Americki analiticar pukovnik Daglas MekGregor: Ukrajina je GOTOVA imaju daleko vise mrtvih od publikovanih 1.7 miliona!

Daj nam reci hoćeš li svaki video s tog kanala na YT objaviti i tu?

ovo je drugi video drugi kanal druga vest

citiram americkog analiticara , geostratega koji je pravio strategiju za americku vojsku za napad na Irak . Najodlikovaniji americki oficir od drugog svetskog rata

Imas li nesto protiv?

citiram americkog analiticara , geostratega koji je pravio strategiju za americku vojsku za napad na Irak . Najodlikovaniji americki oficir od drugog svetskog rata

Imas li nesto protiv?
Ti već uskoro 4 godine citiraš svaki dan da je NATO gotov, Ukrajina gotova, Kosovo propalo, Dolar gotov, Amerika gotova, EU gotova, Njemačka propala, itd.
Daj iskreno mi sada reci jer me još iskrenije zanima, jesi li ti svjestan uopće toga da sa svim tim kvazitemama i izvorima potkopavaš samog sebe kao iole ozbiljnog sugovornika? Pola foruma ti se smije a druga polovica te koristi kao primjer bota i sendvičara.

Ti već uskoro 4 godine citiraš svaki dan da je NATO gotov, Ukrajina gotova, Kosovo propalo, Dolar gotov, Amerika gotova, EU gotova, Njemačka propala, itd.
Daj iskreno mi sada reci jer me još iskrenije zanima, jesi li ti svjestan uopće toga da sa svim tim kvazitemama i izvorima potkopavaš samog sebe kao iole ozbiljnog sugovornika? Pola foruma ti se smije a druga polovica te koristi kao primjer bota i sendvičara.

pogledaj sta je NATO doneo Ukrajini?

Totalnu ali totalnu propast

Ekonomsku nacionalnu demografsku

A samo je trebalo da ostanu NEUTRALNI.

Sta fali neutralnosti?

Evo mi Srbi smo neutralni.

I lepo nam je.

pogledaj sta je NATO doneo Ukrajini?

Totalnu ali totalnu propast

Ekonomsku nacionalnu demografsku

A samo je trebalo da ostanu NEUTRALNI.

Sta fali neutralnosti?

Evo mi Srbi smo neutralni.

I lepo nam je.
Ma vama je super, nikad bolje i najbolje vam je na svijetu.

Nego, jel se možeš vratiti mojoj ranijoj poruci, pročitati ju još jednom i dati mi konkretan odgovor na istu?

Ma vama je super, nikad bolje i najbolje vam je na svijetu.

Nego, jel se možeš vratiti mojoj ranijoj poruci, pročitati ju još jednom i dati mi konkretan odgovor na istu?

Pa mi Srbi imamo izreku koja kaze

Umiljato jagnje dve majke sisa

Zato je lepo biti neutralan tad si dobar sa svima i ni sa kim nisi u svadji.

Dok vi hrvati ste uvek protiv nekoga. Takvo zlo volite

Pa mi Srbi imamo izreku koja kaze

Umiljato jagnje dve majke sisa

Zato je lepo biti neutralan tad si dobar sa svima i ni sa kim nisi u svadji.

Dok vi hrvati ste uvek protiv nekoga. Takvo zlo volite
Kako misliš dobri ste si sa svima?
Pa vi jedini imate problem sa apsolutno svim susjedima, van eventualno Rumunjske.

Kako misliš dobri ste si sa svima?
Pa vi jedini imate problem sa apsolutno svim susjedima, van eventualno Rumunjske.

Mi nikoga nismo napali prvi. Vi nasi susedi nas mrzite i prvi ste napadali nas Srbe. A kad te neko napadne logicno je da se branis.

Evo uzmimo 20 vek

1914. ste nas napali prvi zar ne Austrougarska?

Hrvatska vrazija divizija klala babe i dede po Macvi i davila zicom

Zatim 1941. Opet ste napali na nas Srbe i vrsili genocid nad Srbima Jevrejima i Ciganima na teritoriji citave vase fantomske marionetske nazzi drzave zvane NDH

Ubili ste u Sremskoj Mitrovici srpskog slikara cuvenog Savu Sumanovica. Da ne pricam druge.

Zatim ste opet 1990 napali na Srbe u hrvatskoj , odvodili ste ih preko noci , klali u Osijeku, Karlovcu, porodicu Zec u Zagrebu i Srbi su se opravdano pobunili da bi zastitili sebe i svoje porodice od genocida.

Sta vise hoces?

Ko nas nije napadao mi nikoga nismo dirali.

Imas li nesto protiv?
Ovaj je napravio americku vojsku da je nepobediva i bolja od ruske i kineske armije?

Шта кажу твоја предвиђања, Русима ће се број људи за те две године вероватно повећати?

Rusi trenutno po razmenama mrtvih nanose Ukrajini tj NATO paktu 50 puta vece gubitke nego oni njima

Mobilisu svakog meseca 30-40.000 a gube mesecno manje od 3000 ljudi

Pa ti vidi

Ovaj je napravio americku vojsku da je nepobediva i bolja od ruske i kineske armije?

pa nije bolja jer ste skoro izgubili rat u Avganistanu nakon 20 godina ratovanja protiv Talibana

Talibani su na vlasti tamo opet.

Citav NATO pakt nije uspeo da pobedi talibane posle 25 godina rata i pobegli ste iz Avganistana u najvecoj panici

Rusi trenutno po razmenama mrtvih nanose Ukrajini tj NATO paktu 50 puta vece gubitke nego oni njima

Mobilisu svakog meseca 30-40.000 a gube mesecno manje od 3000 ljudi

Pa ti vidi

Нема шта да гледам. Западњака има милијарду, Руса 150 милиона.

Западњаци не гину, Руси гину на обе стране.

Како год окренеш, Руси добијају...

Нема шта да гледам. Западњака има милијарду, Руса 150 милиона.

Западњаци не гину, Руси гину на обе стране.

Како год окренеш, Руси добијају...

ma ginu i zapadnjaci tj placenici

izginulo je stotine hiljada placenika sa zapada

Kako god okrenes , Rusi dobijaju ovaj rat u to se svi slazu

Jedino je pitanje gde ce granice biti i koliko ce miliona jos poginuti.

1. zapad moli za primirje a ne Rusija.

ma ginu i zapadnjaci tj placenici

izginulo je stotine hiljada placenika sa zapada

Kako god okrenes , Rusi dobijaju ovaj rat u to se svi slazu

Jedino je pitanje gde ce granice biti i koliko ce miliona jos poginuti.

1. zapad moli za primirje a ne Rusija.

Па на Дунаву, где друго?

Isparvka, Tihi to pise vec 20 godina na Krsti.

pa nije bolja jer ste skoro izgubili rat u Avganistanu nakon 20 godina ratovanja protiv Talibana

Talibani su na vlasti tamo opet.

Citav NATO pakt nije uspeo da pobedi talibane posle 25 godina rata i pobegli ste iz Avganistana u najvecoj panici
znaci postiras misljenje nesposobnog geostrateskog analiticara

Back