Amerikanci i Nemci dolaze da zavrse etnicko ciscenje Srba sa Kosmeta

Само се ти надај:

Putin odobrio suspenziju iz Sporazuma o konvencionalnom naoružanju
Blic - Pre 2 sata i 15 minuta

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov danas je potvrdio u Madridu da će "suspenzija učešća" Rusije u Sporazumu o konvencionalnom oružanim snagama u Evropi (CFE) stupiti na snagu 12. decembra.
To ne znači da će Rusija prekinuti napore na prevazilaženju razlika sa drugim potpisnicama CFE u vezi sa ratifikacijom izmenjenog teksta sporazuma, rekao je Lavrov na konferenciji za novinare u Madridu, gde učestvuje na sastanku ministara OEBS-a.
Predsednik Vladimir Putin potpisao je danas zakon kojim se suspenduje učešće Rusije u CFE, i taj zakon će stupiti na snagu 12. decembra, saopšteno je ranije danas iz Kremlja.

Državna duma je usvojila taj zakon 7. novembra, a Savet federacije, gornji dom parlamenta, 16. novembra.

Rusija se protivi širenju NATO na njene granice i planu SAD za razmeštanje delova protivraketnog štita u istočnoj Evropi i zahteva da joj se omogući da "slobodno razmešta snage na svojoj teritoriji" bez ograničenja koja joj nameće sporazum.

Sporazum o konvencionalnim oružnim snagama u Evropi potpisale su 1990. godine članice NATO i tadašnjeg Varšavskog pakta. Sporazumom je ograničen broj tenkova, aviona i teškog naoružanja u Evropi.

Tekst sporazuma je izmenjen 1999. godine u Istanbulu kako bi odrazio promene u Evropi nakon raspada istočnog bloka. Zemlje članice NATO, međutim, nisu još ratifikovale izmenjeni tekst sporazuma jer Rusija nije povukla svoje snage iz separatističkih oblasti u Gruziji i Moldaviji.
Rusija, koja je ratifikovala izmenjeni sporazum, zahteva od članica NATO da isto to učine.

Beta

zakomplikovacu:

a sad ti zamisliu situaciju gde nema Cede i gde su se Srbi slozili(a ima ih 8miliona sa Srbijom) da je Kosovo srpska teritorija i da tu nama sanse da svi Albanci(a ima ih 5 miliona sa sve Albanijom) nista promene...:wink:

Zamisli ovo, uhvattite se svih 8 miliona koliko vas ima u srbiji za ruke i svi istovremeno skochite i izazovete zemljotres razorne jachine na kosovu..ili..ovo ..vas osam miliona i svi odjednom prdnete i prozivedete takav pritisak da kosovo nestane, taman da sachuvate gardu svetog lazara i teslino oruzhje za bosnu

Ti stvarno mislis da bi ti neki Rus izmislio sijalicu? :)

Koji ste vi pacijenti,na celu sa ovim iznad- Hajde na predavanje o Ustavnom pravu da vam neko objasni da jedna drzava ne mora da bude priznata da bi bila nezavisna,kao i sta znaci pojam spoljni suverenitet...E taj spoljni suverenitet Kosovo ima prema Srbiji,i nikakvi bivsi oficiri KGB-a to ne mogu da isprave,kao sto ne mogu da isprave jos vazniju stvar-da ljudi tamo zive bolje.... Vasa mila Rusija danas fura jedan jedini princip koji se zove- Protivi se Americi gde god mozes da bi pokazao zube,jer imamo komplekse iz doba hladnog rata...Jadno,bedno i ljigavo

Ти стварно банализујеш ствари.......
Опет ти о сијалицама и њеној узрочно-последичној вези на тренутна политичака збивања у свету.......
Да ти кажем нешто, не тако давно сам ја био на предавању и вежбама из Уставног права, али и на другим предвањима да бих знао неке основне ствари....... Међутим ти очигледно не знаш неке ствари....... Чуо си негде некога да је то споменуо и хајде да сада то кажеш да би испао паметан.......... Држава може да буде независна, али ако није призната њена независност се доводи у питање, као и њен државни и политички карактер....... Све се своди на то какве односе има са осталим државама, јер ако остале државе је не признају она нема свој државно-правни карактер......

А шта је бедно, љигаво и јадно код Русије......
Што се противи некоме, што показује зубе, што покушава да спречи нешто.....
А кад би ишла уз твоју вољену Америку, попуштала и радила како каже то је ок.....

Ти изгледа имаш лош систем вредности. Очигледно не умеш да разлучиш нормално од ненормалног......

И не просипај своју ''мудрост'' овде,
ниси толико паметан и образован да говориш о неким стварима
које си негде успут чуо........ :wink:

Ти стварно банализујеш ствари.......
Опет ти о сијалицама и њеној узрочно-последичној вези на тренутна политичака збивања у свету.......
Да ти кажем нешто, не тако давно сам ја био на предавању и вежбама из Уставног права, али и на другим предвањима да бих знао неке основне ствари....... Међутим ти очигледно не знаш неке ствари....... Чуо си негде некога да је то споменуо и хајде да сада то кажеш да би испао паметан.......... Држава може да буде независна, али ако није призната њена независност се доводи у питање, као и њен државни и политички карактер....... Све се своди на то какве односе има са осталим државама, јер ако остале државе је не признају она нема свој државно-правни карактер......

А шта је бедно, љигаво и јадно код Русије......
Што се противи некоме, што показује зубе, што покушава да спречи нешто.....
А кад би ишла уз твоју вољену Америку, попуштала и радила како каже то је ок.....

Ти изгледа имаш лош систем вредности. Очигледно не умеш да разлучиш нормално од ненормалног......

И не просипај своју ''мудрост'' овде,
ниси толико паметан и образован да говориш о неким стварима
које си негде успут чуо........ :wink:

E tebi ocigledno nesto treba da se crta,a ja zaista nemam zelju...Sijalicu sam pomenuo zbog toga sto su poceli da horski pevaju o dobrobiti Rusije,usput navodeci glupave i nebitne primera tipa 'Setali bi se Nemci po Terazijama da nam nije bilo Rusa'...Pa rekoh da zapevam i ja da nam ne bi bilo sijalice i pisanog Ustava da nam nije Amerikanaca...Uopste nisam ozbiljan kada to pricam,sijalicu i Ustav sam pomenuo zato sto su mi oni prvi pali na pamet,mogao sam da kazem i gromobran,potpuno je nebitno...

Kod Rusije je jadno to sto nju uopste ne zanimaju prave ljudske vrednosti,ljudska prava,vec im je najbitniji princip suprostaviti se Americi makar i americki predlog bio dobar... Sad, meni Amerika uopste nije draga,i ne kazem da su njima ljudska prava nesto sto je najbitnije,ali u svakom slucaju se brine o ljudima mnogo vise nego sto to radi Rusija.Tako je bilo o proslosti,tako je i danas...

Sto se tice Ustavnog prava,stvarno necu o tome da pricam sada...Rekao sam malo o tome,a to sto sam rekao je tacno,a ti Imas knjige Koste Cavoskog i Ratka Markovica kao udzbenike za Prani fax,pa ces i tamo naci to,a sada ja da pricam da sam ih procitao,i da nisam to 'cuo od nekoga',je potpuno glupavo i klinacki,pa to necu uraditi :)

E tebi ocigledno nesto treba da se crta,a ja zaista nemam zelju...Sijalicu sam pomenuo zbog toga sto su poceli da horski pevaju o dobrobiti Rusije,usput navodeci glupave i nebitne primera tipa 'Setali bi se Nemci po Terazijama da nam nije bilo Rusa'...Pa rekoh da zapevam i ja da nam ne bi bilo sijalice i pisanog Ustava da nam nije Amerikanaca...Uopste nisam ozbiljan kada to pricam,sijalicu i Ustav sam pomenuo zato sto su mi oni prvi pali na pamet,mogao sam da kazem i gromobran,potpuno je nebitno...

Kod Rusije je jadno to sto nju uopste ne zanimaju prave ljudske vrednosti,ljudska prava,vec im je najbitniji princip suprostaviti se Americi makar i americki predlog bio dobar... Sad, meni Amerika uopste nije draga,i ne kazem da su njima ljudska prava nesto sto je najbitnije,ali u svakom slucaju se brine o ljudima mnogo vise nego sto to radi Rusija.Tako je bilo o proslosti,tako je i danas...

Sto se tice Ustavnog prava,stvarno necu o tome da pricam sada...Rekao sam malo o tome,a to sto sam rekao je tacno,a ti Imas knjige Koste Cavoskog i Ratka Markovica kao udzbenike za Prani fax,pa ces i tamo naci to,a sada ja da pricam da sam ih procitao,i da nisam to 'cuo od nekoga',je potpuno glupavo i klinacki,pa to necu uraditi :)

Написао си много а ништа ниси рекао.......
Све у свему, не образложи ништа........

Шта човек да ти одговори на ово?
Једноставно.......... Куку............. :wink::lol::lol:

Back