Macut je stručnjak u svom poslu, rođeni Beogradjanin, dobro stojeći građanin ove zemlje i ni u kom pogledu ne može da se upoređuje sa polupismenom i neusmenom Čaletom koja još ni maternji jezik nije savladala. Niti će.
To što je možda pogrešio kod jednog slova je najmanje što može da mu se pripiše jer ne možemo da znamo svako selo ko zna gde.
Inače od kako je izvučen iz šešira i proglašen za premijera, ni meni nije jasno šta mu je to trebalo, moguće neki muški klimaks, drugi razlog ne vidim, ovo mu nije trebalo.
Djuru Macuta znam godinama, komšije smo ovde na Dedinju i dosta ljudi iz komšiluka se lečilo kod njega što u državnom, što u privatnoj mu praksi u kojoj je godinama i on i supruga mu što znači da im pare nisu problem.
Frljate se tom vilom na Zvezdari, milionima koštanja što nije tačno bar po fotkama koje sam videla, košta znatno manje.
Ovde na Dedinju su imali ili imaju još, nisam se raspitivala, 2 stana.
Jedan je Macut nasledio od pokojnih mu roditelja i taj su izdavali, a drugi su supruga i on kupili još odavno što je sasvim regularno u odnosu sa prihodima od zarade im.
Ako su prodali ova 2 stana na Dedinju eto im 800.000 - 900.000 evra od toga i to bi bilo otprilike koštanja te Zvezdara vile.
Prosta računica.
Da mi treba dobar internista, stručnjak, ne bih ni časa časila da se obratim njemu.
Da, kaže se hleb Inače.