AMERICKO-EUROPSKA DJUBRAD ! (Rusi ce ovo dobro naplatiti)

Jel znas kada je spanski kralj rekao Chavezu da umukne? Ovo me podseca na tu situaciju. A cuo sam da je Sarkozi malo podviknuo na Tadica zbog njegovih maloumnih-kostunicarskih ideja vezanih za Kosovo.

Ha ha, bas odlicno.

Nek' mu podvikuje iskompleksirana madjarska nakaza koga u medjuvremenu mrzi vise Francuza nego i jednog predsednika u zadnjih pedeset godina.

Kako su pametni ovi Jevropski orjentisani clanovi ovog naseg foruma,sve susta inteligencija isve sam poslovan covek,previse zauzeti,na forumu postuju samo za vreme pus pauze.Samo se meni cini da su im pluca crna kao ugarak,jer svaki od njih ima vise postova za dva tri meseca nego ja za tri godine.

тренутно иду избори,па ово је као нека увертира за све то8)

види има више аватара са ЛДП него осталих,а на анкети пдф политика они су најјачи:twisted:

па све је то у реду око дреке и вике ,али ако заурла субирска мечка плашим се да ће наступити "ледено доба":twisted::twisted:

ko da drekne rusi teorije nema a i kad bi ameri osetili da se to sprema oni bi isli izokola lepo polako kao sto su dobili i hladni rat. nece se nista na zemljinoj kugli promeniti zbog jedne zakrpe zvane srbija i fleke na njoj koja se zove kosovo.
ne umisljajte ljudi

Back