Amero

To je relativno. U odnosu na Japance, Nemce, Kineze, Koreance, ne bih rekao. Amerikanci su medjutim, ljudi, dok neki od pomenutih manje vishe liche na mashine.

Gledao sam pre nekog vremena statistike o radnim satima na godisnjem nivou....koliko se secam, Amerikanci su bili veoma visoko, ako ne i na prvom mestu. A to da su ljudi tu si potpuno u pravu...

Gledao sam pre nekog vremena statistike o radnim satima na godisnjem nivou....koliko se secam, Amerikanci su bili veoma visoko, ako ne i na prvom mestu. A to da su ljudi tu si potpuno u pravu...

Svidja mi se kod njih shto se u saobracaju i vojsci oslanjaju na avione, a ne ko glupi Rusi na josh gluplje tenkove/vozove.

Svidja mi se kod njih shto se u saobracaju i vojsci oslanjaju na avione, a ne ko glupi Rusi na josh gluplje tenkove/vozove.

To je vec malo sira tema...inace, zeleznica je u USA izuzetno razvijena i koristi se obilato. Ako sada krenemo na uporedjivanje sa crvenima, pa se nakace dezurni mazohisti da brane crvene, otici ce razgovor da ne kazem kuda....

To je vec malo sira tema...inace, zeleznica je u USA izuzetno razvijena i koristi se obilato. Ako sada krenemo na uporedjivanje sa crvenima, pa se nakace dezurni mazohisti da brane crvene, otici ce razgovor da ne kazem kuda....

Ne mozhesh reci da je zheleznica u SAD razvijena, narochito putnichka, kao recimo u Francuskoj ili Nemachkoj.

Realnost je da SAD ima rezve, tolike, da svi Amerikanci mogu da ne rade 70 godina i da svi žive na visokoj nozi toliko godina, a da se kriza ne oseti.

Why do people take pride in being idiots?

Record number of Americans using food stamps: report

WASHINGTON (Reuters) - Food stamps, the main U.S. antihunger program which helps the needy buy food, set a record in September as more than 31.5 million Americans used the program -- up 17 percent from a year ago, according to government data.

read more

Back