АНА ИВАНОВИЋ СКОТ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Ana Ivanović: Skot nije kao srpski muškarci
Ako je suditi po osmesima i pričama koje dolaze sa australijskog kontinenta Ana Ivanović iz dana u dan potvrđuje da je golfer Adam Skot "onaj pravi“.
201723_anaivanovic_f.jpg

Ana: Sada smo oboje na stazi uspeha
Jedna od najlepših teniserki sveta već je mesec dana u Australiji. Spojila je odmor sa pripremama za novu sezonu, a sve to začinila ljubavlju sa šarmantnim golferom. Iako je njihova romansa imala period krize, od pre nekoliko meseci ponovo su zajedno i osećanja više ne kriju.

"Bio je to težak period razdvojenosti, ali je na kraju za oboje to bilo dobro. Ovde se osećam potpuno opušteno i izuzetno mi prija Adamov australijski mentalitet. Veoma je koristan u kući i kada smo zajedno stalno želi da mi pomaže i uradi mnoge stavri. To je mnogo više i drugačije od onoga što žele srpski muškarci. Nije mi još kuvao, ali je obećao večeru".

U periodu krize posle osvajanja Rolan Garosa i prvog mesta na svetu 2008. godine, Ivanovićeva je na sve načine pokušavala da se vrati u svetski vrh. Od letos je krenula u novi uspon sa trenerom Najdželom Sirsom iz Velike Britanije.

"Mnogo sam vremena provela razmišljajući najbolje načine za povratak u vrh, a i na greškama učila. Adam je bio od velike koristi, pomogao mi je savetima i podrškom jer je i sam bio u sličnoj situaciji. Sada smo oboje na stazi uspeha", kaže Ana.

2vihxsj.jpg

Кад де уда за овог Адама, хоћел Ана задржати презиме ил ће постати СКОТ?

Никада нити сам балио нити сам је сматрао интелигентном,о играма за фед репрезентацију сви знамо све. Мислим да јој на основу овог а и неких претходних интервјуа презиме Скот одлично стоји.

Њен проблем велики је тај што слуша мајку и татицу,који кажу "Немој сине за нашега момка,теби треба неко ко има више него ти" ,нажалост тако је!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back