Американци изболи ножем српског дечака у Београду!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Стравично !

Било их је четворица , сва четворица су напала дечака а само је један у затвору.

Дошли на викенд да се дрогирају и убијау .стравично , Србија постаје Камбоџа!

BEOGRAD - Košarkaš KK Beko Tomo Ćulafić (19) iz Beograda uboden je nožem blizu srca pošto su ga u noći između subote i nedelje na Kalemegdanu napala četvorica državljana SAD.

Sreto Ćulafić rekao je za Kurir da je njegov sin šetao s dvojicom prijatelja kad ih je presrelo šest Amerikanaca.

- Kad su Tomo i drugari odlučili da krenu kući, naleteli su na grupu Amerikanaca. Oni su im tražili marihuanu, a kako je naš Tomo zakleti protivnik droga, rekao im je da nemaju, a verovatno i da se sklone. Amerikanci su počeli da ih provociraju i nastala je tuča, tokom koje su oni potegli nož - kazao je Sreto Ćulafić.Otac kaže i da Tomo nije ni primetio da je uboden i da je to shvatio tek kad je video krvav džemper. Čim se to desilo, veli, otac, Amerikanci su se dali u beg.

Advokatica Slavka Babić, koja zastupa Ćulafića, rekla je da je Tomo uboden nožem nekoliko centimetara ispod srca, ali i da je još neizvesno da li će morati da bude operisan. Ona je navela i da je policija zadržala jednog američkog državljanina, dok se za ostalim napadačima traga.
- On je dobar dečko, nije imao nikakve sukobe, ne izlazi po splavovima, sportista je od devete godine. To veče je žurio da se vrati kući kako bi učio jer u utorak ima kolokvijum - kazala je Tomina majka Željka.Tomina majka je dodala da je njen sin na intenzivnoj nezi i van životne opasnosti. Ima bolove i teško se pomera, ali svestan je i dobro se oseća.- Iznerviralo me je što su se, kako kaže Tomin drug, Amerikanci nonšalantno i drsko ponašali, a čuli smo i da je onaj uhapšeni u stvari uhvaćen na aerodromu, što znači da je planirao da pobegne - rekla je majka i dodala da je čula i da su uhvaćena još tri napadača, ali da nema potvrdu za to.
http://www.kurir.rs/crna-hronika/na...ikanci-izboli-kosarkasa-u-srce-clanak-1991981
tomo-culafic-foto-nebojsa-mandic-1445846452-770387.jpg

ГДЕ ЈЕ ОПИС НАПАДАЧА да би могли да се идентификују !

Poslednja izmena:
Србија је постала Камбоџа ,земља јефитног секс туризма , где без икаквих проблема страни туисти могу да дођу и убију и оду

Pa ti nemoj da obaraš cenu..

Nego, šta znači "američki državljani" ? Otkud kauboji na Kališu pa još koji trkom beže ? Ameri svi po 400 kg , biće da su ovo neki balkanjerosi sa američkim papirima

Pa ti nemoj da obaraš cenu..

Nego, šta znači "američki državljani" ? Otkud kauboji na Kališu pa još koji trkom beže ? Ameri svi po 400 kg , biće da su ovo neki balkanjerosi sa američkim papirima

Видиш да дечко каже да су Американци ..шта их ти правдаш

Iznerviralo me je što su se, kako kaže Tomin drug, Amerikanci nonšalantno i drsko ponašali, a čuli smo i da je onaj uhapšeni u stvari uhvaćen na aerodromu, što znači da je planirao da pobegne - rekla je majka i dodala da je čula i da su uhvaćena još tri napadača, ali da nema potvrdu za to.

Зашто мислиш да су са Блакана , зато што по твом резоновању Американац не убија , не зна да збоде нож ..који си ти малограђанин.

Они су чистокрвни Американци , не ради се о Балканцима , нити било коме другом.

Долазе већ годинама да се дрогирају и као секс туристи

Србија је Камбоџа !

То да захвалимо Вучићу што је од Србије направио Камбоџу и јефитини бордел , место за убијање.све за туристе и ако ти туристи убијају децу

Вучић неће да се замери Америци , него ће да заташка овај случај покушаја убиства СРПСКОГ ДЕЧАКА!

Где су описи нападача од полиције , пустиће их да изаћу из земље ..срамота , децу нам убијау

То да захвалимо Вучићу што је од Србије направио Камбоџу и јефитини бордел , место за убијање.све за туристе и ако ти туристи убијају децу

Вучић неће да се замери Америци , него ће да заташка овај случај покушаја убиства СРПСКОГ ДЕЧАКА!

Где су описи нападача од полиције , пустиће их да изаћу из земље ..срамота , децу нам убијау

slucaj je za policiju,***

Poslednja izmena od moderatora:
Sve zahvaljujuci komunistkitkinjinom Aleksandru Julinu...
Nevtreba da pljujem te Amere pa da me sutra otac tog izbodenog demantuje recima- Ja sam frapiran radnjama tuzilastva koje hoce po svaku cenu da dokazu krivicu ovih mladica.Pa to svakom mladom moze da se desi,da se malo opije pa ubpde nozem.Ne shvatam to kao proces protiv njih vec protiv americke drzave...I na ovakog seljobera koji je prodao svog sina bud zasto ostanem bez texta,sta koga da napadam kad onaj koji to najvise treba svira qrcu.Ma ybte se ludi Srbi,radite sta hocete,nezanimate e vise...

slucaj je za policiju, ***

Зашто:think:

Случај јесте за полицију , али политика уређује полицију и само зато што су страни држављани неће да одговарају , него ће их пустити да побегну из земље

Sve zahvaljujuci komunistkitkinjinom Aleksandru Julinu...
Nevtreba da pljujem te Amere pa da me sutra otac tog izbodenog demantuje recima- Ja sam frapiran radnjama tuzilastva koje hoce po svaku cenu da dokazu krivicu ovih mladica.Pa to svakom mladom moze da se desi,da se malo opije pa ubpde nozem.Ne shvatam to kao proces protiv njih vec protiv americke drzave...I na ovakog seljobera koji je prodao svog sina bud zasto ostanem bez texta,sta koga da napadam kad onaj koji to najvise treba svira qrcu.Ma ybte se ludi Srbi,radite sta hocete,nezanimate e vise...

Јавно сам се као комунисткиња оградила од Вулина када се приклонио Томи , стога..молим те престани да га помињеш

- - - - - - - - - -

hahaha da presli okean platili kartu 2000$ da bi ubili beogradjanina :rotf: za dz :aha: Svarno ti fali hitna :per:

шта је ту смешно , то је вест и тако гласи ..да ли си уопште прочитао вест

.Мислиш да се није десило због тога , дошли су да се иживљавају ..да се дрогирају ..Србија је позаната ка Камбоџа Европе .
Дошли су да провоцирају , осим тога можда су били у пропутовању.

Европљани немој да оправдавате овај злочин , дечака су изболи ножем ..поред срца , могао је да умре .

Молим вас , нисам ја ово измислила то се десило .Дошли су да се ИЗЖИВЉАВАЈУ , дрогирају итд..

шта је ту смешно , то је вест и тако гласи ..да ли си уопште прочитао вест

.Мислиш да се није десило због тога , дошли су да се иживљавају ..да се дрогирају ..Србија је позаната ка Камбоџа Европе .
Дошли су да провоцирају , осим тога можда су били у пропутовању.

Европљани немој да оправдавате овај злочин , дечака су изболи ножем ..поред срца , могао је да умре .

Молим вас , нисам ја ово измислила то се десило .Дошли су да се ИЗЖИВЉАВАЈУ , дрогирају итд..

Nista nije smesno ako je istina :aha: ali mislim da ti paranoises :lol:

SPS je poznat po propagandama :malav: od nje su ziveli 90-ih

Mozda ih je taj BG lik provocirao ? Vredjao ? Lici na nekog nacionalistu :lol: Kao sto ti sad pricas o njima :rumenko:

Poslednja izmena:
Smesno je to sto si toliko providna sa tim propagandnim temama :lol: Niko se vise ne peca na to :mrgreen: mozda izlapeli ljudi koji veruju sve sto cuju :aha:

Ameri nemaju druga posla i svoj zivot nego dolaze u Srbiju da ubijaju - tema nemaju koga ?? Pre bi ubili nekog sa $$$ i da se obogate nego naseg od kog ne mogu uzeti ni 100$$ :rotf:

Sad se probudi i vrati u normalnu stvarnost :heart: dosta si mastala :lol: pogresne stvari :malav:

Зашто:think:

Случај јесте за полицију , али политика уређује полицију и само зато што су страни држављани неће да одговарају , него ће их пустити да побегну из земље

preterana reakcija sa jos preteranijim tumacenjem i davanjem nekog sasvim izisljenog znacaja ovakvom dogadjaju naravno da vise govori o onome ko preteruje

ja ne bih sa ds-om pa da nikad vise ne jeo baklavu sa visnjama, jer ds podrazumeva i cro i slo interese, i siptarske, i nvo i crne zene, i nato i alijine. pa ti vidi sa kim duvas u istu tikvu

Nista nije smesno ako je istina :aha: ali mislim da ti paranoises :lol:

SPS je poznat po propagandama :malav: od nje su ziveli 90-ih

Mozda ih je taj BG lik provocirao ? Vredjao ? Lici na nekog nacionalistu :lol: Kao sto ti sad pricas o njima :rumenko:

Дечак је кошаркаш , бави се спортом .осим тога он је на интезивниј неги , бори се за живот ..како те није срамота .просто не могу да верујем шта читам .

Нико их није провоцирао , него су тржили да купе марихуану , дечак је рекао да је он кошаркаш и да се не дрогира и кренула је препирка , њих шестроица на дечака и изболи га ножем , убли од батина.

Срам те било , браниш Америчку багру која је дошла да се иживљава ..тако си бранио и оне Французе који су покушали отети Машу.

- - - - - - - - - -

preterana reakcija sa jos preteranijim tumacenjem i davanjem nekog sasvim izisljenog znacaja ovakvom dogadjaju naravno da vise govori o onome ko preteruje

ja ne bih sa ds-om pa da nikad vise ne jeo baklavu sa visnjama, jer ds podrazumeva i cro i slo interese, i siptarske, i nvo i crne zene, i nato i alijine. pa ti vidi sa kim duvas u istu tikvu

Измишљен значај ?

Дошла група Американаца да се иживљава над српском децом , изболи су дечака ..срам те било .питаш ли се како је његовој мајци .срами се

819272-thumb.jpg

Млад леп дечак , доличан студент , изврстан кошаркаш .

НОЖЕМ У СРПСКО СРЦЕ !

то се десило .
Његов отац каже следеће

– Moj sin je dobro, a lekari će danas odlučiti da li će ga pustiti kući ili će možda morati na operaciju – kaže za “Blic” Sreto Ćulafić, otac povređenog mladića.
Prema njegovim rečima Tomo je sa, dvojicom prijatelja, u subotu uveče izašao da bi malo odmorio jer je spremao kolokvijumkna koji treba da izađe u utorak. Bili su na Kalemegdanu, kada su ih presrela grupa mladića iz SAD.
– Pitali su ih gde mogu da nabave marihuanu. Moj sin koji je sportista, ima averziju prema drogama. Rekao je da ne zna i da njih to ne zanima. Tada je počelo koškanje i neko od tih Amerikanaca je izvadio verovatno nož, i mog sana ubo malo ispod srca – priča otac povređenog mladića.
Napadači su pobegli, a povređeni mladić je prevezen u Urgentni centar.

Ово је стравично .покушај убиства

Видиш да дечко каже да су Американци ..шта их ти правдаш

Iznerviralo me je što su se, kako kaže Tomin drug, Amerikanci nonšalantno i drsko ponašali, a čuli smo i da je onaj uhapšeni u stvari uhvaćen na aerodromu, što znači da je planirao da pobegne - rekla je majka i dodala da je čula i da su uhvaćena još tri napadača, ali da nema potvrdu za to.

Зашто мислиш да су са Блакана , зато што по твом резоновању Американац не убија , не зна да збоде нож ..који си ти малограђанин.

Они су чистокрвни Американци , не ради се о Балканцима , нити било коме другом.

Долазе већ годинама да се дрогирају и као секс туристи

Србија је Камбоџа !

Nije!
Kombodža ima svoju vojsku.... :confused:

- - - - - - - - - -

Ово је стравично .покушај убиства[/COLOR]

A kad je Miladin od 130kg unezverio onog čemerikanca i bacio ga u komu ? Šta je to bilo...pokušaj poljupoca ?

Elem, u pravu si ti suštinski, ali si izabrala loš slučaj. Za sada ovo je samo "čarka" koja je otišla predaleko. Skandal će tek da bude ako srpski sud oslobodi , je l te, pripadnike "više rase", ali sačekajmo da ih prvo policija uopšte pronađe

Poslednja izmena:
Nije!
Kombodža ima svoju vojsku.... :confused:

- - - - - - - - - -

A kad je Miladin od 130kg unezverio onog čemerikanca i bacio ga u komu ? Šta je to bilo...pokušaj poljupoca ?

Elem, u pravu si ti suštinski, ali si izabrala loš slučaj.

Лош случај , у ком смислу ?

Када би дошло до смене директора полиције , можда би полиција боље радила свој посао и брже деловала
у проналаску осталих Американаца који су напали дечака.

Ово је стравично , ниже не може ..децу нам поново убијају!

- - - - - - - - - -

Дечак је кошаркаш , бави се спортом .осим тога он је на интезивниј неги , бори се за живот ..како те није срамота .просто не могу да верујем шта читам .

Нико их није провоцирао , него су тржили да купе марихуану , дечак је рекао да је он кошаркаш и да се не дрогира и кренула је препирка , њих шестроица на дечака и изболи га ножем , убли од батина.

Срам те било , браниш Америчку багру која је дошла да се иживљава ..тако си бранио и оне Французе који су покушали отети Машу.

Svaka cast njemu :aha: Prvo da se dokaze da su oni bili Amerikanci a ne neki nasi drogosi koji znaju Engleski :mrgreen:

Sram vas bilo SPS ubijate svoju decu da bi okrivili nekog koga mrzite :manikir:

Ne zalite ni svoju decu i narod za neku propagandu politicku :bljak: Koliko ste zrtvovali svog naroda 90-ih za lazne propagande i koliko je njih umrlo po besmislenim ratovima ? :ceka:

Neko nas ubija neko nas napada neko nas mrzi i stalno vristite dok ne stvorite ratno stanje i haos :mrgreen: provaljeni ste odavno :lol:

Decaka mi je zao iskreno ko god da ga je ubo nozem :sad2:

Србија је постала Камбоџа ,земља јефитног секс туризма , где без икаквих проблема страни туисти могу да дођу и убију и оду

Biće toga sve više. Mi smo egzotika za evropsku i američku studentariju i sirotinju koja nema para za kartu do Tajlanda.

Navikli steda vladate narodom tim lazima i propagandom i bez toga bi vasa stranka propala jer se temelji na tome :aha: Stvaranju mrznje i sukoba sa okolnim zemljama ili zatvaranje u geto - izolacija od ostalog sveta da bi lakse vladali i upravljali svojim robovima tj narodom :mrgreen:

Jer normalnu politiku niste sposobni da vodite osim ratnu :) Vucic je najbolji koga imate ali vam smeta jer ne mozete sprovoditi svoje zle planove samounistenja :malav:

Back