Американци ће морати да плаћају 433 долара додатно месечно и шок несташице (Bloomberg)

Напротив, пропаст Америке мора да се деси да би Србија коначно могла се ослободити натовских злотвора.
mi ameri srljamo u propast, ali tesko, eu ce da nayebe, tako stoje stvari, svabe KAPUT, SLEDI IM KATastrofa, citaj:

CEO of Germany's multinational BASF SE, the world's largest chemical producer, has warned that curbing or cutting off energy imports from Russia would bring into doubt the continued existence of small and medium-sized energy companies, and further would likely spiral Germany into its most "catastrophic" economic crisis going back to the end of World War 2.

German Chemical Giant Warns Of "Total Collapse" If Russian Gas Supply Cut

Brudermuller called this "a catastrophe and we will feel it even more clearly next year than this one. Because most of the fertilizers that the farmers need this year have already been bought. In 2023 there will be a shortage, and then the poor countries in particular, for example in Africa, will no longer be able to afford to buy basic foodstuffs." In a very alarming statement and forewarning, he added: "There is a risk of famine."

pocrkace od gladi bre,
a ne da ce svabice d TERAJU BMW

ZBOG NESTAŠICE GORIVA BABE U NEMAČKOJ PRESTALE DA VOZE AUTOMOBILE DO PIJACE I NAZAD​

БелиВук: BAS CI DA TI JAVIM DA LI CE RATA ZA NOVI AUTO DA MI BUDE $433 ILI MALO MANJE, ILI MALO VISE

Poslednja izmena:
Као фол против си национализма а подржаваш Украјинске фашисте који су вршили геноцид над Русима у источној Украјини, стотине хиљада Руса побегли од гранатирања и десетине хиљада Руских цивила убијено од 2014. Као фол против си НАТО, а НАТО подржава Кијевске фашисте, 1000 усташа помажу Кијевским фашистима од 2014, и ти да пишеш о објективности, јадан си и смешан.
A šta je to kad Rusi kažu ''denacifikacija''. Ukrajinci mogu da biraju između toga da postanu Rusi ili da budu ubijeni ili da se negde odsele. Slične su opcije onomad tokom 2. svetskog rata nuđene i nama u NDH.
To je denacifikacija? Baš čudno Rusi izgovaraju reč genocid. I nemoj da mi pričaš o ukrajinskim nacistima ako nećeš da priznaš da ih ima i kod Rusa. Zelenski ih bar ne uzgaja u svojoj neposrednoj blizini kao Putin:

vagner.jpg
vagner putin.jpg

A šta je to kad Rusi kažu ''denacifikacija''. Ukrajinci mogu da biraju između toga da postanu Rusi ili da budu ubijeni ili da se negde odsele. Slične su opcije onomad tokom 2. svetskog rata nuđene i nama u NDH.
To je denacifikacija? Baš čudno Rusi izgovaraju reč genocid. I nemoj da mi pričaš o ukrajinskim nacistima ako nećeš da priznaš da ih ima i kod Rusa. Zelenski ih bar ne uzgaja u svojoj neposrednoj blizini kao Putin:

Pogledajte prilog 1129317Pogledajte prilog 1129318
Не постоји већег антинацисте од Путина. Зеленски је исти као Азов, њих подржава 100%. Источну Украјину је Совјетски Савез отео од Русије и дао Украјини. Украјина је забранила Русима свој језик да уче у школама. Украјина даје само две опције Русима, да буду убијени или да оду. Ти подржаваш усташе, усташе и Украјинска војска су исти. Украјинци хоће да етнички очисте источну Украјину од Руса. Само дно дна може негирати или игнорисати геноцид који су Украјинци спровели над Русима у источној Украјини од 2014.

Не постоји већег антинацисте од Путина. Зеленски је исти као Азов, њих подржава 100%. Источну Украјину је Совјетски Савез отео од Русије и дао Украјини. Украјина је забранила Русима свој језик да уче у школама. Украјина даје само две опције Русима, да буду убијени или да оду. Ти подржаваш усташе, усташе и Украјинска војска су исти. Украјинци хоће да етнички очисте источну Украјину од Руса. Само дно дна може негирати или игнорисати геноцид који су Украјинци спровели над Русима у источној Украјини од 2014.
Polovina od ovoga je cista glupost i marketniski spin.
Niko Ukrajincima nije zabranjivao da koriste ruski jezik, svi sa kojima sam ja u kontaktu govore ruski, rade na ruskom, sve objave na drustvenim mrezama su do rata bile na ruskom.... da ti ne pominjem da su vecina iz Kijeva i Mariopulja, i da su polovina javne licnosti. Zelenski je jevrej, i glupo je da njega prozivas nacistom, covek je obican klovn i marioneta, radi sta mu se naredi. Tek je skoro poceo da govori sta misli, i da nervira sve oko sebe kuknjavom. U Ukrajini i Rusiji je i jedan i drugi narod izmesan, kao mi i Crnogorci, i jednih i drugih ima u obe zemlje i niko im ne brani da se izjasne kako osecaju. To su pokusali formiranjem Azova i izazvali pokusaj otcepljenja Donbasa, i uveli su sebe na put bez povratka, a imali su sansu ovih 8 godina da mirno rese sukob.
Nego, koliko dugo zivis u Rusiji (ili si ziveo) kad toliko 'znas' o njoj, i kad si toliki rusofil? Prepostavljam da si od Rusije video babusku- lutku u detinjstvu i mozda sat Vostok...

pa, realno i tvoja polovina je isto
stvarni. nisu crno-bele, vec sive, na primer
nervira sve oko sebe kuknjavom
on kuka, a svi se nerviraju - kako to ja da shvatim, zasto se nerviramo, sta nam ne pasuje to?
a imali su sansu ovih 8 godina da mirno rese sukob.
ali nisu hteli, a mi se onda nismo nervirali, tada nam je sve pasovalo
:https://srbin.info/svet/treci-svetski-rat-je-poceo-a-ovo-ce-biti-novi-svetski-poredak/

Антимајдан у Одеси је сузбијен и поражен, када је најмање 40 људи живо спаљено у Дому синдиката 2. маја 2014. године, иако се сада говори о 100 мртвих. И 26. маја 2014. Украјина покреће војну операцију у Донбасу.
sada se nerviramo kada putko przi naciste,a kada su izprzeni ovi u odesi, onda smo uzivali? kada je rat pocinjao, nismo se nervirali, a sada se nervoramo kada putko zavrsava rat? ko nije hteo minske sporaezume da sprovede? sta je sada problem? napravce se drugi spprazumi, kapitulacija i gvozdena zavesa

pa, realno i tvoja polovina je isto
stvarni. nisu crno-bele, vec sive, na primer
Pa ja to ovde i pisem svo vreme, samo treba kapacitet da se razume...
sada se nerviramo kada putko przi naciste,a kada su izprzeni ovi u odesi, onda smo uzivali? kada je rat pocinjao, nismo se nervirali, a sada se nervoramo kada putko zavrsava rat? ko nije hteo minske sporaezume da sprovede? sta je sada problem? napravce se drugi spprazumi, kapitulacija i gvozdena zavesa
Ti stvarno ne umes da procitas napisano.
Rekoh da je Zelenski klovn koji je gurnut u rat a mogao je da resi sve to mirnim putem. A nervira polako sve svoje 'saveznike' (nalogodavce) kokanjem i agresivnim nastupima bez pokrica. A i izjavama da su ga gurnuli u rat a sad nece da ratuju sa njim rame uz rame.

Zapravo svaka naftna kriza nas mora da pogodi jer smo skoro 100% zavisni od uvoza nafte. Zaista su čudni ljudi koji se tome raduju ili eventualno katastrofalno neobavešteni.

Niko se ne raduje. Mi nikad nismo izašli iz sankcija ako ćemo realno. Non stop ucenjeni i slično. Mi smo navikli da trpimo i da nemamo, da jedva sklapamo kraj sa krajem, mi ćemo da preživimo bilo koju krizu jer to ništa novo nije za nas.

E onda u tu formulu zameni da imaš amere i zapadnjake koji su navikli da imaju i da žive raskošnim životom, da nisu ugnjetavani i tome slično, normalno da će oni da osete 20 puta gore krizu od nas.

Ako pukne usa ekonomija, neće svet da stane. Meni je glupo da se ti uzdaš u ekonomiju koja štampa novac koji nema pokriće, u državu koja ima najveći dug?

Sedite si na dupe i uživajte, oni koji su navikli na raskoš, neka se spreme.

Niko Ukrajincima nije zabranjivao da koriste ruski jezik, svi sa kojima sam ja u kontaktu govore ruski, rade na ruskom, sve objave na drustvenim mrezama su do rata bile na ruskom.... da ti ne pominjem da su vecina iz Kijeva i Mariopulja, i da su polovina javne licnosti. Zelenski je jevrej, i glupo je da njega prozivas nacistom, covek je obican klovn i marioneta, radi sta mu se naredi. Tek je skoro poceo da govori sta misli, i da nervira sve oko sebe kuknjavom. U Ukrajini i Rusiji je i jedan i drugi narod izmesan, kao mi i Crnogorci, i jednih i drugih ima u obe zemlje i niko im ne brani da se izjasne kako osecaju. To su pokusali formiranjem Azova i izazvali pokusaj otcepljenja Donbasa, i uveli su sebe na put bez povratka, a imali su sansu ovih 8 godina da mirno rese sukob.
Nego, koliko dugo zivis u Rusiji (ili si ziveo) kad toliko 'znas' o njoj, i kad si toliki rusofil? Prepostavljam da si od Rusije video babusku- lutku u detinjstvu i mozda sat Vostok...
Црногорци су некад били Срби, а сад су већина погани изроди ништа бољи од усташа, исто са Украјинцима, већина су антируски манијаци, са усташама 2019 урлали уби Србе. Србима је једини спас Русија, допало се то неком или не то је чињеница. Зеленског су у Израелу попљували кад је лупетао како је над Украјинцима изведен Холокауст. Пуно Украјинаца су у другом светском рату били нацисти. Нисам ја Русофил, типично за антирусе ако се не пљује и не пропагира против Русије онда мора се бити Русофил. Ти би да се потурчимо или покатоличимо и онда смо ето постали део твог вољеног запада, који све ради на штету Срба. Не жели запад и њихови пулени мир у Украјини, нити желе добро Србима на Балкану. Што више штете западу, посебно Америци, то боље за свет и слобода Србима на Балкану. Америчкој економији се црно пише:

Poslednja izmena:
Што више штете западу, посебно Америци, то боље за свет и слобода Србима на Балкану. Америчкој економији се црно пише:
ma nemoj? amerika nemackoj da napravi 4. rajh, pa potom da se samoukine? nece moci, nego nemas rublje svabo, ima da nestanes

sve je ovo zapocelo padom berlinskog zida i ujedinjenjem nemacke , mislim sva ova sran#a, rusi svabama gas, a svabe ykrama tenkove, pa ajde reci jel posteno? naravno da nije, nego sankcije, nema gasa, nema zita, a za bmw cemo se nekako snaci, kupicemo ljute makine drugde, ali da vidimo gde ce svbe gas?

a mislile su svabe preko izdanika da muzu srbiju i ostale balkaksne drzavice i ceo mediteran doveka? nabio vam svaba komplekse sa kolonijalnim upravnikom, danke dojcland na duznickom rpstvu, dosli i njima crni dani

ooo putine ne daj im gas, salju ukrama tenkove

pitine ima da slusas diktat iz amerike, inace ima da plenimo imovinu! AHA
op cvrc, NEMA GASA! NEMA ZITA, NEMA DJUBRIVA, sta ce sada svabe?

Gazprom Halts Gas Shipments To Europe Via Critical Pipeline

Poslednja izmena:

Back