Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Odgledao sam juče i danas 28-u sezonu američkog survivor-a i mogu samo reći da je 100 puta bolji od našeg. Bukvalno je pravi princip preživljavanja u plemenu gde se prave savezi, uništavaju, prevrtači što je manje više životna lekcija o verovanju ljudima. Skoro da i ne prikazuju šta jedu, iako su smršali veoma, ali je glavni fokus na njihove dogovore koga da izglasaju. Plemenski saveti su veoma ludi za razliku od naših koji su predvidivi.
U sezoni koju sam pogledao ima jedan policajac koji je mastermind sa taktikama. Čovek je lagao, prevrtao, koristio skrivene imunitete kako treba, blefirao i zasluženo pobedio. Kao čovek u igri bio je ljiga, ali dobio je glasove plemenskog veća jer je igrao Survivor igru u punom sjaju dok je drugi finalista prosto išao na čast i tako to. Evo ga taj lik dok prisluškuje kako mu rade o glavi:
U sezoni koju sam pogledao ima jedan policajac koji je mastermind sa taktikama. Čovek je lagao, prevrtao, koristio skrivene imunitete kako treba, blefirao i zasluženo pobedio. Kao čovek u igri bio je ljiga, ali dobio je glasove plemenskog veća jer je igrao Survivor igru u punom sjaju dok je drugi finalista prosto išao na čast i tako to. Evo ga taj lik dok prisluškuje kako mu rade o glavi: