Amerika: silovao i ubio bebu i evo sta mu uradili

Ništa drugo se i ne može očekivati od ubica, lopova i sličnih. Zatvori su puni sociopata i onih sa antisocijalnim poremećajim ličnosti.

Upravo tako. A jadno je ono društvo koje smatra da zatvorenici, zločinci, treba da sprovode pravdu...
Koliko god da je on zločinac, to ne daje pravo drugim zločincima da se na njemu iživljavaju. Država je ta koja sprovodi pravdu i trebala ga je likvidirati ako je učinio to za šta ga optužuju.

Upravo tako. A jadno je ono društvo koje smatra da zatvorenici, zločinci, treba da sprovode pravdu...
Koliko god da je on zločinac, to ne daje pravo drugim zločincima da se na njemu iživljavaju. Država je ta koja sprovodi pravdu i trebala ga je likvidirati ako je učinio to za šta ga optužuju.

To ces bas mislit ako neki psihopata ne daj boze to uradi tvom detetu a ova drzava ga osudi na 5god? Ne vec ces moliti boga da one psihopate u zatvoru saznaju da je silovao i ubio dete i da ga muce do smrti. Muka mi je vise od vas laznih moralista....

Sta je cilj otvaranja ove teme.. i sirenja ove vesti i fotografije ? ^^

I ja se pitam.Zapravo lika su trebali da osude ili na smrtnu ili doživotnu a budući da subili svesni šta će mu se desiti da ga izoluju od ostalih bolesnika.Osvetništvo nad nekim monstrumom nije nikakvo rešenje.Danas će tog monstruma iskasapiti i silovati, sutra će neki nevin čovek završiti u zatvoru i desiće mu se blaža verzija istog scenarija.Bolesnici koji su sposobni da se ovako iživljavaju nad nekim, ništa bolji nisu od njega.
Američka puritanska škola, nije dovoljno da zločinac bude osuđen, mora dodatno da pati.Norvežani su pokazali šta je to humanost i dostojanstvo kada su odvojili Brejvika od ostalih robijaša, jer su bili svesni šta bi ga snašlo.Ako u nekoj zemlji kao Norveška postoji samilost prema najgorem čudovištu, koliko je tek dobro živeti u takvoj zemlji običnom čoveku?
A ova nakazna slika, i ja sam budala što otvaram svakakve teme....

Niko normalan ne bi smeo da odobrava ovakvu torturu nad zatvorenicima.

Pre svega, ako zatvori prave ovakve propuste, to se ne dešava samo u ovakvim slučajevima. Sličnu torturu, iživljavanja i silovanja trpe i oni zatvorenici koji su tu zbog sitne krađe, prekoračenja dozvoljenog prilikom samoodbrane, pa čak i bez razloga, usled neadekvatne pravne zaštite ili rupe u zakonu. Dakle, i oni koji nisu nikoga silovali bivaju silovani, prema tome, složićemo se da su ovakvi propusti zatvora nedopustivi. Trebalo bi uvesti red, a upravnike i odgovorne čuvare smeniti i kazniti.

Drugo, ovaj čovek nije osuđen na deset godina mučenja, već na deset godina kazne zatvora (možda ne deset, nebitno). Prema tome, ili treba uvesti zakon koji će dozovliti mučenje zatvorenika, ili zatvorenici ne smeju biti izloženi bilo kakvom zakonom nepredviđenom mučenju. Zakon se mora poštovati, inače niko od nas ne bi bio siguran, bez obzira da li je silovatelj ili ne.

Dakle, svi vi koji odobravate ovakve pustupke, grešite, i tu nema nikakve rasprave.
Zbog toga zakone donosi zakonodavni državni organ, a ne besposlenjaci sa Krstarice.

Hvala.

Amen.

I sta si time dobio? Mislim kakvu satisfakciju u tome sto je mirno "spavan" takav neki psihopata...

Ma jok, kakva smrtna kazna ili doživotna robija, bolje je da ga kasape i siluje 20 nakaza.:lol:
Vi ljudi koji toliko želite i zadovoljni ste i srećni mrcvarenjem drugog ljudskog bića ma koliko to biće bilo monstrouzno, najblaže rečeno imate čudan pogled na svet i po takvim stavovima se ne razlikujete previše od ovih čudovišta iz zatvora.
Pogledaj sliku tog čoveka u uvodnom postu.Samo to gledaj, pažljivo i studiozno i možda shvatiš.

Opet bih skraćeno citirao poštovanog kolegu u diskusiji:

Niko normalan ne bi smeo da odobrava ovakvu torturu nad zatvorenicima.

Dakle, svi vi koji odobravate ovakve pustupke, grešite, i tu nema nikakve rasprave.
Zbog toga zakone donosi zakonodavni državni organ, a ne besposlenjaci sa Krstarice.

Na svu sreću.

Poslednja izmena:
I sta si time dobio? Mislim kakvu satisfakciju u tome sto je mirno "spavan" takav neki psihopata...

Takav zločin zaslužuje smrtnu kaznu jer država treba da odredi da neko ko je izvrši tako stravičan zločin nema prava na život. Nema tu šta ja da dobijem. To je pravda. ;)
Država je ta koja treba da sprovodi pravdu. Sve ostalo je pogrešno. Pozivanje na osvetu ili, još gore, uzdanje u to da će već osvedočeni kriminalci svojom rukom doneti pravdu je poraz zdravog razuma.
Zamisli sad tipa koji je upao u nečiji stan, prebio ili ubio stanara i opljačkao ga, pri čemu je verovatno još bio dobro ušmrkan... I sad društvo treba da smatra da je pravda što će on takav da seksualno zlostavlja drugog zatvorenika. Katastrofa. :roll:
Šta ćemo ka taj zlostavljač izađe iz zatvora? Da se brinemo da ne uradi to nekom drugom detetu?

Poslednja izmena:

Back