Daniel Bor
Poznat
- Poruka
- 9.675
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ovde dolazi do brkanja baba i zaba.
Dakle, po mom misljenju, postoje i vanzemaljci i andjeli. Moguce da je delom doslo i do preklapanja ta dva pojma, ali oni nisu isto.
Kljucno je definisati gde ko obitava. Vanzemaljci bi, kao i covek, trebalo da postoje u ovom materijalnom univerzumu. Nasuprot tome, andjeli postoje u visim, duhovnim svetovima.
Takodje je bitno naglasiti da postoji hijerarhija "svetova" (nivoa postojanja) navise kao i nanize, tj ono sto bi mi nazvali rajem i paklom. Takodje i andjeoska bica su vrlo hijerarhijski ustrojena - ne mislite valjda da je hijerarhija izum coveka ili zivih bica ovog materijalnog univerzuma? Bog je svet napravio sustinski hijerarhijskim.
Tako da andjeli predstavljaju bica sa visih duhovnih nivoa ("babe"), dok su vanzemaljci bica ovog univerzuma, kao i mi sami ("zabe").
Posto je sve upravljano upravo sa tih visih nivoa, i mi i vanzemaljci trebalo bi da smo pod kontrolom andjela (nazovimo ih sve tako).
Da malo obrazlozim ovo - ja licno verujem, a i neki spisi (pa cak i Biblija) tvrde da postoje i druga inteligentna bica osim coveka. Toliko o vanzemaljcima.
Sto se tice andjela, ja pomalo proucavam astrologiju i tamo se upravljanje sudbinom ljudi ali i svega drugog pripisuje planetama koje zapravo samo simbolisu visa, duhovna bica, ono sto se u tekstu podrazumeva kao andjeo. Zapravo uticaj vrse ta visa bica. Ona su, s druge strane, takodje hijerarhijski ustrojena, pa i iznad njih ima visih bica koja upravljaju jos mocnijim "carstvima" i tako na 3 nivoa.
Posto sam se uverio da astrologija funkcionise, i to fantasticno, moram da prihvatim da postoje ta andjeoska bica koja upravljaju sudbinom svega, a to definitivno nisu vanzemaljci.
Nadam se da ce ovaj pokusaj objasnjenja malo konkretizovati diskusiju i dovesti do preciznije definicije sta je sta, i ukloniti (po meni) zabludu da je andjeo=vanzemaljac, iako je prakticno cinjenica da bi primitivno svesno bice lako pobrkalo pripadnika napredne civilizacije sa bozanstvom/andjelom.
Sve je ok sem astrologije...
Jedan od najvažnijih anđela je i anđeo Zemlje. Kao što Zemlja vec ima svoj Planetarni Logos, ona takođe ima Anđela koji je štiti, zajedno sa svim bićima koja je nastanjuju.
On je kao anđeo čuvar, ali je na planetarnoj razmeri. Njegovo je ime Geanel i on se nalazi u kvalitetu Prestonika. (Drugo ime: Gaianel).
izvor teksta?