izbaci reč posedovati iz saveta i onda savet postaje ok...Prema brojevima koje imamo, na internetu možemo pronaći ''anđele'' koji nešto tvde.
savetuje da budeš autentična i otvorena prema ljudima u svakoj situaciji iako te to čini ranjivom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izbaci reč posedovati iz saveta i onda savet postaje ok...Prema brojevima koje imamo, na internetu možemo pronaći ''anđele'' koji nešto tvde.
To nesto kao fortune cookies?Mene prate dupli brojevi, 11:44.
Anđeo mi kaže:
Ne postoji uvek jasan put kojim treba ići, ali biti ranjiv i otvoren i posedovati, to je ono što možete da uradite da biste osigurali da svakoj situaciji pristupite što je moguće autentičnije“.
Like... okay, angel, couldn't you be any more specified???
Volela bih da imam herca, ali nemam. Motori... kakvi, ja i motori, dve različite dimenzije!Ja mislio hells angels da si oni na motorima
Ne znam nikog na motoru, a da je ostao citav...Volela bih da imam herca, ali nemam. Motori... kakvi, ja i motori, dve različite dimenzije!
Angels u imenu zato.Volela bih da imam herca, ali nemam. Motori... kakvi, ja i motori, dve različite dimenzije!
Ne bas svim vec gdje ih ima.@DedaStojan, vidiš ti anđele u svim imenima...
ali zapravo ih nema.