- Poruka
- 90.691
Asocirao me video na ovaj, užasi kapitalizma sve veći, kompjuteri djavolja rabota.Svi njegovi argumenti neće vredeti pišljiva boba pred ovim:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Asocirao me video na ovaj, užasi kapitalizma sve veći, kompjuteri djavolja rabota.Svi njegovi argumenti neće vredeti pišljiva boba pred ovim:
levicari nisu nikad nista konkretno doneli svetu osim baba zvakanja i ispraznih floskula...desnica sa druge strane ima zavodljivost dok ne spoznas intelekt onih koji je propagiraju...ne preostaje nam nista drugo no ko urlike i andreas da zapevamo internacionalu i tamanimo industrijalceI meni, od silnih levičarskih struja
Kako nije, socijalne funkcije države i državu blagostanja smatram suštinski levim konceptimalevicari nisu nikad nista konkretno doneli svetu osim baba zvakanja i ispraznih floskula...
blagostanje je pojam vezan za pojedinca a ne za socijalu...u srbiji mislimKako nije, socijalne funkcije države i državu blagostanja smatram suštinski levim konceptima
Kejnzijanizam koji čupa ekonomije iz kriza takođe
Mislim, nema ja šta da smatram, jesu.
Индустријалце? У нео-либералном капитализми индустријалац је попут 'малог привредника' пред банкарем.levicari nisu nikad nista konkretno doneli svetu osim baba zvakanja i ispraznih floskula...desnica sa druge strane ima zavodljivost dok ne spoznas intelekt onih koji je propagiraju...ne preostaje nam nista drugo no ko urlike i andreas da zapevamo internacionalu i tamanimo industrijalce![]()
Tako je, zato abolišujmo i državual' isktreno ebes zivot kao u svedskoj napr gde imas barkod od rodjenja i vec posle osnovnog obrazovanja linija zivota ti je ispisana ko ekg linija smrta
ma eufemizam za lopova bre komsija...Индустријалце? У нео-либералном капитализми индустријалац је попут 'малог привредника' пред банкарем.
Другови са Хаитија то добро знају и зато су прво кренули да рокају банке.
Ma jok, nego po'apsiće nas.А добро, извини колегинице. Нисам знао да си и ти од оних који више воле да читају "коментаре".