АМЕРИКУ за викенд погађа ледена катаклизма библијских размера

Poruka
20.104

************************************************** ************************************************** ****************

Можда тема није за политику, али с обзиром да је овај физичар рекао "....такво невреме библијских размера може да изазове једино ХААРП"

ја бих додала само једну `ПОЛИТИЧКУ` реч ........БУМЕРАНГ !!!

Свако ко је слушао овај сад снимак на Ју Тјубу зна да Каку никакав ХААРП није споменуо.

Не ширите глупости и лажи, а највшие не са Курира.

Има тема на Теорије завере, Каку је ово рекао пре 13 дана и ако се не варам јуче је тај хладни талас стигао у Америку, има онај фасцинантни снимак како снежни облаци брзо стижу преко језера у град.

Свако ко је слушао овај сад снимак на Ју Тјубу зна да Каку никакав ХААРП није споменуо.

Има тема на Теорије завере, Каку је ово рекао пре 13 дана и ако се не варам јуче је тај хладни талас стигао у Америку, има онај фасцинантни снимак како снежни облаци брзо стижу преко језера у град.

Za Kurir rade ljudi sa dijagnozom paranoidna schizofrenia, to im je jedna od prednosti prilikom zaposljavanja.

pa pa paranoja
http://vesti.krstarica.com/svet/haarp-kriv-za-katastrofalnu-sneznu-oluju-u-americi/
doviđenja lepa moja...

Кад је то објављено у јавности / о ткз. катаклизми /, један члан Думе је тражио да се на том "инструменту" нагласи да буде у
његовом упутству клаузула " држати ван домашаја мале деце "....што је прихваћено и потписано од стране Путина....

Видевши колики су сметови завејали Америку, очекујем да наш Вођа оде тамо и спашава њи'ову децу, зарад имиџа Србије у
васцелом свету....уз снимке РТС, Пинка....па кад би још и ЦНН...сам Бог и ЕУ би могли само да нам завиде.....

E to bi bila prava stvar. :D
Haos, ludilo i Vučić sleće dronom i spašava ljude. :mrgreen:

JbQyw.gif.pagespeed.ce.070-4HFMis.gif

Poslednja izmena:

Back