- Poruka
- 4.437
Medjutim, po meni najveca snaga SAD je u njenim ljudima. To je drzhava koja ima najvishe najboljih na svetu struchnjaka za sve oblasti.
Apsolutno...a i izuzetno su vredna nacija, disciplinovani...uz to i najveceg srca i duse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Medjutim, po meni najveca snaga SAD je u njenim ljudima. To je drzhava koja ima najvishe najboljih na svetu struchnjaka za sve oblasti.
Apsolutno...a i izuzetno su vredna nacija, disciplinovani...uz to i najveceg srca i duse.
To je relativno. U odnosu na Japance, Nemce, Kineze, Koreance, ne bih rekao. Amerikanci su medjutim, ljudi, dok neki od pomenutih manje vishe liche na mashine.
Gledao sam pre nekog vremena statistike o radnim satima na godisnjem nivou....koliko se secam, Amerikanci su bili veoma visoko, ako ne i na prvom mestu. A to da su ljudi tu si potpuno u pravu...
Svidja mi se kod njih shto se u saobracaju i vojsci oslanjaju na avione, a ne ko glupi Rusi na josh gluplje tenkove/vozove.
To je vec malo sira tema...inace, zeleznica je u USA izuzetno razvijena i koristi se obilato. Ako sada krenemo na uporedjivanje sa crvenima, pa se nakace dezurni mazohisti da brane crvene, otici ce razgovor da ne kazem kuda....
Ne mozhesh reci da je zheleznica u SAD razvijena, narochito putnichka, kao recimo u Francuskoj ili Nemachkoj.
Realnost je da SAD ima rezve, tolike, da svi Amerikanci mogu da ne rade 70 godina i da svi žive na visokoj nozi toliko godina, a da se kriza ne oseti.
Realnost je da SAD ima rezve, tolike, da svi Amerikanci mogu da ne rade 70 godina i da svi žive na visokoj nozi toliko godina, a da se kriza ne oseti.
SAD neće propasti.
P.S. Amerikanci ne vole da troše rezerve, ali ih imaju toliko da mogu da kupe nekoliko Rusija.
Aham.Apsolutno...a i izuzetno su vredna nacija, disciplinovani...uz to i najveceg srca i duse.