Амерички модел сексипила

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Приметих једну чудну ствар...

У скоро сваком могућем филму који сам погледао, а где треба да се стави фокус на девојку која важи за сексипилну, "добру рибу", згодну, та девојка је сва равна и врло мршава, без облина у ногама, струку и дупету

Груди и има, ту и тамо, неке мале до средње величине, али струка, дупета, облина, ама баш никако

Грађене ко дечачићи. Зашто то? Није питање дакле зашто су такве те глумице већ зашро амееиканци кроз филмове то промовишу као сексипилно?

У скоро сваком могућем филму који сам погледао, а где треба да се стави фокус на девојку која важи за сексипилну, "добру рибу", згодну, та девојка је сва равна и врло мршава, без облина у ногама, струку и дупету

Груди и има, ту и тамо, неке мале до средње величине, али струка, дупета, облина, ама баш никако

Грађене ко дечачићи. Зашто то? Није питање дакле зашто су такве те глумице већ зашро амееиканци кроз филмове то промовишу као сексипилно?
A ti voliš debele i bujne koje podsećaju na mamu.
Pa dobro tebi je seksipilno to.Nekome nešto drugo.Eto ja nemam volove i ne orem zemlju,ne vozim ni Yuga tako da mi ne treba neka koja može u rukama da ponese pola metra drva.
Vidi.To je pitanje ukusa.Ništa strašno.
Isto je i sa ženama.
Neke vole muškarce dlakave ko majmune sa svim što to sa sobom nosi.
A neke vole izbrijane svuda,opet iz nekih recimo,posebnih razloga.

ti si to gledao neke stare filmove

Ja,Hejli i tegla Nutele..mmmmmmmmm
d12dca29c185949c0e39fe31b3100680.jpg

Back