Американци изболи ножем српског дечака у Београду!

Познаваоче, нешто слабо пратим ову тему са азилантима.

Колико их тренутно има у Србији? Милион? А колико их је од тога џихадиста?

Мрзи ме тамо да питам, нађох те овде, а занима ме одговор.
Код мене их нема, то је за твој санџак резервисано.

Poslednja izmena od moderatora:
У време социјализма, ножевима су се боли само пијанци у кафанским тучама на Ибарској и на таквим местима (мсм, ако се нису претходно познавали).
А ни WASP више нису шта су били, мсм приметна је жешћа балканизација.
Свако мало па се зачује рафална паљба из правца основне школе у неком питомом америчком градићу где СВИ СВИ СВИ недељом иду у цркву и једни другима се осмехују и љубазност на високом нивоу. Мсм, протестантски морал и то.

Poslednja izmena:
Битно је за продавање новина и за комунисткињу.

Онај линк што сам ти послала , кликни на годину поред имена .Његов је датум рођења , година и место рођења .значи , ради се о том Американцу Чарлу Кетеру .доборчинитељу са дебелим досијеом .значи од 1996 ситна , затим тешка кривична дела .

У Америци закон дозвољава да се досије нађе на интеренту и доступан је свима, тим боље ..неко је запослио тог човека ..још да ради са ДЕЦОМ .треба да сноси моралну и законску одговорност .

Шанса да се у граду од 4000 становника роде два Чарлса у исто време , са истим средњим именом је :roll:невероватна

Онај линк што сам ти послала , кликни на годину поред имена .Његов је датум рођења , година и место рођења .значи , ради се о том Американцу Чарлу Кетеру .доборчинитељу са дебелим досијеом .значи од 1996 ситна , затим тешка кривична дела .

У Америци закон дозвољава да се досије нађе на интеренту и доступан је свима, тим боље ..неко је запослио тог човека ..још да ради са ДЕЦОМ .треба да сноси моралну и законску одговорност .

Шанса да се у граду од 4000 становника роде два Чарлса у исто време , са истим средњим именом је :roll:невероватна

Не постоји могућност да кликнем.
Друго, одакле знаш из ког је града и колико је ту људи?
Која су то кривична дела?

Не постоји могућност да кликнем.
Друго, одакле знаш из ког је града и колико је ту људи?
Која су то кривична дела?

Узми Амерички ип ..онда ћеш моћи да кликнеш на линк који сам ти послала.значи не на табелу , него линк

Кривично дело од вожње у пијаном стању , подметања пожара , лажних чекова , превара..итд..и насиље над неком девојком .Мени није јасно , ако је овај кривчни досије и кривична провера доступна широм света .зашто би неко таквој особи дао посао близу деце ..мислим , радио је и сада ради са малом децом ..мени је то стравично!

пс
Па , има видео на јутубе и огвори о томе из којег је града и када је рођен , побогу

Нисам приметила велико интерсовање Вучићевих ботова за овај случај , ако им не платиш они не прате вести и не преносе .

Вучић је дозволио да нам децу убијају страни држављани , мнистар полиције је корупиран ..Вељовић исто тако
Када би Дикић био директор полиције ствари би се довеле у ред, аутоматски .На власти , у полицији, требају да буду људи .. не који су ПОЛИТИЧКИ ПОДОБНИ ВУЧИЋУ , него они који воле Србију .

тренутно таквих нема, смењени су , уништени ..да би се полторни митом и корпуцијом бавили и дозвољавали иживљавање над нашом децом .

Back