- Poruka
- 23.453
heh Flood misliš, to se izgovara flad, kao blood recimo.Aj da ne fludamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heh Flood misliš, to se izgovara flad, kao blood recimo.Aj da ne fludamo.
E al se nekad dobro jelo ,bas
![]()
vidi ti taj osmeh i ushicenje na Vojislavljevom licu od srece sto mu BoTa seca parce americke torte![]()
Razlika izmedju okupatora i oslobodilaca.Slicno,mnogo slicno.Razlika je jedino u jeziku,oslobodioca![]()
Razlika izmedju okupatora i oslobodilaca.
Okupator ode kad - tad, oslobodilac nikad.
Posle pozdravljanja zastave SAD koju su svecano doneli marinci,ambasador Manter je rekao:
-Uskoro cete imati novu vladu.Zelja nam je da ta vlada ispuni obecanja koja su njeni zvanicnici dali gradjanima Srbije,obecanja o evropskoj buducnosti i shansama koje takva buducnost pruza svima.
Vise o tome i ko se sve pojavio tamo kod kauboja:
www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=40518§ionId=37
bili Palma i ceo vrh SPSa osim Dacica i Mrke koji su dobili opravdan izostanak posto su bili da se uvlace u Atini sa Botomtakodje sam vido Dulica ,Popovica i Parivodica iz DSSa ,Canka i Cedu
Aj da ne fludamo. Politichari su ljudi biznisa, a ne moralnih nachela. Ima da mole i kume gde god treba ukoliko mogu kakvu-takvu korist da izbore za svoj narod.
Despot Stefan Lazarevic je bio turski vazal, pa je koliko toliko ochuvao svoj narod posle Kosovskog boja.
General Nedic je koliko-toliko spasao narod u Srbiji time shto je bio kvisling, i time shto je najurio chetnike i partizane van Srbije u kojoj je vazilo 100 Srba za 1 Nemca.
Ovi shto su otishli u americhku ambasadu (Americhki interesi na Balkanu ne idu nama na ruku, to je definitivno), ali ako izbore dve firme sa po 200 zaposlenih, neka ih.
I Stefan, i Milan su vršili vlast u okupiranoj Srbiji, pa su morali shodno tome da se i ponašaju.
Mi smo sada valjda slobodni. Ili ipak samo mislimo da je tako.
amerikanci nam otimaju teritoriju a ovi se lizu sa njima.
mene ovo podseca na prijeme u sedistu GESTAPO-a u Beogradu u periodu od 1941 do 1945...
Normalno je ici na diplomatske prijeme. Diplomatama, politicarima, novinarima je to deo posla.
A vidim prisutini su i nezavisni američki novinari u Srbiji: Jugoslav Ćosić i Timofejev. Verovatno je bila i Nadežda Gaće, Sonja Liht i Nataša Kandić. Sve simboli američko-srpske ljubavi ubijanja Srbije.
Ti si bio na tim prijemima?mene ovo podseca na prijeme u sedistu GESTAPO-a u Beogradu u periodu od 1941 do 1945...