Analna masturbacija

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li bi ste dopustili svojo partnerki da vam cacka po anusu stimulisuci prostatu (P tacka) da bi dosli do vrhunca? Da li je analingus nesto sto doopustate svojoj partnerki, i koliko ste opusteni sto se tice te zone uopste ?

Zanima me misljenje muskih (jer ipak kod zena ta zona je dostupnija :D) zato je tema na ovom podforumu, mada i zene mogu dati svoje misljenje povodom iste, da li bi bile spremne nesto slicno da urade za svog partnera?

Mozda je tema ipak trebala na ljis ?! :think:
SI TI LUD :lol:

- - - - - - - - - -

Dopustio sam i volim to. Prstima, anilingus... Nemam problema da kazem partnerki sta volim.

TO ZNACI DA VOLIS U GUZU.PRIRIVENI P :bye:

Citah tako na nekom drugom forumu pricu jednu zene gde joj je decko ponudio da ga ona tako naguzi.
I kaze kao "mislila sam da ga necu vise gledati kao muskarca (muskarac, hebac, dominantan, onaj koji guzi), da ce mi biti odvratan", ali cim je osetila "moc", tj. bila u aktivnoj tj. muskoj ulozi toliko se napalila da sad stalno praktikuju.

Ima zena koje vole femidom ali mislim da se muskarci tu malo zabrinu da kazem za svoju orijentaciju, jer zna se koji muskarci pripaju otpozadi.
A ne znam kako reaguju zene kada im muskarac kaze "stimulisi mi G tacku prstima" :hahaha:, cini mi se da je reakcija "jesi ti derpe, cim to volis, ili ti nisi normalan bre" :eek: , mada valjda ima i onih koji su u fazonu :zper: kako citam na netu.

Jednostavno tako nesto je taboo u muskom svetu i nikad neces cuti da se muskarac hvali ortacima tipa "brate ona mi pusi, lepo onako, pa sve brze, pa kad mi nabi prst u ***e svrsio sam kao nikad pre". Mislim da bi svi se zgrozili takvom pricom, jer je taboo.
rectal-exam.jpg

Kakve sam grozote morao da vidim da bih nasao ovu medicinsku sliku :bljak:
:lol:

Back