glup ili jako zlonameran (spram Srbije i naroda koji ovde zivi).

Back