AMERICKI SATELIT - KVARI LJUBAVNU INTIMU !!!

Bila je nedelja pre podne.Sedeo sam opusteno,u svom momackom salonu.Citao sam opusteno,sjajno stivo,koje
se potpuno uklapalo,u dremljivo letnje ,pre podne.Rec je,o sabranim govorima,naseg Premijera.Bio sam toliko
zadubljen,u sjajne tekstove,da sam zvono svog fiksnog telefona,cuo tekposle ,pet sest uzastopnih,zvucnih poziva.

Podigoh lenjo slusalicu,i cuh poznati glas.Bio je to,moj kolega sa studija psihologije,pre nekoliko godina. Zdravo
legendo,rece on nekako razdragano.Dodji veceras kod mene.Ali zasto bas veceras upitah .Moja prijateljica Emma i
ja,hocemo da obelezimogodinu,od kako se poznajemo.Znas,bice to jedna mala intimna svecanost.Pozvan si samo ti,
i njena najbolja drugarica Irena.Dodji,bice nam lepo.Irena ima 24 godine,i mogu ti reci,da je gradjena kao boginja.

Ova poslednja opaska,Pavlova,bila je vise nego dovoljna,da dam svoj pristanak,da cu doci u posetu.Nesto pre 21 casa,
udjoh u u jednu luksuznu prodavnicu,u Knez Mihajlovoj ulici.Kupih luksuzno opremljenu kutiju,sa belgiskim
pralinama,i flasu francuskog konjaka,sa cetiri zvezdice.

U taxi Mercedesu,uz ukljucenu klimu,i prijatan miris,nekog rafiniranog parfema,tiho se razlegala muzika.
Bio je to,neumrli Frenk Sinatra,i njegova cuvena,ever grin melodija,"Moj put".Udubno zavaljen,u raskosnom
ambijentu luksuznog automobila.Nehajno rekoh,mladom taksisiti:vozite me na Brdo,Tolstojeva br..........

Dok je "Mercedes",elegantno plovio beogradskim ulicama,ka Topciderskom brdu,ja sam pokusavao sebi da
docaram,kako ta Irena koja dolazi kod mog prijatelja,stvarno izgleda.Boze,da li je blondina,brineta.....ne daj
boze,ako je crnka...

U tom razmisljanju, trze me glas taksisite:izvolite gospodine,stigli smo na adresu.Posle placenih taxi usluga,
i dobre napojnice,obreh se pred vilom mog prijatelja.Bila je to solidna jenospratna vila,u neo baroknom stilu,gradjena
tridesetih godina proslog veka.Ispred prednje fasade,nalazio se lepo znalacki uredjen,omanji park sa ruzama.
Vilu je Pavle nasledio,od svojih roditelja.Sada vec pokojni otac,bio mu je nekadasnji,nas Ambasador u Francuskoj

Zazvonih ispred ulaza.Ulazna vrata su bila teska,solidno blindirana,sa luksuznim ukrasima od drveta.Vrata je
otvorila vizljasta,mlada devojka,sa ustirkanom belom keceljom,i kapicom,koja je nesumnjivo odavala,da pripada
posluzi u vili.Moj prijatelj Pavle,pojavi se razdragano,rasirenih ruku,i kao osvedoceni drugari,srdacno se pozdravismo.U raskosno opremljenom salonu,pored stilskog stola,izradjenog u duborezu,nehajno su bile rasporedjene,takodje stilske fotelje,presvucene,elegantnom zelenom kozom.

Prvo mi je bila pretstavljena Emma,Pavlova prijateljica.Ostavila je na mene,vrlo snazan utisak.Bila je to,prirodno
ridja lepotica,dvadesetih godina.Ali,jedva sam uspeo da prikrijem,svoje iskrenodivljnje,kada mi je Pavle,predstavio
Irenu.Ono sto sam prizeljkivao,dok sam se vozio do Brda,u taksiju,obistinilo se.Bila je plavusa,oci je imala,
skoro potpuno teget.Takve oci,takvu lepotu,do tada,ne videh.A gradjena je kao Fidijina statua Venere.Duge,lepo
oblikovane noge,kruskastog oblika grudi,koje sam na brzinu procenio,da su taman ono sto ja volim,broj tri.
O struku i dva reda bisernih zuba,ne treba nista reci.Irena je pretstavljala takvu lepotu,o kojoj nisam mogao ni
da sanjam.

Uz skupa pica,prebogatu,pazljivo biranu zakusku,svi cetvoro smo se opustili,i predali laganom medjusobnom
mazenju.U salonu je vladala,neka skoro opojna izmaglica, a nasa milovanja su postajala sve ozbiljnija.

Medju tim,negde oko dva sata nocu,kada smo vec trebali da predjemo sa "reci na dela",ja slucajno pogledah
u ogromni prozor,koji je isao od zida do zida salona.I sta videh.Veliki sateli koji NATO vec godinama drzi nad
Beogradom i spijunira,svaki nas korak.Odjednom,sva uzbudjenost,zbog blizine seksa,sa predivnom devojkom,
iz mene je izcilela.Pa sta rade ti nasi Migovi 21.Zasto dozvoljavaju,da Ameri,drze pod svojom kontrolom,nebo:brus::brus:
da to uzalud radim.Ameri snimaju kroz sve prepreke.Imaju specijalne uredjaje,i prate svaki nas pokret.Pa zar
i u kupatilu,rekoh.Svuda,nema za njih prepreke,rece Irena.

Potpuno frustriran ovim saznanjem,brzo se oprostih od lepog drustva,i veoma razocaran,odoh kuci.Saznanje da
u beogradu,nema mesta za moju privatnost,potpuno mi je ubilo dobro raspolozenje
da ne mogu u beogradu,ni na jednom mestu,d

...jest da smo svi izloženi voajerstvu sa velikih visina , tako da nam je prepun život pasivnih posmatrača i aktivnih političkih onanista - ali , ali , rđavom "mukici" i dlake smetaju...to je in stvar , kul u visokom , elitnom , četničko-komunjarskom potomstvu...ako čovek voli ševe , mora u prirodu...pod vedrim nebom...na livadi...tamo gde bledi mesec zine u njega....ta blagodet noćnih ševa , kao da je samo data seljacima.....biti seljak i imati ševu , mislim slušati ševe - štagod , to je privilegija...velika seksualna privilegija....
...no , naše selo se razredilo ....uatnjilo je...komunjare sve seljake privukle u prestoni grad....kažu zli jezici da se svi seljoberi preselili u urbane centre...da ne ostanu bez japlome , prvo se pobrinuo sarajevski univerzitet...onako , ubrzano , proizvodio je kadar...svojevremeno Kapor se hvalio , kako je tu uz sarajevski burek , dok je majčica mu njegova radila za OZNU strogo pov posliće , za 5-6 godinica završio osnovnu, srednju i fakultet - ali ga žurba za prestonicu sprečila da uzme diplomu ( posle su prekopvali sarajevo da nađu tu diplomu i usput još neke )....išla je komunjarska akademska priča , da je sve bilo lako na tom univerzitetu za brzu produkciju inteligincije , samo su bila teška ulazna vrata , da se čovek iskilavi dok ih otvori da uđe....taj sarajevski svet , posle je po drugim gradovima ispunjavao univerzitete i proizvodio inteligenciju...mnogo se tih dana kopalo po prestonom gradu , sa ciljemda se pronađu diplome naše elite...tako je i danas....
...pa nije imalo smisla napraviti grešku kao sa Ćopićevcima , koji su useljavani tako klot frket u vile ,sa kozama koje su vezivali za lustere , pa zajedno sa njima ginuli od struje...pa da nema smisla tako da nam nepismena elita prostački izgine....
...dans potomci te elite , ne mora da se plaše od tehničkih pomagala i novotarija....kako se to kaže , ne mora da se plaše od pametnih kuća...oni , ti potomci imaju diplome i zvanja , a njihova posluga ima znanja...pa tako njihovo je da samo uživaju...posluga majstorski sve radi....
...problem nestaje kad ih obasja zvezdano nebo , pa usred pesme ševa skontaju da je Venera satelit...e ti nema pomoći....pun mesec i avaks na mesečini , to su đavoljska posla ...bež kut koji mili moji ...zato elita nosi pantalone na lastiš tregere...čim skoči pantalone trče za njihovim ramenima...pa nije fer posle tolikog pređenog puta i čkolovanja , da us trahu beži gologuza , a ovi iz satelita sve snimaju...ima elita obzira prema svom imidžu !

E,pa nije sve bas tako.Ne moze se danas na senu voditi ljubav.Mi urbani mladi ljudi,navilkli smo na komfor.Eto ja
na primer,imam posebnu sobu,koja mi sluzi,samo za moju intimu.Mozda ce tebi Loncar,ovo izgledati malo cudno,ali
u stvari nije.Ja u tom "intim cimeru" Inemacki, imam vodeni dusek ( specijalni dusek,napunjen vodom) i.....pravo da
ti kazem,kad god bi neka moja drugarica,dosla kod mene,u posetu.......prvo sto bi mi rekla,bilo je:hajdemo u onu
tvoju sobu.na "vodenjak".

Nemoj dragi Loncar,pogresno da me razumes.Ali ja mislim,da je tvoje shvatanje ljubavi,intimnosti,vreme dobrano
pregazilo.To sto ti pokusavas,da na najlepsi nacin docaras,kako nasi farmeri (citaj seljaci),vode ljubav na livadi,dok
nocene ptice,sove,slepi misevi,kreste iznad njihovih glava.A sto se tice njihove "pozadine",ujedaju ih crveni i crni mravi. To vreme,dragi moj Loncar,proslo je zauvek.

Nas,kasnije generacije,drug Tito,koji je ziveo besnje i raskosnije,i od samog Nerona,naucio nas je na luksuz.Mi smo
jako razmazeni,mi danasnji muskarci.Vasa generacija,zlu ne trebalo,mogla je boze me prosti......i sa kozom,i sa
ovcom.......vama je sve bilo lepo,jer za bolje,niste znali.Danas,kada opet zivimo u izobilju,zahvaljujuci trudu,koji za
narodno dobro,ulazu Gospoda Nikolic i Vucic,mi smo sretni i zadovoljni. Postozivimo u takvim izuzetno,dobrim
zivotnim uslovima,mi mozemo sebi da dozvolimo,i vodeni krevet,kao ivakojake druge izmisljotine,koje nam sluze,
da svoj zivot,ucinimo sto raznovrsnijim.

...ti si neobavešten rođače....one noćne prtočurine preselile se u prestone gradove sa svim gmazovima i glodarima - da ne kažem štakorima....a to je zbog skoncentrisanog đubreta u velikim urbanim naseljim...izjeda vas đubre , rođače....a kažu u čemu si , takav si.....tako da što se tiče tih seksualnih uživanja , parada ponosa govori sve...muški smuškima , pa redaljka - seljački rečeno na gomilu...ženski po ničemu ne zaostaju.....od vas ide ta legalizacija seksualne posebnosti....
....seljaci ko seljaci...drže se još uvek tradicije....ženski sa muškinjem - romantika bolan , na starinski način....
...a što se tiče domozma , srećo moja obavesti se malo o njegovom poreklu....imaš i biblijska kazivanja o tome.....on je ponikao u gradovima...to je ono što uagovaraju ovi ponosni u defileima tvojim gradom , pa ih podržavaju nezavisne vladine organizacije , sa celom poziciono opozicionom elitom....sad na ovim vrućinama , vama sve vrste felacija dobro dođu - pa čak i sladoled !

...samo vi furajte rođače svoj fazon , kad islamska država počne da oslobađa balkan vašeg prestonog kosmopolitizma , naučićete štogod o tradicionalizmu koje spaljuje sodomizam....zasad uživajte u seksualnoj raskalašnosti i nedajte da vam svaka dlaka na plotu smeta !

Nekako lorde sto se tice ove tematike,blizi mi je kolega Loncar........Ili jesi to sto jesi ili zelis biti a nisi..........U praksi je nekako puno drugacije.a ovo mi lici na Beograd iz 30-tih godina proslog vijeka...........Sad je to jos vise u full-fazonu.Nema puno romantike nigdje jer svi zurimo,a nema ni pravih partnera........Malo podsjecas na Eriku Jong,ali........................:nono2:

Dragi moji forumasi i forumasice.Svi VI,koji mislite,da ovo sto sam napisao o raskosi koja vlada na Brdu (Dedinje)
da su to prizori iz tridesetih godina proslog veka.Mogu samo da vam kazem,da to sto sam opisao raskos nacina
zivota,koji se odvija na Dedinju,nije ni deset otsto,prikazan raskos,koja stvarno tamo vlada.

Vi verovatno niste,niti cete ikada tamo biti. Kada bi videli,kako se DANAS ZIVI u dedinjskim vilama,vi bi ostali
PARALISANI.!Bolje da nikada i ne saznate,kako izabrana klasa,tamo zivi,jer nisam siguran......da ne bi skocili od
ocajanja sa Savskog mosta u Savu.

...misliš Lorde !?....možda su ti dedinjski parazitski velikaši , kao njihov uvaženi karađorđrvić , probisveti koji robuju toj raskoši , pa prodaju svoj imidž skorojevićima za sanduk vina , teleći but , gajbu piva ili štogod...opaka je zavisnost od matrijalnih dobara...takva bolest zavisnosti , mnogima uništi život...gora je od nifomanstva....
...sloboda bratac , sloboda kretanja , govora , druženja , mišljenja - življenja oduzeta je dedinjcima...vidiš i da se plaše običnih dečijih dronova...zamisli klinca koji ima takvu igračku i jednu kinsku mini lampicu , kako može iz noći u noći da zeza dedinjce...nema seksa , nema ništa - gaće pune straha ; a ono jedan klinac zeza dedinjsku novopečenu buržoaziju....najezda satelita i vanzemaljaca !?...a što se tiče mostova , sa njih skaču bosanci intelektualci , sa partizanskim bukvarom !

Back