Amerika trazi od zemalja jugoistocne Evrope trupe za Avganistan

Oni koji su protestvovali zbog slanja dece u Hrvatsku u privatne slobine ratove su imali pravo. To su bila deca koja nisu ni znala pusku da drze. U Afganistan se salje profesionalna vojska koja je obucena da u toj istoj pustinji prezivi i postize vrhunske rezultate. Za to su placeni.

Nisu izmanipulisani, kao sto je Sloba slao za dzabe decu da ginu misleci da se bore za svoj narod, a ustvari su cuvali Slobinu fotelju.

Zato sanjalice, sanjaj i dalje, ali obrisi sline pre nego sto se upustis u diskusiju sa starijima.

OMG :eek:

Pa pazi 'vako Marsowac, ako neko odavde mrzi ameriku, njihovu kulturu i ostalo, to sam ja.... Ne podnosim...
Ali da sam profesionalni vojnik i da mi se ukaze sansa da tamanim talibane za tu platu, prisao bih na keca. Pa lova je lova. Je6es patriJotizam i sranja kad se od toga ne zivi. Nasi generali odose u penzije i sad poneki nemaju leba da jedu. Da sam vojnik, sigurno bih se prijavio za Afganistan. Ali,ponavljam, ne zbog amerike, vec zbog para.

Koji si ti kralj :hahaha::rotf:
Bas bi voleo da odes malo u Avganistan, Irak... i da uvodis DemoNkratiju... kako bi bilo veselo ako bi te zarobili 'popunjenici' :think:....
Kad smo vec kod DeMonkratije jel ste primetili da gde god je Amerika uvele DeMonkratiju tu je bilo krvi do kolena... EX Jugoslavija (Kasnije Srbija),Irak,Avganistan,Tibet,Mjanmar,(mozda Iran)...?

To nema veze sa tadićem. Hiljade neših vojnika-profesionalaca jedva čeka ponudu da ide. Pa to ti je najmanje 200-300 dolara dnevno. Pa ti vidi kolike su to pare. Profesionalci rade za pare, to nije stvar države. Država može samo da odobri ili ne odobri taj angažman.

da ne odobri naravno.
NE POSTOJI IZGOVOR.
vojnik moze ama bash kad oce da se uputi u usa prijavi i odmah ga primaju.

jos da da papire da je bivsi srpski vojnik...lele....znaci drzava u najboljem slucaju moze da pomogne tim ljudima da svako ko hoce da ide pojedinacno posalje da potpise ugovor sa nato........sve ostalo je izdaja zemlje srbije,slugerisanje i slicno.

Oni koji su protestvovali zbog slanja dece u Hrvatsku u privatne slobine ratove su imali pravo. To su bila deca koja nisu ni znala pusku da drze. U Afganistan se salje profesionalna vojska koja je obucena da u toj istoj pustinji prezivi i postize vrhunske rezultate. Za to su placeni.

Nisu izmanipulisani, kao sto je Sloba slao za dzabe decu da ginu misleci da se bore za svoj narod, a ustvari su cuvali Slobinu fotelju.

Zato sanjalice, sanjaj i dalje, ali obrisi sline pre nego sto se upustis u diskusiju sa starijima.

jesi li ti sam ovo naskrabao ili ti je pomogao neko iz ustanove.............:think:
Sloba nije slao decu to je radio Vuk Draskovic is dosa(ZES) kad smo vec kod toga.
Sloba je slao najiskusnije i najelitnije jedinice tamo.......i to po licnoj zelji.:mrgreen:

ОХРИД, 8. ОКТОБРА (СРНА-Ројтерс) - Амерички министар одбране Роберт Гејтс позвао је данас земље југоисточне Европе, укључујући и оне које теже чланству у НАТО, да пошаљу додатне снаге за борбу против побуњеника у Авганистану.

Mislim da ce Al Kaidi biti poslastica da orgija po Sloveniji i Hrvatskoj , za Skoplje ce imati najmanji problem jer imaju vec svoje odrede tamo . Da kucnem u drvo ne daj boze , al s obzirom koje retarde od politicara imaju tamo , svasta ce biti .

Nadam se da Srbija nece nikad uci u NATO.

Razlog vise da ne udje , samo nam jos neki mudzahedin samoubica treba u Beogradu .

Nadam se da Srbija nece nikad uci u NATO.

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=59809

Пентагон тражи појачања за Авганистан

ОХРИД, 8. ОКТОБРА (СРНА-Ројтерс) - Амерички министар одбране Роберт Гејтс позвао је данас земље југоисточне Европе, укључујући и оне које теже чланству у НАТО, да пошаљу додатне снаге за борбу против побуњеника у Авганистану.

"Пошто се ситуација у Ираку поправља позивам вас да размотрите могућност слања војних снага у Авганистан. Ваша помоћ неће само допринијети да Авганистан боље штити своје грађане веће ће појачати вашу важну улогу у обезбјеђењу мира и стабилности широм свијета", рекао је Гејтс на састанку Организације министара одбране земаља југоисточне Европе /СЕДМ/.

У протекле двије године насиље у Авганистану је појачано и Гејтс је у неколико наврата од чланица НАТО и других земаља тражио да пошаљу војнике, опрему и новац у зону сукоба.

Официри НАТО наводе да су им потребне три бригаде или око 10.000 до 12.000 војника.

САД у Авганистану имају 33 000 војника, укључујући 13.000 у склопу мисије НАТО. Све земље чланице СЕДМ-а осим БиХ имају војнике у Авганистану.

pa normalno da ce trazu pomoc i u pare i u vojsku jer sa 700 milijardi dolari gubitka
amerika vise ne moze da osvaja svet. doduse ona je i ranije strikovi i korupciju dobijala pomoc iz ceo svet za svoji osvajacki ratovi.
malo pomalo uskoro ce ceo teret americkih agresija po svetu pasti na one ulizicke zemlje sto su u nato i sto se guzu da udju u nato.
dabogda makedonci i crnogorci poslali pola milijona vojnika i dabogda sa 90 posto od svoj budzet placali americke avijone i tenkove po ceo svet

Mislim da ce Al Kaidi biti poslastica da orgija po Sloveniji i Hrvatskoj , za Skoplje ce imati najmanji problem jer imaju vec svoje odrede tamo . Da kucnem u drvo ne daj boze , al s obzirom koje retarde od politicara imaju tamo , svasta ce biti .

Razlog vise da ne udje , samo nam jos neki mudzahedin samoubica treba u Beogradu
.

a ako oni prvi napadnu

jesi li ti sam ovo naskrabao ili ti je pomogao neko iz ustanove.............:think:
Sloba nije slao decu to je radio Vuk Draskovic is dosa(ZES) kad smo vec kod toga.
Sloba je slao najiskusnije i najelitnije jedinice tamo.......i to po licnoj zelji.:mrgreen:
Baki gde si ti živeo. Pa ja sam bio prisilni dobrovoljac a moj kum je poginuo jer su ga ubili naši pijani vojnici (čitaj: rezervisti) koji su jadni pili da bi odagnali strah.

Back