HAD~
Aktivan član
- Poruka
- 1.913
Koliko su tablete aminokiselina opasne? Mislim na one sto se piju za misice ili sta vec? Naravno,ne pijem ja 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko su tablete aminokiselina opasne? Mislim na one sto se piju za misice ili sta vec? Naravno,ne pijem ja![]()
Диже тегове?
Рекао ти је винклер како смеју да се пију.
Реално, ефекат је привремен тако да их ја не бих пила.
bRu zLi rastura!
fala fala ....
Tebi cu isto odgovoriti, ali to je siroka tema hocu lepo da je napisem....
Za pocetak evo sta da radis:
Kupi tribulus terestris (bugarska biljka koja je vekovima koristila Bugarima, zato su bili nepobedivi na takmicenjima snage i dizanja tegova.Ona stimulise muskarca da bude muskarac - javlja se snaga, dubok glas, maljavost, cvrstina, samopouzdanje u sebe, ostrina miljenja i koncentracije) totalno bezbedan proizvod....
Kupi suplementaciju Cinka - cink povecava tj utice da se testosteron u granicama normale luci , tj regulise lucenje....
Jedi preko dana orah/badem/kikiriki - u njima su dobre masti a hormoni se prave od lipid tj masti....
Kupi maslinovo ulje i stavljaj ga u salatu - maslinovo ulje je zdravo i od njega se isto prave hormoni u telu....
Izbegavaj preradjene masti i slatko napravljeno fabrickim putem (tipa cokolada belog secera itd)
LEzi sto ranije , ustaj ranije - hormoni se luce i uvece i rano ujutru, ako tada telo nije u stanju sna/jave moze doci do blagog poremecaja....
Sto manje konzumiraj alkohol ako moze uopste ne konzumiraj eventualno po jedno pivo za vikend - alkohol smanjuje nivo testosterona...
Isto puesnje - izbaci, smanji ili prekini...
Tezak trening stimulise povecanu proizvodnju testosterona - guranje ormana, prenosenje teskih stvari itd - Upisi se u teretanu i radi teske bazicne vezbe - cucanj, bench mrtvo dizanje...+ i ostalo po malo ali ovo glavno da bude - teske vezbe kao ove stimulisu proizvodnju testosa da bi se mogao podici taj predmet drugi put
Moras da jedes na svaka 2-3 sata - gladovanje i preskakanje obroka inhibise (sprecava) stvaranje testosterona jer onda telo cuva masti za rezervu i nece praviti hormone u normalnoj meri...
Ako nemas,nadji devojku i imajte redovne sex,odnose (ali ne preterano ucestale jer je onda obrnut efekat).Redovan sex stabilizuje telo i proizvodnju testosa, a ako se tako radi duze vreme testosteron se luci i vise jer se trosi pa je telo primorano da poveca lucenje...
I to je to sto sam se mogao setiti na brzinu...
e bas zato ne treba da ih koristiamino kiseline + dobar trening = estra rezultati provereno !
savet potrazi u malo boljoj teretani gde mozes naci i trenere i nutricioniste i sve informacije iz prve ruke,sto je najvaznije prave informacije a ne babske price i amaterske savete.
sto se tice amino kiselina one su apsolutno neskodljiv suplement i mozes i trebas da ih kupis i koristis po uputstvu.
iznenadices se rezultatima vec posle par treninga i to ne samo muskulaturom nego komleptnim stanjem organizma.
te price to je privremeno i sta ti ja znam posle nekog vremena ti splasnu misici su smesne do te mere da se cak i najveci amateri vise ne primaju na to.
naravno da ce misici atrofirati ako prestanes da treniras ma sta koristio tako je.poenta je u treningu i kvalitetnoj ishrani.
amino kiseline namenjene bodibildingu su jedan od najkontrolisanijih i najvise testiranih suplemenata i ako ih svi vrhunski svetski sportisti koriste kao dodatak ishrani zasto ne bi i ti ...
sto se tice cinka kao suplementa on ne podize nivo testosterona nego pravi hormonalni balans u organizmu tako da ako ocekujes da ti cink od 8 miligrama odradi testosteron to nece ici tako lako.
postoje takodje neskodljivi biljni preparati koji stimulisu testosteron al o tome ti je bitno da se konsultujes sa lekarom i da pre toga odradis komplet krvnu sliku. da se razumemo ne govorim o steroidima ni jednog tipa.
slazem se sa bruzlijem da ljudi imaju iskrivljen pojam o suplementima i sve svrstavaju pod 'hemikalije' a nije tako
ja koristim twinlabov amino fuel anabolic liquid i ekstra sam zadovoljan rezultatima.
ako te zanima nesto ili ti treba pomoc oko izbora i informacija posalji mi p.p.