Americki Sjever i Jug

Askari

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.604
Sta ako ponovo izbije gradjanski rat u SADu izmedju Sjevera i Juga? Znate li da je rana proslog gradjanskog rata iz 19tog vijeka jos ostala u SADu? Za koga bi ste navijali i ujedno pitam one koji imaju iskustva sa Amerikancima, ko su bolji i iskreniji ljudi: Jenkiji ili Dixi?
Ja o Americi znam samo preko filmova i slusanja americke muzike.

Опет ове теме? Мани се грађанских ратова

А да одговорим, једина држава која би се можда отцепила је Тексас, што би било погубно због система гасовода који пролази кроз ту државу

The South will rise again
maxresdefault.jpg

Ако се било какав сукоб икада догоди у САД, то више неће бити територијално између Севера и Југа, већ између либерала и конзервативаца. Пошто данас САД све више подсећају на наше просторе, посебно њихова полилтичка сцена. А када било где у свету нешто подсећа на нас, то је дефинитивно време да се упале неки аларми. Наравно, као озбиљна држава немогуће је избити грађански рат на ниво употребе војски, али поделе међу људима, сукоби око идеологије и немири у друштву су нешто што може да се догоди и што се догађа у САД.

Sta ako ponovo izbije gradjanski rat u SADu izmedju Sjevera i Juga? Znate li da je rana proslog gradjanskog rata iz 19tog vijeka jos ostala u SADu? Za koga bi ste navijali i ujedno pitam one koji imaju iskustva sa Amerikancima, ko su bolji i iskreniji ljudi: Jenkiji ili Dixi?
Ja o Americi znam samo preko filmova i slusanja americke muzike.
dabogda se opet poklali.

Опет ове теме? Мани се грађанских ратова

А да одговорим, једина држава која би се можда отцепила је Тексас, што би било погубно због система гасовода који пролази кроз ту државу
ameriku kontrolise Rotschild iz engleske tako da ako i dodje do gradjanskog rata, to je zato sto je tako Rotschild odredio.
ako je mogao napraviti tri svetska rata, gradjanski rat u americi je za njega decja igra..........narocito ako uzmemo u obzir inteligenciju gradjana amerike.

Back