Amerika domovina

Poruka
4.292
Amerikanci mnogo vole svoju Ameriku. Na filmovima vidimo kako se busaju u prsa i kazu da je amerika njihova domovina, kunu se u nju, patriote, ...... KAKO IH NIJE SRAMOTA?????? PA ZAR ONI IMAJU DUSU DA KAZU DA JE TO NJIHOVA DOMOVINA???? POBILI SU MILIJARDU INDIJANACA I OTELI IM TERITORIJU I OKUPIRALI I ONO MALO STO SU OSTALI STAVILI IH U REZERVATE. ONI IMAJU OCI I SRCA I OBRAZA DA KAZU DA JE TO NJIHOVA DOMOVINA I NJIHOVA DRZAVA!!!!!!!!!!!! Napravili su drzavu nakon najveceg genocida koji je ikada sproveden u istoriji ljudske civilizacije i istorije.

To su idioti bez obraza i bez morala i bez duse svako od njih ko kaze da je Amerika njihova domovina!!!! Svako ko kaze to on je tiranin, okupator, i ubica jer opravdava tiransko ubistvo svakog Indijanca, i na njegovoj ruci je krv svakog indijanca kojeg je bela ruka ubila na teritoriji Amerike!!!

To je prokleta nacija za sva vremena i svi oni koji kazu da je amerika njihova domovina i drzava a nisu indijanci!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Ни Словени нису староседеоци на Балкану, па опет ми ове просторе називамо својом домовином. Не браним Американце, али тога је увек било. Народи су се често селили са места на место.

Притзом Америка је имигрантска држава и нација.

Ни Словени нису староседеоци на Балкану, па опет ми ове просторе називамо својом домовином. Не браним Американце, али тога је увек било. Народи су се често селили са места на место.

Притзом Америка је имигрантска држава и нација.
Таман хтедох да кажем да шиптари и ********* сматрају Србе балканским американцима.

Ни Словени нису староседеоци на Балкану, па опет ми ове просторе називамо својом домовином.
Ko kaže da nisu?Koji narod je u Dalmaciji Apostol Pavle krstio u Pravoslavnu veru u 1 veku?
Đorđe Janković vrhunski areheolog tvrdi da na području Knina postoji srpsko groblje iz 4 veka.

Hrvati su sintetički nastali tek krajem 19 veka,kao konglomerat balkanskih katolika.A kasnije i pokrštavanjem Srba.
Ја сам Србин, али у ту причу не верујем. Хрватска се спомиње у историји скоро увек где год има Србије. Ако су Срби на северу Европе, одмах до њих су и Бели Хрвати.
Мада ценим да ти уствари мислиш на далматинске Хрвате који јесу некад били Срби али су се предомислили.
А колико читам, аутохтони Далмати нису словени и говорили су неким другим језиком, сличним италијанском.

Ја сам Србин, али у ту причу не верујем. Хрватска се спомиње у историји скоро увек где год има Србије. Ако су Срби на северу Европе, одмах до њих су и Бели Хрвати.
Od Berlinskog Kongresa.
Nigde ih nema u značajnim istorijskim spisima,osim u onom Vatikanskom falsifikatu "De administrando imperio "

Od Berlinskog Kongresa.
Nigde ih nema u značajnim istorijskim spisima,osim u onom Vatikanskom falsifikatu "De administrando imperio "
Има неки франачки путописац је записао. А прочитао сам још негде. Нисам ватао белешке ко, кад, где, с ким, с чим. Ако мислиш да измишљам, ти игнориши. Ако си заинтересован, можда ћеш да потражиш и сам.

Ko kaže da nisu?Koji narod je u Dalmaciji Apostol Pavle krstio u Pravoslavnu veru u 1 veku?
Đorđe Janković vrhunski areheolog tvrdi da na području Knina postoji srpsko groblje iz 4 veka.

Србски није свакако.
Па до 1200-е су Срби Пагани гусарили Јадраном и робили све бродове.
Како вас је тај Јанковић навуко, чудо једно.

Мада ценим да ти уствари мислиш на далматинске Хрвате који јесу некад били Срби али су се предомислили.
А колико читам, аутохтони Далмати нису словени и говорили су неким другим језиком, сличним италијанском.

Ма читава та прича о "аутохтоности" је заправо Ватиканско масло. Зашто?
Зато што би прихватањем аутохтоности прихватили и све уговоре које је РИМ имао са Илирима, а то су робовски уговори да се зна.
Док су Словени били слободни људи.
...
Друга је ствар што се данашњи Срби састоје од 1/3 дођоша-Словена, и 2/3 староседелаца Влаха, тј Илира итд...

Back