analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.617
analiza moje natalne karte
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jednostavno ne znam sta da ti kazem, zvezde ti se smese, ali nemoj da brines, zvezde ponekad varajubtako da ce da crkavaju od smejanja
Ti možda nećeš, ali deluje da on hoće!Meni svatko natalnu tumaci drukcije, ali u jednoj stvari su si svi slozni - da nikada necu imati vrecu para.
Za kime si se to povampirila?Ti možda nećeš, ali deluje da on hoće!![]()
Za kime si se to povampirila?
kako mislis smijese koji bi ti aspekt djelovao povoljnijijednostavno ne znam sta da ti kazem, zvezde ti se smese, ali nemoj da brines, zvezde ponekad varajubtako da ce da crkavaju od smejanja![]()
kako mislis baba nece valjda toliko bit starijaNe valja za ljubav.
Za brak stoji baba neka nafatirana puna love, austrijska penzija bato, neces vise morati da radis.
Prema brojevima i poklapanjima. Saturn u drugoj kuci. 74 godine.kako mislis baba nece valjda toliko bit starija
I kod mene je tumačenje drugačije..Meni svatko natalnu tumaci drukcije, ali u jednoj stvari su si svi slozni - da nikada necu imati vrecu para.
DobrodoslaPozdrav.Nova sam na forumu. Planiram ove godine da idem u banju da pokušam da se ostvarim kao majka..Da li će biti nešto od toga do jeseni..da li će se uroditi plodom ta terapija. HvalaPogledajte prilog 938419