AMSS privatna prcija "sposobnih" kriminalaca

Eto npr jedna od njihovih delatnosti je uzimanje iz dzepa gradjana 100€ bukvalno za NIŠTA prilikom uvoza automobila.
Carina primi auto i ocarini ga na godiste koje stoji u saobracajnoj. Tom prilikom je pregledan broj motora kao i broj sasije u ustanovljeno da li je ispravan tj da li je citak.
Eeeee tu nije kraj jer moras da ides i u AMSS da ti oni jos jednom isto pregledaju broj motora i sasije i da ga slikaju a za to ti uzmu 100€ medjutim tu nije kraj jer iz ne znam kog razloga oni odrede da je godiste automobila ili bilo kog drugog vozila ono kad je izasao iz fabrike i ti mislis kupio si auto 2015 a oni ga obore na 2014 i automatski ti spuste vrednost automobila.
Sta oni imaju od toga ja zaista ne znam ali je ocigledno da se narod buni jer su sad kao foru poceli da upisuju pored godine proizvodnje i datum prve registracije.
Ha-Ha-Ha videli da narod pocinje da kipi pa kao ajd malo da ga smire.
Meni su oborili x automobila do sad a bilo je i slucajeva da je auto proizveden 20.Decembra i oni ga obore.
Opet kazem,sta oni imaju od toga meni nije jasno a samo prave problem narodu.
Da ne pricam o tome da su od 1.Jula uveli i to da kola koja nemaju citak broj motora ili sasije ne mogu da dobiju uopste homologaciju a dosad su takva kola isla na utiskivanje novih brojeva iliti PUS i onda im je radjena homologacija.
Znaci,broj motora koji niko vise ne gleda u EU ako je korozivan kod nas ne moze da prodje!!!!
Debilizam na delu a pogotovo sto oni jako dobro znaju da maltene trecina automobila iz uvoza ima broj motora koji se ne moze ocitati.
To su samo neke od gluposti a sad se setih jos jedne gde na kolima u kojima je ugradjen fabricki metan ne mogu da ostanu ista creva i moraju da se stave nova celicna sto naravno kosta jos nekih 100€ za promenu. Fabrika nije znala ocigledno da ugradi uredjaj ali zato mi srbende znamo kako treba jel da?

Eto npr jedna od njihovih delatnosti je uzimanje iz dzepa gradjana 100€ bukvalno za NIŠTA prilikom uvoza automobila.
Carina primi auto i ocarini ga na godiste koje stoji u saobracajnoj. Tom prilikom je pregledan broj motora kao i broj sasije u ustanovljeno da li je ispravan tj da li je citak.
Eeeee tu nije kraj jer moras da ides i u AMSS da ti oni jos jednom isto pregledaju broj motora i sasije i da ga slikaju a za to ti uzmu 100€ medjutim tu nije kraj jer iz ne znam kog razloga oni odrede da je godiste automobila ili bilo kog drugog vozila ono kad je izasao iz fabrike i ti mislis kupio si auto 2015 a oni ga obore na 2014 i automatski ti spuste vrednost automobila.
Sta oni imaju od toga ja zaista ne znam ali je ocigledno da se narod buni jer su sad kao foru poceli da upisuju pored godine proizvodnje i datum prve registracije.
Ha-Ha-Ha videli da narod pocinje da kipi pa kao ajd malo da ga smire.
Meni su oborili x automobila do sad a bilo je i slucajeva da je auto proizveden 20.Decembra i oni ga obore.
Opet kazem,sta oni imaju od toga meni nije jasno a samo prave problem narodu.
Da ne pricam o tome da su od 1.Jula uveli i to da kola koja nemaju citak broj motora ili sasije ne mogu da dobiju uopste homologaciju a dosad su takva kola isla na utiskivanje novih brojeva iliti PUS i onda im je radjena homologacija.
Znaci,broj motora koji niko vise ne gleda u EU ako je korozivan kod nas ne moze da prodje!!!!
Debilizam na delu a pogotovo sto oni jako dobro znaju da maltene trecina automobila iz uvoza ima broj motora koji se ne moze ocitati.
To su samo neke od gluposti a sad se setih jos jedne gde na kolima u kojima je ugradjen fabricki metan ne mogu da ostanu ista creva i moraju da se stave nova celicna sto naravno kosta jos nekih 100€ za promenu. Fabrika nije znala ocigledno da ugradi uredjaj ali zato mi srbende znamo kako treba jel da?
Hahaah.. Smejurija.. Šta će jadni moraju nekako do novca a ta klika Nzn drugačije nego da otima mora narod nešto da radi a možda ima tu i stranačkih, ili, famijarnih, radnih, mesta .. Nije to tebi problem osim maltretiranja u gubljenja vremena , ti sve to stavljas na račun i to ulazi u krajnju cenu.. Problem je ovim krajnjim kupcima koji sve to plaćaju..

Da vam dam primer kako je kod uvoza u Dansku pa da uporedite.. Uvezes auto i prijavis ga na carinski pregled koji se obavlja na tehničkom i računa 2x obični pregled gde ocene ispravnost,, popisu opremu i ocene vozilo :iznad proseka, prosek ili ispod proseka i proslede poreznoj koja vam pošalje uplatnicu prema kataloškoj ceni koju možete da uporedite prema ostalim sličnim vozilima csrinjenim u tom nekom preridu, čim se uplati carina auto je registrovano i mogu tablice da se uzmu .. Sve ukupno: posecujete jedno mesto a procedura traje par dana i sve ide elektronski .. Ukupna cena 105evra, ,

Poslednja izmena:
Resenje je da se broj kuca pre amss pregleda, ako se ne vidi, kod majstor Zike koji ima alat i ukuca originalni broj motora. Sa retardima ne moze drugacije. Ako je broj potpuno necitljiv, sada se ide na forenzicki pregled. Nije vise dovoljan krim. tehnicar, nego forenzika mora da utvrdi da li je bilo nekih mahinacija i to kosta oko 200e.

Resenje je da se broj kuca pre amss pregleda, ako se ne vidi, kod majstor Zike koji ima alat i ukuca originalni broj motora. Sa retardima ne moze drugacije. Ako je broj potpuno necitljiv, sada se ide na forenzicki pregled. Nije vise dovoljan krim. tehnicar, nego forenzika mora da utvrdi da li je bilo nekih mahinacija i to kosta oko 200e.
Cuj to.. Pa ima u autima skriveni broj sasije koji mogu da dobiju od fabrike ako je bas do toga.. Međutim meni se cini da nije već do € i izmišljena radnih mesta..

Nisam cuo jos da je neklo uspeo da ukuca broj kao fabrika.
Ipak je ono odradjeno masinski.
Tehnicki pregled i ov ako dosad niste mogli regularno preci ako niste imali broj motora ili sasije tako da vam je isto kao i do sad ali nije isto ovoznicima jer oni ce da produvaju na ko zna koliko automobila jer nemaju BROJ MOTORA I MORACE TA KOLA DA VRACAJU ILI PRODAJU OTPADIMA.
Vi cete naravno kupovati kola iz uvoza normalno sa homologacijom koja ce biti potvrda da je sve u redu sa vozilom ali uvozniku nece biti svejedno jer ce odsad morati da kupuje kola sa lampom i smirglom da bi prethodno ustanovio da broj motora postoji.

Reklamiranje AMSS preko " besplatna pomoc na putu " jednom godisnje je samo to, reklama....nema besplatne pomoci na putu od strane AMSS.....Naime, AMSS angazuje lokalne privatnike za tu pomoc i placa im po kilometru prevoza vozila,
ali tako sto njima isplacuje 20% ostalo zadrzava, pa je cena slepovanja 78 dinara po kilometru u oba pravca znaci 156 dinara po kilometru. Kartica koju dobijete kao clan omogucava vam da se nagadjate, ali u svakom slucaju slepovanje naplacuju i svaku drugu pomoc po cenmovniku.
Kod privatnih prevoznika je cena 1E za kilometar u jednom pravcu...

Reklamiranje AMSS preko " besplatna pomoc na putu " jednom godisnje je samo to, reklama....nema besplatne pomoci na putu od strane AMSS.....Naime, AMSS angazuje lokalne privatnike za tu pomoc i placa im po kilometru prevoza vozila,
ali tako sto njima isplacuje 20% ostalo zadrzava, pa je cena slepovanja 78 dinara po kilometru u oba pravca znaci 156 dinara po kilometru. Kartica koju dobijete kao clan omogucava vam da se nagadjate, ali u svakom slucaju slepovanje naplacuju i svaku drugu pomoc po cenmovniku.
Kod privatnih prevoznika je cena 1E za kilometar u jednom pravcu...
Je li ovo iskustvo ili si sam prevoznik? Bogomi, da se meni naplati prevoz, iako imam karticu, tuzio bih ih. I dobio glat.
Znam ljude da sigurno im nije naplacivano i da je ispostovano to sto reklamiraju. A znam i lopove lokalne slep sluzbe stocbi 2x da se naplate. Za takve je jedini krivicna prijava lek.

Ako su ti naplatili, nisu smeli, trebao si AMSS da zoves opet.

Ja nisam clan tih.....prevarantskih udruzenja...ali je ovo iskustvo nekih ljudi.
nisam clan ni biblioteke, pa cak ni muzickih drustava...probao sam sa pozoristima, pa ni to ne funkcionise...:)

Istina je da sam radije njih pozvao dva puta jer su bili jeftiniji od privatnika
i tada je direktna pogodba.
Kada se radi o "pomoci na putu" koju imaju kao deo usluge za clanove iskustvo je da se naplacuje po vidjenju....imaju izgovor za svaku naplatu...recimo po ovom iskustvu trazili su zapisnik iz policije, pa je to opravdanje sto naplacuju deo
slepovanja dok je njihov predstavnik hteo sve da naplati... u smislu " pa zivi ste sta zakerate oko placanja...:)

Back