kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.440
Imao je on onda dobru rolu onomad u onoj drami sa pendrecima...Lažu, nije mu ništa, nego opet cirkus za narod.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao je on onda dobru rolu onomad u onoj drami sa pendrecima...Lažu, nije mu ništa, nego opet cirkus za narod.
Nije bitmo sta ja mislim o Andeju,ali Vucko laze kao i do sada za sve.Надајмо се да ће се Андреј брзо опоравити, јер мора да одужи свој дуг према друштву, једно, десетак година, минимум.
Очекујемо да ће га Американци за пар година наћи у Бахреину.
Шта ви мислите?
https://nova.rs/vesti/politika/andrej-vucic-ima-obostranu-upalu-pluca/
Andrej Vučić ima obostranu upalu pluća
POLITIKA Autor:Tanjug 19. Mar. 202120:06 > 20:14
Podeli
![]()
Foto:E-Stock/Miloš Rafailović/Filip Krainčanić/Nova.rs
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da njegov brat Andrej ima obostranu upalu pluća.
Vučić je na Instagram profilu “budućnostsrbijeav” objavio sliku sa bratom iz detinjestva uz poruku podrške.
“Ovo levo je moj brat Andrej, lagao je svakovrsni ološ o njemu svašta u prethodnom periodu. Ima obostranu upalu pluća, a ja hoću samo svima i njemu da kažem da ga volim najviše na svetu”, napisao je Vučić.
Podsećamo, 31. decembra mediji su objavili da se otac predsednika Srbije nalazi u bolnici na Bežanijskoj kosi zbog koronavirusa. Tada je saopšteno i da je i Vučićeva majka Angelina pozitivna na koronavirus
НАДАЈ СЕ.
Надајмо се да ће се Андреј брзо опоравити, јер мора да одужи свој дуг према друштву, једно, десетак година, минимум.
Очекујемо да ће га Американци за пар година наћи у Бахреину.
Шта ви мислите?
https://nova.rs/vesti/politika/andrej-vucic-ima-obostranu-upalu-pluca/
Andrej Vučić ima obostranu upalu pluća
POLITIKA Autor:Tanjug 19. Mar. 202120:06 > 20:14
Podeli
![]()
Foto:E-Stock/Miloš Rafailović/Filip Krainčanić/Nova.rs
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da njegov brat Andrej ima obostranu upalu pluća.
Vučić je na Instagram profilu “budućnostsrbijeav” objavio sliku sa bratom iz detinjestva uz poruku podrške.
“Ovo levo je moj brat Andrej, lagao je svakovrsni ološ o njemu svašta u prethodnom periodu. Ima obostranu upalu pluća, a ja hoću samo svima i njemu da kažem da ga volim najviše na svetu”, napisao je Vučić.
Podsećamo, 31. decembra mediji su objavili da se otac predsednika Srbije nalazi u bolnici na Bežanijskoj kosi zbog koronavirusa. Tada je saopšteno i da je i Vučićeva majka Angelina pozitivna na koronavirus
Samo vi koji ste bili za SNS još od 2003.Cela nacija da zaplače...
Samo vi koji ste bili za SNS još od 2003.
Bilo bi lakse da cela nacija ignorise SNS.Cela nacija da zaplače...
а како их то разумешJa mogu da shvatim krezube koji i danas glasaju za Vučića,
Ali vas dijabolike koji ste pravili SNS iz Tadićevog kabineta - nikada.
Nikada vam to neću oprostiti.
Glup i mrtav je isto!
Ja mogu da shvatim krezube koji i danas glasaju za Vučića,
Glup i mrtav je isto!
****** колико су сендвича купилиPravi im sendvice.
Pitanje je gde je Andrej sada ??????????????????Jel bivsi
trebalo bi da je u Zabeli...Pitanje je gde je Andrej sada ??????????????????
Eno Vucicu do grudvanja![]()
Znam, ti si jedan od njih.Ja mogu da shvatim krezube koji i danas glasaju za Vučića
Шта ви мислите?
![]()
![]()
On je uvek bio zdrav kao i Vucicev sin, roditelji.Neka ozdravi čovek.
80% stanovnistva nema barem 8 zuba u glavi.Ja mogu da shvatim krezube koji i danas glasaju za Vučića,
Glup i mrtav je isto!