Amfibijska vozila

zaimbb

Zainteresovan član
Poruka
119
ko proizvodi ova vozila i gde ih mogu potraziti
ja se ne razumem bas u sve to ,ali je jedan moj prijatelj ,kog ne mogu da odbijem i kazem da necu
zamolio me da pronadjem ako negde u evropi se bave proizvodnjom ovih vozila
jer ko proizvodi tto , ondad mu je potrebna i neka sirovina koju on ima na bacanje
da li bilo ko zna nesto o ovome

ja se ne razumem bas u sve to ,ali je jedan moj prijatelj ,kog ne mogu da odbijem i kazem da necu
jer ko proizvodi tto , ondad mu je potrebna i neka sirovina koju on ima na bacanje

Da li treba da plovi kao camac i ide putem kao automobil ili da lebdi na vazdusnom jastuku?

Mada pitaj Sebastijana.To ti je jedan lik ovde na forumu.Sebastijan mu je juzernejm.Taj moze sve da ti nabavi a ako nemoze on moze sigurno njegov ortak Ramadan sa Bubanj Potoka.Ima da ti nadje Amfibiju koja je presla samo 90000 km.Isla baba iz Svajcarske sa njim svaki dan samo do prodavnice.10 godina stajao u garazi nije paljen...

- - - - - - - - - -

Ne sviđa mi se nešto

:lol:

ma pusti bre to nego daj neku avionsku kovu dodjem malo tu se zezamo:zag:

Moj ujak Ilija je i dalje u tripu "koja su to kola bolja od moskvica", znaci on bi predlozio GAZ 011, posto je uvek ganjao gazove, uaze, moskvice, lade, dvoriste mu je dok je bio mladji izgledalo kao parking Varsavskog pakta, sa isluzenim nasim vojnim TAM Magirus Dojcom pride...

http://www.automotomuseum.vl.ru/image.php?image=gaz011.jpg

Sovjet?

Buba komsinice, kad ti doasde 4 tocka mozes da je prepravis na 3 ili da nju celu prepravis u letilicu ;)

Back