Анализа: Да ли конфликт на Косову може да се пренесе у Македонију и регион?

Prvo nema nikakve veze sa temom, a tačno, Čanak nije Mađar, nego komunističko go*no koje i dalje sisa sisu sistema, kao i njegovi preci, školovan napolju, doveden ovde da obavlja poslove i maltretira običan narod.
Moj upis je replika na tvoj.

Jel se ti osecas maltretirano od strane debelog Canka koji nije nigde nista, osim sto povremeno izlaprda nesto pa novine kao bacaju naslove?

Moje saucesce ako je tako.

Moj upis je replika na tvoj.

Jel se ti osecas maltretirano od strane debelog Canka koji nije nigde nista, osim sto povremeno izlaprda nesto pa novine kao bacaju naslove?

Moje saucesce ako je tako.

Osećam da je pretnja po suverenitet moje zemlje, jer takve svinje baljezganjem i uticajem plaćenim na kraju naprave širi problem. U normalnoj zemlji, takav guli robiju, pa tamo pričaj da hoćeš neke nezavistnosti i sviraj tamburicu na mardelju.

Sve su oni naivni, ali eto njega i kod Mila kada zatreba savet.

gdje god je islam sukobi se šire a da kršćani od okupacije iraka nadalje nisu za to krivi - jesu....

Osumnjičeni za napad u Norveškoj nedavno prešao na islam​

Za sinoćnji napad lukom i strijelom u norveškom gradu Kongsbergu, u kojem je ubijeno pet ljudi, osumnjičen je 37-godišnji stanovnik tog mjesta, koji je nedavno prešao na islam. Јoš dvije osobe, među njima i policajac, ranjene su u napadima koji su se dogodili na različitim lokacijama u Kongsbergu, gradu udaljenom 68 kilometara od Osla.

Napad strijelama u Norveškoj (Foto:NewsBeezer) -

Napad strijelama u Norveškoj (Foto:NewsBeezer)
Policija je već bila zabrinuta zbog znakova njegove radikalizacije, saopštio je regionalni načelnik policije.
Osumnjičeni je uhapšen i prebačen u pritvor u obližnji grad Dramen. Norveški mediji su prenijeli izjavu njegovog advokata da sarađuje sa policijom. Vlasti u Oslu su saopštile da razmatraju da li se radi o terorističkom napadu.
- Mnogo toga još ne znamo. Prerano je govoriti bilo šta o motivima, ali policija razmatra da li se radi o terorističkom aktu. Počinilac je izvršio stravična djela i razumijem da se mnogi plaše. Stoga je važno naglasiti da policija kontroliše situaciju - izjavila je premijerka Norveške Erna Solberg.
Šef policije Ovind Aes ističe da je osumnjičeni djelovao sam.
- Prirodno je da se zapitamo nije li ovo teroristički napad. Međutim, još ga nismo ispitali tako da ne mogu da kažem ništa sa sigurnošću, niti bih donosio zaključke - dodao je.
Osim petoro ljudi koji su podlegli povredama, osumnjičeni je ranio još nekoliko prolaznika od kojih je dvoje na intenzivnoj njezi, uključujući i policajca van dužnosti koji se našao na licu mjesta.
- Ovaj napad je velika tragedija. Gradske vlasti su organizovale psihološku pomoć za sve one koji su doživjeli i preživjeli napad, kao i za porodice žrtava - rekla je gradonačelnica Kongsberga Keri En Sand.
Napadi su trajali više od pola sata na širem području Kongsberga, gradića u kojem živi 28. 000 ljudi. Uprava policije je saopštila da je naredila službenicima širom zemlje da nose vatreno oružje, pošto norveška policija obično nije naoružana.
Ovo je najsmrtonosniji napad u Norveškoj od 2011. godine, kada je Anders Bering Brejvik ubio 77 ljudi.

Па јел није Србија до Токија, то обухвата и Монголија.
Тачно обухвата и Македонију и Монголију с тим што ћемо Монголију да поклонимо вама ипак сте ви домаћи тамо

Монголску итулу Хан или Кан су од свих словена једино имали бугари......

Мађари имају претензије на Трансилванију исто као на Војводину. У Румунији исто има доста Мађара..
Trianonski sporazum je istekao već, sad samo je problem to što kada Mađarska ima Transilvaniju na karti, izgleda kao da ubacuju svoj falus u Rumunijin otvor poput ogromne uvrede

Back