AMNESTIJA....!?

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Da li bi Legija trebalo da bude amnestiran ?

Predao se maja 2004.
Pre 12 godina.
U vrlo konfuznom i sumnjivom suđenju,
ustanovljeno je da nije pucao u Đinđića...
Za četvorostruko ubistvo na Ibarskoj magistrali
ne postoje čvrsti dokazi, sve ostaje u sumnjama....

Mnogo se angažovao, mnogo dao za spas srpstva od zatiranja.
Od Slavonije, preko Bosne do Kosova !

Mislite li da ga treba amnestirati ?
Lično sam ubeđen da treba.....

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: 27E
Лично сам убеђена да су убиство Ђинђића и Ибарска магистрала два најспореднија разлога због којих би робијао.

Ако већ немају доказе за његово мафијашко деловање, уцене, отмице и слично, и треба да га пусте кући.

Predao se maja 2004.
Pre 12 godina.

Osudjen i za Ivicu Stambolica i plus za "druzenje" sa mojim zemljacima iz Silerove ulice...

- - - - - - - - - -

Nije do moje promucurnosti vec do realne situacije u Zabeli,njegovo robijanje je vise na dobovoljnoj bazi.

Preciznije u Alkatrazu...

Poslednja izmena:

Аменстију у Србији доноси Скупштина Републике Србије на предлог Владе. Последњи пут је донета у одређеном проценту смањења затворске казне (у зависности од врсте кривичног дела) осуђеним лицима 2000 . године после рушилачке побуне у затворима у Србији. Аменстију не треба мешати са
помиловањем који је појединачан акт председника Републике којим се ослобађа или скраћује затворска казна појединцу који је тај вид „милости“ тражио молбом Председнику Републике.

Poslednja izmena:

Predao se maja 2004.
Pre 12 godina.

Zar doticni na sudjenju za ubistvo Djindjica nije priznao da je svercovao 600kg droge? U stilu, jesam dilovao, ali nisam ubio Djindjica? Ne mogu sad tacno da se setim, ali sam zapamtio to priznanje za drogu, to je kao priznao da ne bude da je cvecka i andjeo, ali nije priznao ubistvo.

Inace, opste je poznato da ko god je upucao (namerno koristim tu rec) Djindjica to nije uradio na svoju ruku i za svoj racun. Bilo da je to Legija, Zvonko ili neki USA hired gun.

Glavno pitanje je - ZASTO JE UBIJEN ZORAN DJINDJIC, odgovor na to pitanje uveliko bi ukazao i na PRAVOG NALOGODAVCA - a samo to je bitno, ko je povukao okidac je potpuno nebitno. Naravno, ubicu treba osuditi, ali glavni problem nije ubica vec nalogodavac (i, iza toga, razlog ubistva).

Sve van toga je cisto zamajavanje...

Аменстију у Србији доноси Скупштина Републике Србије на предлог Владе. Последњи пут је донета у одређеном проценту смањења затворске казне (у зависности од врсте кривичног дела) осуђеним лицима 2000 . године после рушилачке побуне у затворима у Србији. Аменстију не треба мешати са
помиловањем који је појединачан акт председника Републике којим се ослобађа или скраћује затворска казна појединцу који је тај вид „милости“ тражио молбом Председнику Републике.

Sve se moze kad se hoce(i mora).

Back