Anđeoski broj 666

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.555
https://www.yummymummykitchen.com/2021/10/666-angel-number-meaning.html

Kada vidite broj anđela 666 gde god da pogledate i pitate se šta bi to moglo da znači?
Hajde da razložimo 666 anđeoski broj ....

U slučaju da primetite niz brojeva koji se stalno ponavljaju pred vama gde god da ste,
morate da shvatite da to nije ni loš znak ni slučajna pojava.

Na primer, odete od kuće na posao kao obično
i vidite da broj na registarskoj tablici ima broj 666,
a zatim kada stignete u svoju kancelariju dobijate poziv sa telefonskog broja koji ima isti niz brojeva.
Pokušavate da shvatite ceo ovaj scenario, ali kada naručite obrok na pauzi za ručak,
ukupan iznos na računu je takođe 666.
Da li biste mogli da ga ignorišete?
Ili da promenimo pitanje u: da li je u redu zanemariti ovo pitanje?
1644598255851.png

Preko ovog broja, anđeli vam poručuju da se oslobodite svojih strahova i nesigurnosti
u životu i pokušate da održite ravnotežu u svojim svakodnevnim poslovima.

-IZA ANĐEOSKOG BROJA 666 I NJEGOVIH KOMPONENTI-

Kada se ovi brojevi pojave, naš um počinje da misli da je neka loša energija ušla u naš život.
I, ne bi trebalo da krivite sebe za to. Filmovi koje gledamo imaju veoma uvrnut način predstavljanja takvih brojeva anđela publici.
Uglavnom, poruka iza 666 je da kontrolišete svoje misli.
Jednostavnim rečima, svi mi prolazimo kroz faze u životu u kojima privlačimo vibraciju nevolje, očaja, anksioznosti.
Obično su ove misli povezane sa novčanim problemima kao što su novac i kupovina novih stvari ...
Činjenica je da kada zavisimo od svetovnih stvari da bismo se osećali zadovoljni,
postaje izuzetno teško ostati pozitivan.

Tada vam univerzum šalje bukvalni znak u obliku broja 666.
Kada se nađete u ovoj situaciji, pokušajte da promenite svoj put.

Da biste znali u kom pravcu vam anđeli govore da idete,
saznajte značenje broja 666 komponentu po komponentu.

BROJ 6
1644598449171.png

U numerologiji se veruje da broj 6 ima svojstva unošenja harmonije i stabilnosti u život.
Ne samo to, on predstavlja odgovornost. To ga čini odličnim za ljude koji imaju velike odgovornosti
kao što su porodične obaveze, decu,dom.... iPošto je to broj koji simbolizuje sreću i blagoslove,
on poziva na sreću i bogatstvo.

Anđeo broj 6 vam govori da budete dobri prema sebi i drugima.
Priznajte da su svi aspekti života ključni i da morate da postavite ciljeve,
težnje i duhovnost jedno pored drugog. Takođe, morate biti pošteni u svim poslovima
svog života da biste vodili udoban život...

BROJ 66

666-angel-number-meaning.jpg

Anđeoski broj 66 ima donekle slično značenje kao i broj 6
. To je takođe indikacija iz univerzuma da se više koncentrišete na svoj dom.
Pored toga, ovaj broj je potvrda anđela da će u vašem životu uskoro
doći lepa promena u vidu ravnoteže, spokoja i ljubavi.

Anđeli razumeju brige koje imate u svom umu i srcu,
pa nastavite da tražite od njih da preusmere pozitivnu energiju ka vama.
Kada vidite ovaj broj, pronađite ravnotežu u nekim aspektima svog života
tako što ćete biti saosećajni, požrtvovani i praktični.
Čim počnete to da radite, sigurno ćete iskusiti pozitivan protok energije u svom životu.

BROJ 666
1644598645643.png

Ovaj broj garantuje da će sve vaše želje uvek biti ispunjene
kada svoje misli skrenete sa negativnih na pozitivne.
Da biste to uradili, možete ići u šetnju do bajkovite šume ili sedeti pored vode i gledati zalazak sunca.
Ako ne želite da idete napolje-možete da počnete da vežbate, meditirate i uživate u omiljenoj muzici..
Samo potražite nešto što ističe vašu živahnu stranu i pustite da vam preuzme um.

Oslobodite se nepotrebne napetosti jer su anđeli uvek na vašoj strani,
verujte svojoj intuiciji, budite otvoreni za nove poduhvate, očekujte čuda i
sve druge divne neočekivane stvari koje vam život nudi.

1644598723890.png

Sve na ovom svetu ima neku vrstu veze sa božanskim svetom.
Ako putujete nekoliko decenija unazad, otkrićete činjenicu da je numerologija anđela pomogla
mnogim ljudima da uđu u svet duhova. Dakle, ovo je metod za koji se vaš anđeo čuvar odlučio
da bi vam rekao da je uz vas...
Brojem 666 pokušavaju da vam pokažu pravi put.

Šta su uopšte ti anđeoski brojevi?
Neki dan razgovaram sa nekim i kao, baš smo zaključili da pojedine kombinacije brojeva viđamo mnogo češće nego neke druge, te je postala ustaljena stvar da kad npr. pogledamo na ovaj digitalni sat, te kombinacije se ističu skoro svakodnevno. Ili smo se uvežbali da pogledamo u sat u određeno vreme, ili tu ima nečega... mističnog...?!
Npr. isti broj kuće me je ispratio tamo gde sam rođena, pa tamo gde sam privremeno živela, pa je to bio i moj broj indeksa na faksu, a čak i ulica u inostranstvu gde sam boravila je imala taj broj.
Skoro sam u nekom filmu videla isti taj broj na vratima hotelske sobe.
Da li sam ja ta koja sam brojevima pridala značaj, ili ti brojevi nekako imaju sami za sebe značenje u odnosu na mene?
Čudno, čudno...
Which I like very much! :mrgreen:

Šta su uopšte ti anđeoski brojevi?
Neki dan razgovaram sa nekim i kao, baš smo zaključili da pojedine kombinacije brojeva viđamo mnogo češće nego neke druge, te je postala ustaljena stvar da kad npr. pogledamo na ovaj digitalni sat, te kombinacije se ističu skoro svakodnevno. Ili smo se uvežbali da pogledamo u sat u određeno vreme, ili tu ima nečega... mističnog...?!
Npr. isti broj kuće me je ispratio tamo gde sam rođena, pa tamo gde sam privremeno živela, pa je to bio i moj broj indeksa na faksu, a čak i ulica u inostranstvu gde sam boravila je imala taj broj.
Skoro sam u nekom filmu videla isti taj broj na vratima hotelske sobe.
Da li sam ja ta koja sam brojevima pridala značaj, ili ti brojevi nekako imaju sami za sebe značenje u odnosu na mene?
Čudno, čudno...
Which I like very much! :mrgreen:
Pa znaš kako ..Ko veruje u te stvari da se zamisli ..A oni koji ne veruju , eto malo zanimljivosti i zabave..
Mislim , ja sam od tih koji ne veruju , ali nešto lepo i ušuškano mi postoji u anđelima..Kao neka pesma..priča..

Back