VanderGraaf
Aktivan član
- Poruka
- 1.353
"Quiet Places is music for precious quiet moments, for emotional jurneys, to regein strenght for the wild ride out there in the crazy world". Napokon, nakon godinu dana od objavljivanja, nabavio sam zadnji album ":Quiet Places" svajcarskog kompozitora i virtuoza na harfi, Andreas Vollenweidera. Moja kolekcija svih njegovih izdanja od "Behind the Gardens..." pa do "Quiet Places" je ponovo kompletirana. Ne bih mogao da poverujem da bilo ko, ko voli harfu i zvuk harfe nije cuo i slusao Andreasovu muziku. Danas, isto kao i prvi put kada sam slusao "Down to the Moon", (negde pocetkom 90-tih), njegova muzika zvuci sveze. Ako bih morao da izdvojim jedan album, mislim da mi je upravo Down to the Moon jos uvek njegov najbolji album. Quiet Places je Andreasov zadnji rad i pored njega na albumu je i Isabel Gehveiler svirajuci celo, pored neizostavnog Walter Keiser-a na bubnjevima. Ako volite harfu i celo, onda je ovo muzika za vas. Takodje, Andreas je na You Tube objavio 11 mini koncerata. Vredi poslusati i videti. Da li jos neko slusa njegovu muziku?