Amerikanci imaju jasan stav o Srpskom Kosovu a gde je tu naš stav?

Autorska tema! SNS budalaštine koje traže da nas neko drugi reši sopstvene imovine sve više će kulminirati.Jedino takse to sprečavaju jer i sam Vučić vam to dokazuje više puta rečima da se Srbi mane mitova i prihvate realnost a to znači da podviju skute i poklone se jačima.

Autorska tema! Ovaj naslov će šiptari sigurno drugačije shvatiti jer ih dobro poznajem.Oni to gledaju sa lažne strane gde se ubeđuju kako su bili okupirani jer su kako kažu starosedeoci.No tema ima drugačiji cilj a to je da ukaže na opasnosti od današnjih gramzivih Srba koji vape za zapadnim standardom pa im se tako pomutio razum.U kojem smeru će se odvijati ova tema isključivo zavisi od vašeg kapiranja i ozbiljnosti!

Autorska tema! SNS budalaštine koje traže da nas neko drugi reši sopstvene imovine sve više će kulminirati.Jedino takse to sprečavaju jer i sam Vučić vam to dokazuje više puta rečima da se Srbi mane mitova i prihvate realnost a to znači da podviju skute i poklone se jačima.
Tvoje razmisljanje o temi Kosova,vrlo je decje.Predsednik Vucic,zna ssta smo iskusili kada smo stupili u rat sa NATO Paktom.On kao mudar politicar,
ne zeli da se to ponovi nama.A ti svako razumno razmisljenje,tumacis kao "podvijanje repa".Pa zar treba izazivati hiljadu puta jaceg,da te raznese
kao lubenicu.??? Razmisli malo i ne junaci se.Mi smo mala balkanska drzavica,i necemo lava da vucemo za rep.!

Jeremicu.Tebe smo videli kada si bio Ministar spoljnih poslova.Sta si uradio.??? Samo si putovao avionom po svetu,kao turista.Trosio novac drzavni.
Gde su ti rezultati.Sto ti i tvoj tadasnji prijatelj,Boris Tadic,niste resili problem Kosova,nego ste vruc krompir ostavili da resavaju drugi.Nemas nikakva
prava da komentarises spoljnu politiku,koja se sada vodi,jer je mnogo bolja od one tvoje i Borisove.!!!

Back