- Poruka
- 2.862
Meni deluje ta Rs kao jedan rezervat poludivljih ljudi koji su spremni svakog trena opet da pale i pljackaju koga stignu okolo... Bas ono- Šešeljevi pećinski ljudi![]()
samo sada imaju jedan mali problem. mali zeleni naoružani

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni deluje ta Rs kao jedan rezervat poludivljih ljudi koji su spremni svakog trena opet da pale i pljackaju koga stignu okolo... Bas ono- Šešeljevi pećinski ljudi![]()
Сваки проблем је решивsamo sada imaju jedan mali problem. mali zeleni naoružani![]()
draže mi je vidit vas sa istoka nego zelenemoram brinut
E ako je Kurir rekao, onda je tacno 100%...![]()
samo sada imaju jedan mali problem. mali zeleni naoružani![]()
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...iraju-u-10-godina-zdrobiti-srbiju/408315.aspx
nešto ste se gadno zamjerili zapadu???
Ali nikad nismo imali Tadica,razjedinjenu crkvu,i manje naoruzanja..............tako da,ovaj put je ozbiljnoIsto je i Vizantija htela..
pa Otomani..
pa Austrougarska..
pa treci rajh..
pa Varsavski pakt..
pa Nato pakt..
izgleda da nema novih neprijatelja, bice Nato reloaded, pa ako im ne uspe ni to bice Nato revolution. Bice to prava Matrix trilogija, a sve zarad starih dobrih vlaznih snova o unistavanju Srba i Srbije..
Pitam se kad ce nasi neprijatelji vec jednom shvatiti da je to nemoguce
Problem je sto svaki put imamo novog neprijatelja i moramo ispocetka deliti stare lekcije
Al dobro, nece to biti tesko..oni ulaze u nepoznato, a mi samo obnavljamo gradivo![]()
![]()