Американци шире педерлук, сиду и болес' по Србији

А да, стара добра логика тупавих либерала о латентним хомосексуалцима. Оно што није уствари јесте.

Не волим Јелену Карлеушу. Латентно волим летену Карлеушу. Ја сам Јелена Карлеуша.

Или још бољи пример из угла другосрбијаша да лакше схватиш:

Ја мрзим СПЦ. Ја латентно волим СПЦ. Ја сам главом и дугачком брадом Амфилохије лично.

Беж' бре тупсоне.

A sto,kao nema latentnih homoseksualaca?
Kakve veze sada to ima sa pametnim ili tupavim liberalima?

Primeri koje si naveo ne vrede pet para .
(usput ja ne znam ko je ta Karleusa, ne zivim u Srbiji)
Al tupson ostaje tupson ( kaze cika Frojd)

Nije potrebno da odgovaras na ovaj moj post jer je ocigledno ovaj topik namenjen
muskarcima koji mrze homoseksualce.:D Razloge valjda sami najbolje znaju.

Био сам Американац чак и пре него што сам угледао ову земљу. Проучавао сам њену владу; срео сам неке њене људе, дивио се Америци. Био сам Американац у срцу пре него што сам помислио да ћу овде живети.
Какве све могућности пружа ова земља! Њени људи су стотинама година испред људи било које друге нације на свету. Велики су, широког духа, великодушни. Ни у једној другој земљи не бих могао да остварим оно што сам овде постигао .:worth:

Poslednja izmena:
А да, стара добра логика тупавих либерала о латентним хомосексуалцима. Оно што није уствари јесте.

Не волим Јелену Карлеушу. Латентно волим летену Карлеушу. Ја сам Јелена Карлеуша.

Или још бољи пример из угла другосрбијаша да лакше схватиш:

Ја мрзим СПЦ. Ја латентно волим СПЦ. Ја сам главом и дугачком брадом Амфилохије лично.

Беж' бре тупсоне.

https://my.psychologytoday.com/files/u47/Henry_et_al.pdf

Meni je tebe zao :(

Back