Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 186.286
Jadan onaj koga Amerika brani a Nemacka hrani
Propao je kao Ukrajina....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj nam reci hoćeš li svaki video s tog kanala na YT objaviti i tu?
Jadan onaj koga Amerika brani a Nemacka hrani
Propao je kao Ukrajina....
Daj nam reci hoćeš li svaki video s tog kanala na YT objaviti i tu?
Ti već uskoro 4 godine citiraš svaki dan da je NATO gotov, Ukrajina gotova, Kosovo propalo, Dolar gotov, Amerika gotova, EU gotova, Njemačka propala, itd.ovo je drugi video drugi kanal druga vest
citiram americkog analiticara , geostratega koji je pravio strategiju za americku vojsku za napad na Irak . Najodlikovaniji americki oficir od drugog svetskog rata
Imas li nesto protiv?
Ti već uskoro 4 godine citiraš svaki dan da je NATO gotov, Ukrajina gotova, Kosovo propalo, Dolar gotov, Amerika gotova, EU gotova, Njemačka propala, itd.
Daj iskreno mi sada reci jer me još iskrenije zanima, jesi li ti svjestan uopće toga da sa svim tim kvazitemama i izvorima potkopavaš samog sebe kao iole ozbiljnog sugovornika? Pola foruma ti se smije a druga polovica te koristi kao primjer bota i sendvičara.
Ma vama je super, nikad bolje i najbolje vam je na svijetu.pogledaj sta je NATO doneo Ukrajini?
Totalnu ali totalnu propast
Ekonomsku nacionalnu demografsku
A samo je trebalo da ostanu NEUTRALNI.
Sta fali neutralnosti?
Evo mi Srbi smo neutralni.
I lepo nam je.
Ma vama je super, nikad bolje i najbolje vam je na svijetu.
Nego, jel se možeš vratiti mojoj ranijoj poruci, pročitati ju još jednom i dati mi konkretan odgovor na istu?
Kako misliš dobri ste si sa svima?Pa mi Srbi imamo izreku koja kaze
Umiljato jagnje dve majke sisa
Zato je lepo biti neutralan tad si dobar sa svima i ni sa kim nisi u svadji.
Dok vi hrvati ste uvek protiv nekoga. Takvo zlo volite
Kako misliš dobri ste si sa svima?
Pa vi jedini imate problem sa apsolutno svim susjedima, van eventualno Rumunjske.
Па колико још треба да их изгине, да би Русија коначно победила?
5 милиона?
Kako misliš dobri ste si sa svima?
Pa vi jedini imate problem sa apsolutno svim susjedima, van eventualno Rumunjske.
Ja sam matematicki izracunao jos 1 milion maksimum . Nakon toga Ukrajina efektivno ostaje bez ljudstva.
Значи, још једно 2 године рата.
2026/2027 ce se rat zavrsiti po mom predvidjanju jer ce zapad ostati bez ljudi pre svega ali i oruzja
Ovaj je napravio americku vojsku da je nepobediva i bolja od ruske i kineske armije?ovo je drugi video drugi kanal druga vest
citiram americkog analiticara , geostratega koji je pravio strategiju za americku vojsku za napad na Irak . Najodlikovaniji americki oficir od drugog svetskog rata
Imas li nesto protiv?
Шта кажу твоја предвиђања, Русима ће се број људи за те две године вероватно повећати?
Ovaj je napravio americku vojsku da je nepobediva i bolja od ruske i kineske armije?
Rusi trenutno po razmenama mrtvih nanose Ukrajini tj NATO paktu 50 puta vece gubitke nego oni njima
Mobilisu svakog meseca 30-40.000 a gube mesecno manje od 3000 ljudi
Pa ti vidi
Нема шта да гледам. Западњака има милијарду, Руса 150 милиона.
Западњаци не гину, Руси гину на обе стране.
Како год окренеш, Руси добијају...
ma ginu i zapadnjaci tj placenici
izginulo je stotine hiljada placenika sa zapada
Kako god okrenes , Rusi dobijaju ovaj rat u to se svi slazu
Jedino je pitanje gde ce granice biti i koliko ce miliona jos poginuti.
1. zapad moli za primirje a ne Rusija.
Па на Дунаву, где друго?
Ti već uskoro 4 godine citiraš svaki dan da je NATO gotov, Ukrajina gotova, Kosovo propalo, Dolar gotov, Amerika gotova, EU gotova, Njemačka propala, itd.
Daj iskreno mi sada reci jer me još iskrenije zanima, jesi li ti svjestan uopće toga da sa svim tim kvazitemama i izvorima potkopavaš samog sebe kao iole ozbiljnog sugovornika? Pola foruma ti se smije a druga polovica te koristi kao primjer bota i sendvičara.
znaci postiras misljenje nesposobnog geostrateskog analiticarapa nije bolja jer ste skoro izgubili rat u Avganistanu nakon 20 godina ratovanja protiv Talibana
Talibani su na vlasti tamo opet.
Citav NATO pakt nije uspeo da pobedi talibane posle 25 godina rata i pobegli ste iz Avganistana u najvecoj panici