AMERICKA ZURKA ili ko se najvise uvlacio ambasadoru amerike!

E al se nekad dobro jelo ,bas :mrgreen:
0503vladasporcicte1.jpg

vidi ti taj osmeh i ushicenje na Vojislavljevom licu od srece sto mu BoTa seca parce americke torte :)

Baš je srećan, mučenik.
Tada mu nije smetao Bondstil:mrgreen:

Aj da ne fludamo. Politichari su ljudi biznisa, a ne moralnih nachela. Ima da mole i kume gde god treba ukoliko mogu kakvu-takvu korist da izbore za svoj narod.
Despot Stefan Lazarevic je bio turski vazal, pa je koliko toliko ochuvao svoj narod posle Kosovskog boja.
General Nedic je koliko-toliko spasao narod u Srbiji time shto je bio kvisling, i time shto je najurio chetnike i partizane van Srbije u kojoj je vazilo 100 Srba za 1 Nemca.

Ovi shto su otishli u americhku ambasadu (Americhki interesi na Balkanu ne idu nama na ruku, to je definitivno), ali ako izbore dve firme sa po 200 zaposlenih, neka ih.

I Stefan, i Milan su vršili vlast u okupiranoj Srbiji, pa su morali shodno tome da se i ponašaju.

Mi smo sada valjda slobodni. Ili ipak samo mislimo da je tako.

amerikanci nam otimaju teritoriju a ovi se lizu sa njima.

mene ovo podseca na prijeme u sedistu GESTAPO-a u Beogradu u periodu od 1941 do 1945...

Još im ovi drugi plaćaju za predsedničke kampanje.
Terali ih da se smeju ko lud na brašno!
Još objavljivali te plakate po ulicama.
Fuj! Nakožila mi se ježa!

Poslednja izmena:
A vidim prisutini su i nezavisni američki novinari u Srbiji: Jugoslav Ćosić i Timofejev. Verovatno je bila i Nadežda Gaće, Sonja Liht i Nataša Kandić. Sve simboli američko-srpske ljubavi ubijanja Srbije.

A jel su rekli nešto loše o funkcionisanju SRS-a?
Zar nije veleizdaja što je Naša Maja napustila takve veličine?

Šta misliš da li ti je više štete napravila nečija priča ili napuštanje najviših kadrova?
Da Naša Maja nije otišla iz stranke zbog nabrojanih novinara/gradjana?

Poslednja izmena:

Back