Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je dobar znak kako se treba kladiti. Ko igra razumom a ne srcem uhvati veliku kintu. :ok: Ja gadjam uvek protiv nje. Dobijam u svakom slucaju. :lol:

:D Da znash da si veshtiji igrach od mene, bar shto se tiche Ivanovicke, ona mi je, kako bi se forumskim rechnikom kazalo, na ignor listi, naravno to shto je ne konstatujem mi ne donosi dobitke, bolje bi mi bilo da ulazhem protiv nje, ali muka mi je da je pratim tako njanjavu. Nemam srca da je gledam kako se pati po terenu, vishe volim da uzhivam u nadmoci moje favoritkinje, koja ce doneti profit, npr. stavim lovu na Sabinu Lisicki, mada se izgovara Liziki, ako se ne varam, bar se ona sama tako predstavlja, i onda s merakom gledam mech, em je tenis dobar, em cu zavrshiti u plusu, em je cura kao da sam je nacrtao, onako kao nashe Sose, temeljna, robusna, zategnuta. :lol:

Ana je definitivno na putu povratka u Top Ten. Jelena se nikad vratiti nece. Ana je uvijek imala talenat veci od JJ, ali ona je sad na toj velikoj raskrsnici da li da uvede jachi trening pa da jos napreduje u konstituciji i da vremenom dodje kao Jelena u gradji ili da nastavi sa lijepim izgledom i da igra samo za pare. Sto se mog misljenja tice, trebalo bi da ide u korak sa oba izbora. I da na kraju bude snazna kao Sarapova, a opet jedna od najljepsih.

Back