mi ameri ja npr. gledam da pazarim jos jedan auto, dok ima... vidis da su svabe prsle, nece da bude ni porse ni pasat, pa sta onda da kupim? tojotu dok imaШта кажете на ово америкољупци?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mi ameri ja npr. gledam da pazarim jos jedan auto, dok ima... vidis da su svabe prsle, nece da bude ni porse ni pasat, pa sta onda da kupim? tojotu dok imaШта кажете на ово америкољупци?
mi ameri srljamo u propast, ali tesko, eu ce da nayebe, tako stoje stvari, svabe KAPUT, SLEDI IM KATastrofa, citaj:Напротив, пропаст Америке мора да се деси да би Србија коначно могла се ослободити натовских злотвора.
БелиВук: BAS CI DA TI JAVIM DA LI CE RATA ZA NOVI AUTO DA MI BUDE $433 ILI MALO MANJE, ILI MALO VISEZBOG NESTAŠICE GORIVA BABE U NEMAČKOJ PRESTALE DA VOZE AUTOMOBILE DO PIJACE I NAZAD
A šta je to kad Rusi kažu ''denacifikacija''. Ukrajinci mogu da biraju između toga da postanu Rusi ili da budu ubijeni ili da se negde odsele. Slične su opcije onomad tokom 2. svetskog rata nuđene i nama u NDH.Као фол против си национализма а подржаваш Украјинске фашисте који су вршили геноцид над Русима у источној Украјини, стотине хиљада Руса побегли од гранатирања и десетине хиљада Руских цивила убијено од 2014. Као фол против си НАТО, а НАТО подржава Кијевске фашисте, 1000 усташа помажу Кијевским фашистима од 2014, и ти да пишеш о објективности, јадан си и смешан.
Не постоји већег антинацисте од Путина. Зеленски је исти као Азов, њих подржава 100%. Источну Украјину је Совјетски Савез отео од Русије и дао Украјини. Украјина је забранила Русима свој језик да уче у школама. Украјина даје само две опције Русима, да буду убијени или да оду. Ти подржаваш усташе, усташе и Украјинска војска су исти. Украјинци хоће да етнички очисте источну Украјину од Руса. Само дно дна може негирати или игнорисати геноцид који су Украјинци спровели над Русима у источној Украјини од 2014.A šta je to kad Rusi kažu ''denacifikacija''. Ukrajinci mogu da biraju između toga da postanu Rusi ili da budu ubijeni ili da se negde odsele. Slične su opcije onomad tokom 2. svetskog rata nuđene i nama u NDH.
To je denacifikacija? Baš čudno Rusi izgovaraju reč genocid. I nemoj da mi pričaš o ukrajinskim nacistima ako nećeš da priznaš da ih ima i kod Rusa. Zelenski ih bar ne uzgaja u svojoj neposrednoj blizini kao Putin:
Pogledajte prilog 1129317Pogledajte prilog 1129318
Polovina od ovoga je cista glupost i marketniski spin.Не постоји већег антинацисте од Путина. Зеленски је исти као Азов, њих подржава 100%. Источну Украјину је Совјетски Савез отео од Русије и дао Украјини. Украјина је забранила Русима свој језик да уче у школама. Украјина даје само две опције Русима, да буду убијени или да оду. Ти подржаваш усташе, усташе и Украјинска војска су исти. Украјинци хоће да етнички очисте источну Украјину од Руса. Само дно дна може негирати или игнорисати геноцид који су Украјинци спровели над Русима у источној Украјини од 2014.
pa, realno i tvoja polovina je istoPolovina od ovoga je cista glupost i marketniski spin.
on kuka, a svi se nerviraju - kako to ja da shvatim, zasto se nerviramo, sta nam ne pasuje to?nervira sve oko sebe kuknjavom
ali nisu hteli, a mi se onda nismo nervirali, tada nam je sve pasovaloa imali su sansu ovih 8 godina da mirno rese sukob.
sada se nerviramo kada putko przi naciste,a kada su izprzeni ovi u odesi, onda smo uzivali? kada je rat pocinjao, nismo se nervirali, a sada se nervoramo kada putko zavrsava rat? ko nije hteo minske sporaezume da sprovede? sta je sada problem? napravce se drugi spprazumi, kapitulacija i gvozdena zavesaАнтимајдан у Одеси је сузбијен и поражен, када је најмање 40 људи живо спаљено у Дому синдиката 2. маја 2014. године, иако се сада говори о 100 мртвих. И 26. маја 2014. Украјина покреће војну операцију у Донбасу.
Pa ja to ovde i pisem svo vreme, samo treba kapacitet da se razume...pa, realno i tvoja polovina je isto
stvarni. nisu crno-bele, vec sive, na primer
Ti stvarno ne umes da procitas napisano.sada se nerviramo kada putko przi naciste,a kada su izprzeni ovi u odesi, onda smo uzivali? kada je rat pocinjao, nismo se nervirali, a sada se nervoramo kada putko zavrsava rat? ko nije hteo minske sporaezume da sprovede? sta je sada problem? napravce se drugi spprazumi, kapitulacija i gvozdena zavesa
Zapravo svaka naftna kriza nas mora da pogodi jer smo skoro 100% zavisni od uvoza nafte. Zaista su čudni ljudi koji se tome raduju ili eventualno katastrofalno neobavešteni.
Црногорци су некад били Срби, а сад су већина погани изроди ништа бољи од усташа, исто са Украјинцима, већина су антируски манијаци, са усташама 2019 урлали уби Србе. Србима је једини спас Русија, допало се то неком или не то је чињеница. Зеленског су у Израелу попљували кад је лупетао како је над Украјинцима изведен Холокауст. Пуно Украјинаца су у другом светском рату били нацисти. Нисам ја Русофил, типично за антирусе ако се не пљује и не пропагира против Русије онда мора се бити Русофил. Ти би да се потурчимо или покатоличимо и онда смо ето постали део твог вољеног запада, који све ради на штету Срба. Не жели запад и њихови пулени мир у Украјини, нити желе добро Србима на Балкану. Што више штете западу, посебно Америци, то боље за свет и слобода Србима на Балкану. Америчкој економији се црно пише:Polovina od ovoga je cista glupost i marketniski spin.
Niko Ukrajincima nije zabranjivao da koriste ruski jezik, svi sa kojima sam ja u kontaktu govore ruski, rade na ruskom, sve objave na drustvenim mrezama su do rata bile na ruskom.... da ti ne pominjem da su vecina iz Kijeva i Mariopulja, i da su polovina javne licnosti. Zelenski je jevrej, i glupo je da njega prozivas nacistom, covek je obican klovn i marioneta, radi sta mu se naredi. Tek je skoro poceo da govori sta misli, i da nervira sve oko sebe kuknjavom. U Ukrajini i Rusiji je i jedan i drugi narod izmesan, kao mi i Crnogorci, i jednih i drugih ima u obe zemlje i niko im ne brani da se izjasne kako osecaju. To su pokusali formiranjem Azova i izazvali pokusaj otcepljenja Donbasa, i uveli su sebe na put bez povratka, a imali su sansu ovih 8 godina da mirno rese sukob.
Nego, koliko dugo zivis u Rusiji (ili si ziveo) kad toliko 'znas' o njoj, i kad si toliki rusofil? Prepostavljam da si od Rusije video babusku- lutku u detinjstvu i mozda sat Vostok...
ma nemoj? amerika nemackoj da napravi 4. rajh, pa potom da se samoukine? nece moci, nego nemas rublje svabo, ima da nestanesШто више штете западу, посебно Америци, то боље за свет и слобода Србима на Балкану. Америчкој економији се црно пише: