Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.020
Sve sto je neodoljivo treba probati.
Posle lupaj glavu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle lupaj glavu...
Posle lupaj glavu...
ima i stvari koje su jace od nas.u tome je i stvar,znam da nije ok,ali potisnuti emocije i odoljeti mu je pretesko!
- - - - - - - - - -
neodoljivo da,a moglo bi da se izbegne,na meni je...
mene interesuje sta bi uradile cure da ste ludo zaljubljene u nekog decka,ali da ste svesne da nije za vas,nikako,svako govori "nije za tebe",ali vas ipak nesto u njemu uzasno privlaci?
mene interesuje sta bi uradile cure da ste ludo zaljubljene u nekog decka,ali da ste svesne da nije za vas,nikako,svako govori "nije za tebe",ali vas ipak nesto u njemu uzasno privlaci?[/QUOTE
Kao sto muskarac voli djavolicu,bezobraznicu,otrovnicu,tako isto i zena obozava nekog dlakavog bandita koji ce je cak i osamariti psovati ali i posteno i redovno dobro "gaziti".Dakle jedno je razmisljati o buducnosti a drugo je priustiti sebi zadovoljstva![]()
mene interesuje sta bi uradile cure da ste ludo zaljubljene u nekog decka,ali da ste svesne da nije za vas,nikako,svako govori "nije za tebe",ali vas ipak nesto u njemu uzasno privlaci?
ne budes sa njim i gotovo...