Амфилохије o изјави Вучића да je Црногорска Православна црква аутокефална: "Вучић је велика незналица"

Mozda, ali onda nemoj da zrtvuje druge.
mora...sa američkim i britanskim službama nema zezanja...mogao je da zaglavi Hag...u Italiji je bila raspisana poternica za njim...ušao u igru, ali ne može da iuzađe tek tako...a verovatno nema zaštitu Rusije

mora...sa američkim i britanskim službama nema zezanja...mogao je da zaglavi Hag...u Italiji je bila raspisana poternica za njim...ušao u igru, ali ne može da iuzađe tek tako...a verovatno nema zaštitu Rusije

Djukanovic je satanista. Sluga djavolji

Cekaj, sto se ovoga tice nezahvalno je da se mesamo prvi ili da potpirujemo neku mrznju, ali da treba da budemo spremni i na usluzi tom nasem narodu tamo, to treba u svakom trenutku i to treba jasno staviti do znanja.

Uostalom, Dacic je vec tako nesto danas i najavio, jer to je obaveza ove drzave.
Lideri Demokratskog Fronta se sprovode maricom u zatvore, jednom je ispalo koleno. Na ulicama hapse Srbe i svestenstvo. Nadam se da pomoc nece stici kasno.

STa me briga sta on mora i zasto, uglavnom, ne radi ispravno i to vec dugo a ovo je smao kruna, ustvari ne zna se sta je "kruna" da li ovo ili priznanje Kosova.
Lideri Demokratskog Fronta se sprovode maricom u zatvore, jednom je ispalo koleno. Na ulicama hapse Srbe i svestenstvo. Nadam se da pomoc nece stici kasno.

To su heroji i ljudi sa obrazom, pobedice oni kad tad sve i uz Milovu silu i lukavstvo jednog svercera.

Uvek sam cenila Nebojsu Medojevica a sada cenim i Andriju Milosevica, cestiti ljudi, kamo srece da je vise takvih i tamo i ovde.

To su heroji i ljudi sa obrazom, pobedice oni kad tad sve i uz Milovu silu i lukavstvo jednog svercera.

Uvek sam cenila Nebojsu Medojevica a sada cenim i Andriju Milosevica.

Pogodili su nekog profasistu sa cipelom i zabranjen im je ulazak u skupstinu na 15 dana. Bice sa narodom i odbranice pravoslavne crkve.

Pogodili su nekog profasistu sa cipelom i zabranjen im je ulazak u skupstinu na 15 dana. Bice sa narodom i odbranice pravoslavne crkve.
Ma to je samo izgovor, sta su unistili, nista, jedan mikrofon...spram situacije kakva je moglo je i mnogo gore da bude koliko iritiraju i narod i poslanike, da su i mene cak odavde uspeli da iziritiraju do krajnosti i jos me iritiraju.

P.S. Andrija Mandic, ne Milosevic, pogresila sam iznad, a sad da dodam jos i onog Knezevica i Miluna Zogovica, taj mi se narocito dopao.

Ma to je samo izgovor, sta su unistili, nista, jedan mikrofon...spram situacije kakva je moglo je i mnogo gore da bude koliko iritiraju i narod i poslanike, da su i mene cak odavde uspeli da iziritiraju do krajnosti i jos me iritiraju.

P.S. Andrija Mandic, ne Milosevic, pogresila sam iznad, a sad da dodam jos i onog Knezevica i Miluna Zogovica, taj mi se narocito dopao.
Uvek kada su krizne situacije i nevolja pokaze se ko je ko. Tako je bilo i u Srbiji kada su bile majske poplave, jedni su pobegli a drugi su priskocili i pomogli.

Back