Deathshead
Obećava
- Poruka
- 96
Da li neko zna kako se zove komentator koji je prenosio mec izmedju Andree Petkovic i kvalifikantkinje Eugene Busard? Taj komentator ima gej glas i cesto prenosi meceve Ane Ivanovic, a meni je muka od njega jer toliko navija za nase sportiste da to moze biti veliki baksuz, tako da najcesce ugasim ton i pojacam na normalu tek kad Ana, Nole ili neko drugi povedu sa 1:0 u setovima, pa mogu na miru da gledam. Ovaj tip je na gore pomenutom mecu toliko navijao za Njemicu Petkovic (valjda zbog toga sto je po nacionalnosti Srpkinja ili zato sto igra sa Anom Ivanovic u dublu) da mi se smucio. Njemica koja je inace 10. teniserka svijeta je lako dobila mec protiv neiskusne, 17-godisnje francuskinje koja je za svoje godine dobro igrala. Ali tip se toliko uzivio u mec da samo sto nije pljuvao na francuskinju. Ja cu njega javno da isprozivam, ako mognem na Facebook, ali mi treba njegov identitet. To je dakle novinar sa gej glasom na Eurosport, cesto prenosi meceve sa Anom Ivanovic i JJ.
U mecu izmecu Radwanske i Petkovic taj idiot je navijao za Njemicu. Zamislite Poljakinja i Njemica igraju i on navija za Svabe!?!?!? Na srecu Radwanska je dobila.
U mecu izmecu Radwanske i Petkovic taj idiot je navijao za Njemicu. Zamislite Poljakinja i Njemica igraju i on navija za Svabe!?!?!? Na srecu Radwanska je dobila.