Američki diplomata ubio suprugu pa sebe kad je čuo da će ona raditi U AMBASADI U SRBIJI

Ja da sam neka vlast, makar mod izBosne na Krsti, ja bih poslao dJepešu Meričkoj Ambasadi...

"Dragi Merički milosrdni prijatelji,

Žao nam što se dotični roknuo pre nego što je uporedio srBski ćevap uz Šopsku salatu (koju Srbi obožavaju),
sa tamo nekim McDonaldsom koji mulja namaze preko mesa III klase i tu koječega još.
Meso III i II klase je pogodno za fast food ali meso I klase samo za restorane jer mu treba duže vremena od 38 sekunde.
Na kraju krajeva, da smo baš toliko loši pa ne bi Turci ovde bili 500 godina na svoju štetu?"

Merika ne opstaje od ponude i potražnje, nego od gudre iz Kulumbije ( neki kažu i Kolombije) i naftnih polja iz istočnjačkih anglosaksonskih država tipa Irak i sl.

Pazi, tvoje znanje iz Ekonomike je ravno nuli.

Mogu da ti dajem časove, ako me ne bude Mrzelo.

Naime, ja sam vanredni Akademik ekonomskih nauka

Pazi, tvoje znanje iz Ekonomike je ravno nuli.

Mogu da ti dajem časove, ako me ne bude Mrzelo.

Naime, ja sam vanredni Akademik ekonomskih nauka

Ekonomija nije toliko komplikovana, zna se pošto kilo svežeg maka :mrgreen:
E sad, sasvim druga stvar je to što nečasni merički dileri ne nude tržištu kvalitetan mak,
nego mešaju sa neutralnom kamilicom od skora sa pšeničnim brašnom.

E sad, sasvim druga stvar je to što nečasni merički dileri ne nude tržištu kvalitetan mak,
nego mešaju sa neutralnom kamilicom.

То ја причам Алтер Егу и дружини. Стигне им немешана роба и онда отварају теме. :lol: Кад стигне искрштена онда само коментари.

nego mešaju sa neutralnom kamilicom od skora sa pšeničnim brašnom.
Veoma je komplikovana.

Ako si dobio Nobelovu nagradu za nju, to samo znači da možda nećeš preterano da lupaš.

Veoma je komplikovana.

Ako si dobio Nobelovu nagradu za nju, to samo znači da možda nećeš preterano da lupaš.

Ekonomija nije nauka već prdež u čabru.
Sem nešto malo matematike svodi se na ćoravu psihologiju.

To znači ovako:
Ako od MMF-a pozajmiš sredstva koja nisu odštampana nego odobrena to znači da si pozajmio ništa.
Toliko zapravo treba i da vratiš a ne tu da deliš reke, mora i jezera ko da su dedovina.
Dužničko ropstvo je zabranjeno po konvenciji UN.
Znači realno MMF može da dobije samo:

Back