E tebi ocigledno nesto treba da se crta,a ja zaista nemam zelju...Sijalicu sam pomenuo zbog toga sto su poceli da horski pevaju o dobrobiti Rusije,usput navodeci glupave i nebitne primera tipa 'Setali bi se Nemci po Terazijama da nam nije bilo Rusa'...Pa rekoh da zapevam i ja da nam ne bi bilo sijalice i pisanog Ustava da nam nije Amerikanaca...Uopste nisam ozbiljan kada to pricam,sijalicu i Ustav sam pomenuo zato sto su mi oni prvi pali na pamet,mogao sam da kazem i gromobran,potpuno je nebitno...
Kod Rusije je jadno to sto nju uopste ne zanimaju prave ljudske vrednosti,ljudska prava,vec im je najbitniji princip suprostaviti se Americi makar i americki predlog bio dobar... Sad, meni Amerika uopste nije draga,i ne kazem da su njima ljudska prava nesto sto je najbitnije,ali u svakom slucaju se brine o ljudima mnogo vise nego sto to radi Rusija.Tako je bilo o proslosti,tako je i danas...
Sto se tice Ustavnog prava,stvarno necu o tome da pricam sada...Rekao sam malo o tome,a to sto sam rekao je tacno,a ti Imas knjige Koste Cavoskog i Ratka Markovica kao udzbenike za Prani fax,pa ces i tamo naci to,a sada ja da pricam da sam ih procitao,i da nisam to 'cuo od nekoga',je potpuno glupavo i klinacki,pa to necu uraditi