dellns
Iskusan
- Poruka
- 5.892
sta da ne radim.
Mani se priče koga ima koliko i ko kome šta može, ima tema, doprinesi malo...

Šta ti misliš kako su se nasukali? Zašto? Imaš naslov teme, budi kreativan.
Da te čujemo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta da ne radim.
Mani se priče koga ima koliko i ko kome šta može, ima tema, doprinesi malo...
Šta ti misliš kako su se nasukali?
Da te čujemo...![]()
Neki dan sam gledao reportažu sa nosača aviona USS "Nimitz" kako se žale mornari i posada.
Prvo svi su rasno podvojeni. belci sede u menzi sa belcima, crnci sa crncima.
Onda jedan mornar belac otvoreno u kameru kaće "Ja sam rasista, neka me otpuse iz vojske, ali je tako"
- Drugi belac se žalio kako je "glupi crni narednik" upao u spavaonu kada su slušali muziku "a on ne zna ništa drugo sem svog glupo repa"
- Crni narednik se žalio da će posle njega da poručnik maltertira ako voi ne stišaju muziku.
- Ženska kaže "U ovoj spavaoni ima nas 60 žena i imamo 3 tuša ukupno"
- Mornar kaže "Čujete ovu buku? Kao da je udario teretni voz? E, to je lift, ide svakih 15 minuta. Gde ja spavam? Pored njega"
Kako su samo smeli da to puste na National geographic?
![]()
![]()
![]()
verovatno su im srbi smestili nesto.nagovorili ih oni rusi.
Vidiš kako može lepo kad hoćeš.
pa jesam li pogodio.
Jesi, tako je bilo. Nema drugačijeg objašnjenja.
nije kompjuter sve lepo nacrtao.
Neki dan sam gledao reportažu sa nosača aviona USS "Nimitz" kako se žale mornari i posada.
Prvo svi su rasno podvojeni. belci sede u menzi sa belcima, crnci sa crncima.
Onda jedan mornar belac otvoreno u kameru kaće "Ja sam rasista, neka me otpuse iz vojske, ali je tako"
- Drugi belac se žalio kako je "glupi crni narednik" upao u spavaonu kada su slušali muziku "a on ne zna ništa drugo sem svog glupo repa"
- Crni narednik se žalio da će posle njega da poručnik maltertira ako voi ne stišaju muziku.
- Ženska kaže "U ovoj spavaoni ima nas 60 žena i imamo 3 tuša ukupno"
- Mornar kaže "Čujete ovu buku? Kao da je udario teretni voz? E, to je lift, ide svakih 15 minuta. Gde ja spavam? Pored njega"
Kako su samo smeli da to puste na National geographic?
![]()
![]()
![]()