Analiza Titovih diplomatskih sposobnosti

Umetnost ubeđivanja jugoslovenske i ostale srpske mase i nije neka umetnost. Mogao je ćutati, blebetati, biti jezgrovit ili opširan, kakav god. Ta ista srpska masa je jedna bezrepa stoka iliti neblagodarna kučka kakvim ju je epitetima Knez Miloš s pravom voleo nazivati , ta krezava gomila je operisana od institucionalnih potreba i njenog razumevanja a i samo logičko mišljenje je zakržljalo , kod nje dominira afektivna svest tek nešto malo razvijenija od životinjske.
Zato nije ni čudno što je i mutavi Tito njome manipulisao s lakoćom.
Staljinova C. Armija bi ustoličila i majmuna, a kamoli neko mutavo zločinačko đubre!

Pa bogami,za razliku od Srba,ostali su marljivo radili na izgrađivanju svojih država pripremajući se za čas kad će moći da zatraže internacionalno priznanje tih njihovih država kad se za to stvore okolnosti.Do toga je sticajem okolnosti došlo 10 godina nakon Brozovog odapnuća ali isto se moglo dogoditi i dok je bio živ.

I dogodilo bi se da je taj zločinac ŽIV dočekao raspad SSSR-a! 'Visio' bi na Terazijama kao i Čaušesku!

Ako se pogleda Brozovo kranje dostignuće koja upućuje na njegovu volju on je raskidom sa linijom zadnjih jugoslovena Ranković i kompanija prvi trasirao put stvaranju samostalnih država. Što su kasniji događaji u vezi ustavnih reformi ( naročito 1974. god.) samo to potvrdili. I sama Milka Planinc jasno kaže;

„ Ustav iz 1974. godine radili smo razmišljajući i svjesno i podsvjesno o tome da tu državu treba pripremati za raspad, ali ne onakav krvavi koji je slijedio. Znam što govorim jer sam ja pisala mnoge amandmane i prijedloge za taj Ustav, vodeći računa upravo o tome.“
(Milka Planinc, 2007 godine u intervju za Jutarnji list odgovor na pitanje Je li vam žao što se Jugoslavija raspala?.)

Jedino što niko osim te grupice bravareve KOMUNJARSKA ZLOČINAČKE STOKE nije znao da se priprema raspad!
573592

Pa da. Sadrzina je bitnija of forme svakako.

Jugoslavija je ostvarivala kontinuirani rast drustvenog proizvoda od 5% u periodu od 1945. do 1980. g.
Izgradjeno je nevidjeno mnogo fabrika, infrastruktura (pruga Beograd-Bar, hidroelektrana Djerdap, nuklearna elektrana Krsko...), ogromna stambena naselja (Novi Beograd...u Novom Sadu Liman, Detelinara, Novo Naselje, Spens,...)... zdravstvo, domovi zdravlja, obrazovanje, osnovano ko zna koliko fakulteta, izgradjeno bezbroj osnovnih i srednjih skola...
Sto kaze Duci Simonovic, Jugoslavija je za 35 godina ostvarila napredak u oblasti industrijalizacije i privrednog razvoja za koji je zemljama zapada trebalo 100 godina i to bez da su radnici radili 12-14 sati dnevno. Radilo se standardnih 8 sati dnevno.

Znam iz prica u mojoj rodbini da su preduzeca u Srbiji su koristila IBM-ove mainframe kompjutere, moderne nemacke masine, recimo moj deda je bio direktor jednog preduzeca koje je kao podizvpdjac zastakljivalo aerodrome i zgrade po Africi... itd.

Takodje, secam se prica mojih baba i deda da je kad su oni bili klinci jedna tegla meda bila luksuz, u celom selu je bilo 2-3 bicikla, mestani nisu znali sta je to auto... moje babe i dede su zivele u kucama od blata i trske.
Koje DEBILČINE smišljaju takve gluposti? Gde je bila RAZRUŠENA Nemačka 35 godina nakon WW2, a gde Truloslavija!

Back