Americko rvanje wwe :)

• Začetnik teme Začetnik teme Bix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bojane ni ja ne vidim poentu u cirkuziranju MMA i za mene je to nevidjena glupost i da se ljudi pale na to, pa opet u MMA mnogi glumataju pre borbi, prave neke scene, mrste se, neke sve kvazi pretnje, izlaze do oktagona uporedjujuci sebe sa nekim besnim psima sa korpama na licu ili pak kao ludaci u ludackim kosuljama, zavezani uneke lance i slicno itd.

I bez toga se sve moze, pa se opet to sve radi zbog senzacionalizma, animiranja, zabave, provoda itd.....Tako da je i to u MMA i box svetu svojevrsna filozofija WWE-a, samo sto se WWE zasniva 100% samo na tome, a ovo na jos necemu....

I to mislim na ozbiljne ememase, boksere i kikboxere, a ne npr na tek ovaj cirkus koji je gori od bilo kojih kecera. :rotf: :

- - - - - - - - - -

gledaj ovog idiota u komentarima:

"Etrix-TRX 2 weeks ago
Dobio ga je nas lagano . I ovde bi ga pokido da nisu razdvajali "

:cepanje:

ma da ..neko voli neko ne,,,
ja volim gledati jer je atraktivno,,, potezi atraktivni, ma i da se ne lazemo i oni su atraktivni :D
ok sem onih u teskoj kategoriji hihihihihi:zcepanje: :rotf:
ee a da vas jos pitam koji borac vam je ono bas cool ? :D ili mozda zenska neka wwe diva ;)

- - - - - - - - - -

P.S RENDI :super: CENA, THE MIZ, MR, KENERI ..... HMMMM :D I CRIS JERICO :D ETO DOSTA OD MENE..
mislim da sad ne nabrajam citav red hiihihihihi

ma da ..neko voli neko ne,,,
ja volim gledati jer je atraktivno,,, potezi atraktivni, ma i da se ne lazemo i oni su atraktivni :D
ok sem onih u teskoj kategoriji hihihihihi:zcepanje: :rotf:
ee a da vas jos pitam koji borac vam je ono bas cool ? :D ili mozda zenska neka wwe diva ;)

- - - - - - - - - -

P.S RENDI :super: CENA, THE MIZ, MR, KENERI ..... HMMMM :D I CRIS JERICO :D ETO DOSTA OD MENE..
mislim da sad ne nabrajam citav red hiihihihihi

Evi ti diva:

Poslednja izmena:

Back