mene interesuje sta bi uradile cure da ste ludo zaljubljene u nekog decka,ali da ste svesne da nije za vas,nikako,svako govori "nije za tebe",ali vas ipak nesto u njemu uzasno privlaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo bi me briga za to što drugi kažu![]()
mene interesuje sta bi uradile cure da ste ludo zaljubljene u nekog decka,ali da ste svesne da nije za vas,nikako,svako govori "nije za tebe",ali vas ipak nesto u njemu uzasno privlaci?
bilo bi me briga za to što drugi kažu![]()
u pravu si,ali si svesna da ti zele dobro...
Pa sta bi uradile, trcale bi za tim djavolkom ko sto i obicno rade.
pa dobro, ja pričam iz svog ugla, al' sam ja u stanju i mozgom da razišljam u kritičnim momentima, ne samo klitorisom![]()
same bi gacice spalemene interesuje sta bi uradile cure da ste ludo zaljubljene u nekog decka,ali da ste svesne da nije za vas,nikako,svako govori "nije za tebe",ali vas ipak nesto u njemu uzasno privlaci?
pa dobro, ja pričam iz svog ugla, al' sam ja u stanju i mozgom da razišljam u kritičnim momentima, ne samo klitorisom![]()
proracunjljivost
kad neznas dal si dosla il si posla ond anije to to![]()
ne pričam ja o tim momentima![]()
ok nismo se dogovorili o cemu pricamo al se valjda podrazumevalo![]()
i andjeo i djavo u jednom![]()
ćuti tu kad savetujem devojku da upotrebi dva grama mozga bar kad sidje s one stvari![]()
ih, pa nemam 15 majkumumene interesuje sta bi uradile cure da ste ludo zaljubljene u nekog decka,ali da ste svesne da nije za vas,nikako,svako govori "nije za tebe",ali vas ipak nesto u njemu uzasno privlaci?