...and my pee pee goes doing doing

• Začetnik teme Začetnik teme peach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I think I see myself, on CCTV... 8)
sleazeshot2.jpg

kolezinice lezbache,ste bas nasle na mom pee pee-ju da birate preCednicu?! :lol: :mrgreen:
(valjda je nase udruzenje poznato bas po tome sto nemamo hijerarhiju i sto je svaka sa svakom,a i grupno bogami...)

nego,dechaci...hvala na odgovorima,samo,bu'te malo detaljniji: kako i zasto? ne mozete da obuzdate svog malishu ili sta...? i on vam se "buni" redovno i posle kad se ljubite ili samo na prvi poljubac? mislim,mozda se nekom cini da je glupa tema...ali,nije majkemi:pokusavam da ustanovim vezu izmedju...............jao,postacu k'o ona jagodica.........cak sam se nosila mislju da vas priupitam da li ste se vi ikad zacudili kako to da velichina testisa nije u srazmeri sa alatkom....ali....znam da je morbidno :mrgreen: .........heh,moram da nadjem neku zanimaciju u zivotu....od ovog se sushi kicma....majkemi :roll:

Dobra je tema, ali ovde tema cim predje 2 strane gubi svaku smisao.
Hoces detaljnije, pa vec sam rekao, sam cin poljubca me i ne uzbudjuje toliko , koliko onaj deo pred sam poljubac, ona tenzija kad se javi.
E tad radi doing,doing!
Posle ako nastupi klasicno zvaljenje on opadne.Ali ako je rukama slobodna pristup njenim butkama koplje je i dalje uspravno :D

hihihih..peach, izvini zbog miniranja teme...posto se ja pravim luda od pocetka, evo da da se popravim...

a sto nisi i devojcice pitala jel im se dize kad se ljube?misim, ne bukvalno..vec ono, kobajagi..kad na samo iscekivanje poljubaca ili tek ovlas dodir usnama dolazi do burnog priliva krvi u odredjene delove tela:D

kao zena u iskusnim godinama, ja se ne ljubim usput..ako se ljubim, znaci odneo vrag salu...ako je odneo vrag salu, onda sve radi ko parna lokomotiva:D

ovo tek da prestanem da budem zbunjena8-)

peach:
@ sindi
sve je to ok,ali ja mislim da mi i dechaci ne funkcionisemo na isti nacin :roll: slicno onome da njih vise "pali" vizuelno nego nas...ne znam...nisam expert...zato i pitam :(
a i kod nas se doing doing ne primeti na prvi pogled... :)

jedino u cemu bih se slozila je da se ne primeti na prvi pogled...:)

a kako mislis ne funkcionisemo na isti nacin?i kakve veze ima vizuelno sa poljupcem?pravi, nezan, topao, vlazan, i naravno strastan poljubac, utice isto i na zenu i na muskarca...makar ja tako mislim:roll:

peach:
da li vam se redovno deshava da vam "drugar" bude "u elementu" kad se PRVI PUT ljubite s nekom tzitzom? :P

ustvari,od cega to zavisi?:roll:

od poljubca?
od sauchesnice?
od stepena zagorelosti?
od godina iskustva?
od...?

dakle,rec je o poljupcu,samo...nikakvo "vatanje" ?:wink:[/QUOT
Dovoljno je da samo sedne pored mene:roll: .Jednoj sam iskreno rekao da se ne izneneadi:wink: A i uvek nosim za broj manje gace:| .Zato imam male zaseke na guzi:|

Back