Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Starija vijest i mislim da je u pitanju Brazil .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadajmo se samo , da se i u zatvoru postuju neki zakoni..a ne samo zakin "jaceg".![]()
Ništa drugo se i ne može očekivati od ubica, lopova i sličnih. Zatvori su puni sociopata i onih sa antisocijalnim poremećajim ličnosti.
Upravo tako. A jadno je ono društvo koje smatra da zatvorenici, zločinci, treba da sprovode pravdu...
Koliko god da je on zločinac, to ne daje pravo drugim zločincima da se na njemu iživljavaju. Država je ta koja sprovodi pravdu i trebala ga je likvidirati ako je učinio to za šta ga optužuju.
Sta je cilj otvaranja ove teme.. i sirenja ove vesti i fotografije ? ^^
Sta je cilj otvaranja ove teme.. i sirenja ove vesti i fotografije ? ^^
Niko normalan ne bi smeo da odobrava ovakvu torturu nad zatvorenicima.
Pre svega, ako zatvori prave ovakve propuste, to se ne dešava samo u ovakvim slučajevima. Sličnu torturu, iživljavanja i silovanja trpe i oni zatvorenici koji su tu zbog sitne krađe, prekoračenja dozvoljenog prilikom samoodbrane, pa čak i bez razloga, usled neadekvatne pravne zaštite ili rupe u zakonu. Dakle, i oni koji nisu nikoga silovali bivaju silovani, prema tome, složićemo se da su ovakvi propusti zatvora nedopustivi. Trebalo bi uvesti red, a upravnike i odgovorne čuvare smeniti i kazniti.
Drugo, ovaj čovek nije osuđen na deset godina mučenja, već na deset godina kazne zatvora (možda ne deset, nebitno). Prema tome, ili treba uvesti zakon koji će dozovliti mučenje zatvorenika, ili zatvorenici ne smeju biti izloženi bilo kakvom zakonom nepredviđenom mučenju. Zakon se mora poštovati, inače niko od nas ne bi bio siguran, bez obzira da li je silovatelj ili ne.
Dakle, svi vi koji odobravate ovakve pustupke, grešite, i tu nema nikakve rasprave.
Zbog toga zakone donosi zakonodavni državni organ, a ne besposlenjaci sa Krstarice.
Hvala.
To ces bas mislit ako neki psihopata ne daj boze to uradi tvom detetu a ova drzava ga osudi na 5god? Ne vec ces moliti boga da one psihopate u zatvoru saznaju da je silovao i ubio dete i da ga muce do smrti. Muka mi je vise od vas laznih moralista....
Ne, ja sam za smrtnu kaznu.![]()
I sta si time dobio? Mislim kakvu satisfakciju u tome sto je mirno "spavan" takav neki psihopata...
Niko normalan ne bi smeo da odobrava ovakvu torturu nad zatvorenicima.
Dakle, svi vi koji odobravate ovakve pustupke, grešite, i tu nema nikakve rasprave.
Zbog toga zakone donosi zakonodavni državni organ, a ne besposlenjaci sa Krstarice.
I sta si time dobio? Mislim kakvu satisfakciju u tome sto je mirno "spavan" takav neki psihopata...
Isto je i u nasim zatvorima. Silovatelji, pedofili... posle godinu dana provedenih sa ostalim zatvorenicima pozele da se nikad nisu rodili.
šta god da su mu uradili dok ga ne ubiju ništa nisu uradili