Američki ambasador u BIH izjednačio Srbe sa nemačkom fašističkom državom

Слобода

Primećen član
Banovan
Poruka
733
Američki ambasador u BIH izjednačio Srbe sa nemačkom fašističkom državom

Izvršni sekretar SNSD-a Rajko Vasić upozorio je da je američki ambasador u BiH Čarls Ingliš izjavom da su u Evropi u poslednjih 70 godina izvršena dva genocida, od kojih je jedan počinjen u ime Republike Srpske (RS), srpski narod izjednačio sa nemačkom fašističkom državom i politikom u Drugom svetskom ratu, a RS implicitno nazvao genocidnom tvorevinom, kako je označavaju islamisti i unitaristi.

Vasić smatra da je neprihvatljivo i paušalno "igranje istorijskim činjenicama i poređenjima američkog ambasadora u BiH, koji je izjavio na sesiji Asocijacije nezavisnih intelektualaca "Krug 99" u Sarajevu, da su u Evropi u poslednjih 70 godina izvršena dva genocida, te da je jedan počinjen u ime RS".
http://www.svevesti.com/?l=sr&a=69986

Овакво пљување на Србе је неприхватљиво. Докле ћемо више да гледамо да наша власт иде и каже џелатима Срба да су Срби највећи злочинци (Дулић подржан од свог ДС) и да се извињавају у име Срба, а на то немају право.

Možeš li da zamisliš kako će se o nama pohvalno izražavati ako tvoji puleni formiraju vladu?
Prosto pitam zato što vi tvrdite da sa vama Srbija ne ide u sukob sa zapadom i novu izolaziju.Na stranu to ko jeste a ko nije u pravu...

Ни по цену живота неће ниједан прави Србин нити Српкиња прихватити пљување Срба. Ти би да имамо антисрпску власт, која је и до сада пљувала на Србе и све уцене прихватила од запада.

Са СРС на власт, не би било више понижавања. Русија данас није као Русија 90их под јелцином. И немој да лажеш више о санкцијама.

Ma ko ga j-ebe. Puca mi ona stvar sta misli neka pedercina americka ciji sunarodnici svakodnevno ubijaju ljude sirom sveta.

Одговорни су за милион убијених у Ираку, и он да каже за Србе да су геноцидан. Ма не потресам се. Него, нећу да гледам србомрзачког ДС-а и дулића како пљују по Србима и називају нас највећим злочинцима.

http://www.svevesti.com/?l=sr&a=69986

Овакво пљување на Србе је неприхватљиво. Докле ћемо више да гледамо да наша власт иде и каже џелатима Срба да су Срби највећи злочинци (Дулић подржан од свог ДС) и да се извињавају у име Срба, а на то немају право.
Говна америчка, али неће ни он још дуго, сада ће Обама, да замени ове ****торе!

Kakav to autoritet ima ambasador zemlje koja je nastala na genocidu nad indijanicima, na rasnoj diskriminaciji, na poslovima najvece mafije, na bacanju dve atomske bombe, isterivanju "pravde"(svojih interesa) po svetu... Nek se nose u PM.

Сад ће "демократе" да те попљују како тако да кажеш тако за оне који им дају паре. Није тајна да паре "демократе" добијају од запада за што јаче пљување по Србима.
Истребљење индијанаца и милион побијених Ирачана није ништа за "демократе".

idi na bosanske forume pa tamo kukaj o americkom ambasadoru i BiH ,imamo mi ovde i vaznijih stvari da razmisljamo

Ја не кукам. Пола БиХ је Република Српска. А цела БиХ је била историјски гледано Српска. Ти хоћеш да браћу и сестре преко Дрине оставимо на цедилу и да игноришемо пљувачку од америчког амбасадора на Србе. Америка је извршила највеће геноциде. У Ираку још траје. У Вијетнаму су затровали земљу, па се рађају многи тешко деформисани. И.Т.Д..........

ništa čudno,premijer RS Dodik je to rekao u četvrtak

Genijalac, ako ponovo pročitaš tekst videćeš da je na ovaj incident pažnju skrenuo upravo izvršni sekretar Dodikove stranke!
Ono što cenim kod Dodika je to što se nikada nije bojao sasuti paljbu na svakoga, bio to Visoki predstavnik, bio to američki ambasador ili neki treći. Sad je za sve Dodik kriv....:dontunderstand: Čovek koji je povratio ponos Srbima preko Drine.

Inače, izjava je glupavo neprihvatljiva. Američki ambasadori daju sebi za pravo da se mešaju u poslove zemlje i da je komentarišu. Mada, kao što reče Torente, boli me qita šta misli američki ambasador. Njegova zemlja priznaje tu genocidnu tvorevinu, što njih onda čini licemerima.
Drago mi je što se pominje ova izjava, neka se izvrši malo pritisak na njih.

Ја не кукам. Пола БиХ је Република Српска. А цела БиХ је била историјски гледано Српска. Ти хоћеш да браћу и сестре преко Дрине оставимо на цедилу и да игноришемо пљувачку од америчког амбасадора на Србе. Америка је извршила највеће геноциде. У Ираку још траје. У Вијетнаму су затровали земљу, па се рађају многи тешко деформисани. И.Т.Д..........
Ма стави кретена Ала бандија на игнорр...и рођени га игноришу, јавља се негде из неке установе!

to je po meni veci blam za nemce da ih porede sa srbima,nego srbima sto ih porede sa nemcima:):)
ipak jedan tako mocan i veliki narod kao nemacki,uporedjivati sa lokalnim balkanskim narodom.....dok srbima tu u poredjenju sa drugim lokalnim balkanskim narodima raste cena...tako...
da bih tu ja trebalo da se bunim..a ne vi :):):)
Стани мало синак, ми Срби смо наследници ВЕЛИКЕ ХРИШЋАНСКЕ РОМЕЈЕ..и ми СРБИ смо ВЕЛИКИ ИМПЕРИЈАЛНИ НАРОД....Св.Немањићи....и имамо империјалну свест, а Гермни су обични варвари и необразован народ, који се обогатио сва све саксонцима и англима, на пљачки Ромеје!
Обични лопови и убице

350px-Eug%C3%A8ne_Ferdinand_Victor_Delacroix_012.jpg

Улазак ктрсташа (силоватеља и лопова латинских) у Цариград!

340px-Gustave_dore_crusades_dandolo_preaching_the_crusade.jpg

300px-Siege_of_Constantinople.jpg

Back