Americko oruzje nesposobno da probije ruske i kineske pancire - zato uvode novi standard

zato ih sada ruski i kineski panciri zaustavljaju dok si rekao - keks....
Da znas dobro, puscani metak zaustavlja samo ploca koja ide napred i pozadi umece se u pancir, ostali veci mekani deo pancira svaki puscani metak busi kao sir. I nije toliko stvar i metku nego u zrnu jer zrno sa volframom verovatno busi i tu plocu, nisam siguran ali mislim da to tako ide, samo je skuplja ta municija.

Da znas dobro, puscani metak zaustavlja samo ploca koja ide napred i pozadi umece se u pancir, ostali veci mekani deo pancira svaki puscani metak busi kao sir. I nije toliko stvar i metku nego u zrnu jer zrno sa volframom verovatno busi i tu plocu, nisam siguran ali mislim da to tako ide, samo je skuplja ta municija.

cim amerikanci izbacuju staro naoruzanje i municiju jasno je da im je metak inferioran u odnosu na rusku i kinesku zastitnu tehniku

cim amerikanci izbacuju staro naoruzanje i municiju jasno je da im je metak inferioran u odnosu na rusku i kinesku zastitnu tehniku
Ma to su po meni proseravanja samo trazi vojna industrija razlog da nesto menja a kad promene onda se sete da je staro bilo bolje.
i uopste to menjanje kalibra nije samo kod njih, odavno vec svi pricaju da hoce metak za malo vece daljine pa i Rusi i mi. Nasa vojska gura neki metak ako sam dobro zapamtio 6mm grendel, sto stvarno moze da bude dobro resenje i bolji metak od svih ovih do sada. Videcemo ako to zazivi kako ce se pokazati nego nasa vojska ima tone i tone 7.62x39 po magacinima...

kakvo pisanje kineza i rusa po amerikancima

Ovo ce da ih kosta stotine i stotine milijardi dolara....
dal ce oni "nasi" sto odose u ameriku moci da podnesu nova poreska opterecenja radi ovaj nov kalibar?
A jevrejskom lobiju za oruzje savetujem da do tog kalibra dodje postepeno. D prvo sve NATO-puske zameni sa 5,9 kalibrom.......pa posle dve godine da te tadasnje puske zameni kalibrom 6,1............i tako da za narednih 5 godina barem 5 puta zameni sve puske NATO-pesadije. Tako ce ostvariti cist Profit od 396 mrd. dolara od koji ce 99 posto profita nabrati u hrvatskoj, crnoj gori, makedoniji i ostalim porobljenim zemljama. A za kasnije savetujem da se sva dugmad na uniformama NATO-vojski zamene sa 1,6 na 1,8 cm...................puta 146 dugmad po vojniku........puta 6 miliona vojnika, plus 10 miliona potencijalnih................
VALJDA CE BITI DOVOLJNO DA SE OPRAVDA "ZACRTANO" (PRORACUNATO) POVECANJE IZDVAJANJA ZA VOJSKU NATO-ZEMALJA.

bilo kako bilo..........Amerika ima obavezu, kako zna i ume, da za ROTSHILDA u narednih 5 godina prikupi novih 7,6 biliona dolara od svojih kolonija po svetu na osnovu prodaje oruzja.

Back