Amerikanske reklame u nas o nama

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

27E

Legenda
Poruka
52.561
zadnjih meseci je bilo nekoliko amerikanskih reklama na nasim televizijama, gde se `amerika` obraca gradjanima srbije i objavljuje neke informacije kobajagi da smo drugari boktepita stogodina

bila je ona americke ambasade `vi ste svet`, upravo ide ` jedan od vas`, mislim da je bila neka o zenama. trt, mrt, smrt

ocito je da potcenjuju intelekt i secanje gledalaca tv u srbiji, misleci da ce da zadobiju simpatije i steknu nove pristalice, radeci ono sto jadni znaju - cedeci tv ko marko kraljevic suvu drenovinu. meni otpocetka idu na dzadza i gade mi se njihovom ipak jeftinom propagandom

i mali savet ako zele ovde prijatelje, iskrene - vratite rsk i kosovo, pohapsite ratne zlocince u ljubljani, sarajvu, pristini i zagrebu. posle videcemo, ali isplatice vam se

i mali savet ako zele ovde prijatelje, iskrene - vratite rsk i kosovo, pohapsite ratne zlocince u ljubljani, sarajvu, pristini i zagrebu. posle videcemo, ali isplatice vam se
Не желе они пријатеље, него корисне идиоте.
То је држава социопата, бар што се власти тиче.

zadnjih meseci je bilo nekoliko amerikanskih reklama na nasim televizijama, gde se `amerika` obraca gradjanima srbije i objavljuje neke informacije kobajagi da smo drugari boktepita stogodina

bila je ona americke ambasade `vi ste svet`, upravo ide ` jedan od vas`, mislim da je bila neka o zenama. trt, mrt, smrt

ocito je da potcenjuju intelekt i secanje gledalaca tv u srbiji, misleci da ce da zadobiju simpatije i steknu nove pristalice, radeci ono sto jadni znaju - cedeci tv ko marko kraljevic suvu drenovinu. meni otpocetka idu na dzadza i gade mi se njihovom ipak jeftinom propagandom

Mislim da je to zahvalnost za doprinos umetnosti, glumi, ne odnosi se na tebe.
I kamo srece da makar u kulturi kad nismo mogli u ekonomiji, ostanemo povezani sa svetom jer to je ono poslednje sto jos jedino makar malo daje nadu u normalnost.

I muzicku zelju, da nam peva jessica simpson

У чему? Какве везе има однос према америчкој смешној пропаганди са темом о летовању???
Ima zato sto si nedosledna.

Ako volis da se ide u Bugarsku na more, onda imas da volis i americke reklame.

Jer ovi nam nikad nisu bili saveznici, a Amerikanci bar 2x jesu.

Osim toga nisu rekalme nego zahvalnost za pomoc i/ili kulturu.

mogli su da snima reklame kako obaraju nase poluispravne migove 29 u martu 1999. ili kako bombarduju republiku srpsku krajinu na pocetku oluje, ili kako americki ambasador sedi na cro tenku u oluji, ili kako sede izuveni sa uck. to svi znamo
Molim moderaciju da odmah i neodlozno nagradi ovog korisnika iz Mirijeva

naime, Vucic je u ime svih Srba otisao kod Klintona i dao mu pare iz srpskog budzeta koji su platili svi gradjani Srbije od to malo sirotinjske muke sto imaju da bi se davale donacije Klintonovima u dzepove

i to sve u ime duboke zahvalnosti za gore navedene poduhvate

hvala ti Aleksandre Vucicu

I molim na dan bezbednosti da se sa dubokim postovanjem spomene ovaj korisnik iz Mirijeva i njegov doprinos velicanju velikog Vodje

mogli su da snima reklame kako obaraju nase poluispravne migove 29 u martu 1999. ili kako bombarduju republiku srpsku krajinu na pocetku oluje, ili kako americki ambasador sedi na cro tenku u oluji, ili kako sede izuveni sa uck. to svi znamo
Звучиш к'о најобичнији Диандре из Чикага.

Њима 500 трилиона у репарцијама не би помогло да сиђу с дрвета, нити би твојим унуцима повратак РСК и Косова позитивно променио живот. Нико вам ништа не дугује, јер нити је тебе неко терао да ствараш две Југославије, нити њих неко тера да носе хлаче испод дупета и говоре неправилним енглеским.

Бити ****** је лични избор, мој Војо.

Back