bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ne mora da znaci. Zavisi cime se firma bavi. Secas se kada je pukao com biznis. Plate bile 200$ na sat norm.Znači nagrabusio sam i ja, USA IT firma.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora da znaci. Zavisi cime se firma bavi. Secas se kada je pukao com biznis. Plate bile 200$ na sat norm.Znači nagrabusio sam i ja, USA IT firma.....
Ti stvarno veruješ da je ta "finansijska pomoć" stigla do Ukrajine u punom iznosu?Ne vraca se nista, jer USA i EU finansiraju taj rat i to se itekako oseca,
po krizi u USA.
Ukrajina ratuje vec godinu i po dana. To je fakat, ne bi mogla bez pomoci. Taj rat kosta 500 miliona dolara dnevno obe strane.Ti stvarno veruješ da je ta "finansijska pomoć" stigla do Ukrajine u punom iznosu?
Kao što je i žito iz Ukrajine stiglo do Afrike?
Blago tebi...
Ne pričam o tome, pričam da se veći deo te "finansijske pomoći" vraća "darodavcima".Ukrajina ratuje vec godinu i po dana. To je fakat, ne bi mogla bez pomoci.
Ajd da ne preterujemo, recimo da je prava cifra 10 puta manja.Taj rat kosta 500 miliona dolara dnevno obe strane.
According to most estimates, every day of the war in Ukraine costs Russia $500 million to $1 billion.Ne pričam o tome, pričam da se veći deo te "finansijske pomoći" vraća "darodavcima".
Ajd da ne preterujemo, recimo da je prava cifra 10 puta manja.
Pa jes, kad uključe njihove "objektivne procene" koliko ruska privreda gubi sankcijama.According to most estimates, every day of the war in Ukraine costs Russia $500 million to $1 billion.
Naravno, ne pisu da isto tolko kosta Ukrajinu, ali to je tako logicno
https://en.wikipedia.org/wiki/Economic_impact_of_the_Russian_invasion_of_Ukraine
Ocigledno da zaradi inace bi rat stao. No od cega zaradi Ukrajina?Pa jes, kad uključe njihove "objektivne procene" koliko ruska privreda gubi sankcijama.
A pritom zaborave da Rusija zarađuje samo na izvozu energenata skoro milijardu dolara dnevno...
Ukrajina troši "samo" vojnike, skoro sve ostalo dobija od Zapada.Ocigledno da zaradi inace bi rat stao. No od cega zaradi Ukrajina?
Pa eto, jel sad jasno. Ukrajina ima manpower, NATO ih dotira sa oruzjem i municijom,Ukrajina troši "samo" vojnike, skoro sve ostalo dobija od Zapada.
Jes da je izakano i izdrkano do maksimuma ali je "bratska i nesebična pomoć".
A sve ono malo modernije što im je obećano ali još nije stiglo, zahteva obuku ljudstva,
mora prvo da se remontuje, stiže na jesen...
Onaj idiot od narkomana troši vojsku kao nenormalan, počeli su da izvlače ljude iz tramvaja,
autobusa i taksija, još malo pa će početi kao Hića 45-te, slaće decu i starce na front.
Aman čoveče, Ukrajinci ratuju kao u I svetskom ratu, oni jednostavno nemaju dovoljno oruđa zaPa eto, jel sad jasno. Ukrajina ima manpower, NATO ih dotira sa oruzjem i municijom,
i svime sto treba da se rat nastavi. Inace bi to bilo gotovo odavno.
Mislim da smo zaokruzli diskusiju, a to je da NATO finansira Ukrajinu, dobitak je u tome,Aman čoveče, Ukrajinci ratuju kao u I svetskom ratu, oni jednostavno nemaju dovoljno oruđa za
neki efektivan kontranapad, jurišaju i ginu za ništa ili za hebenih stotinak metara.
Nemaju čime da ljudski odrade pripremu, u napad idu oklopnim vozilima u najboljem slučaju.
Rusi ih melju sa distance, a svaki direktan ukrajinski napad košta 10 mrtvih Ukrajinaca na jednog Rusa.
Koliko dugo to može da traje?
To ona logika "odstampacu dolara koliko mi treba, a o inflaciji neka se brine sledeca administracija" ?Lukav plan dostojan Crnog GujeTo je kao u onom vicu kad se mali Piroćanac vratio iz škole, pa se hvali tatku kako je uštedeo 100 dinara jer nije išao autobusom nego je trčao za autobusom... a ovaj mu udari ćušku i pita "a što nisi trčao za taksijem, uštedeo bi 1000 dinara!"
E isto tako i američka vojna industrija - ako poklanjaš nekome Stingere, i ti ih praviš, nije preterano bitno koliko koštaju.