Americka pouzdanost na delu )))

ma svaki auto ima makar po jednu manu cak i najbolji

vidimo kod camara je problem taj sto se prilikom driftovanja aktiviraju vazdusne zavese tj bocni air bagovi jer senzori iz nekog razloga u tim trenucima poblesave

to je verovatno inzinjerski propust jer nisu uzimali tu situaciju u obzir prilikom dizajna senzora udara .

verovatno ce to ispraviti uskoro .

mada ovo i nije ne znam kakva greska.

mislim to nije bas situacija koju praktikuju vozaci u voznji cak mislim da je u srbiji ne praktikuje ni 0.1% vozaca

a ja bih rado vozio ovog Camara i bez tih bocnih vazdusnih jastuka :)

Mislim da bi i svi ostali clanovi ovog foruma :)

To rade japanci,sta mislis zasto u zadnjih deset godina skoro da nema raporta gde su japanci povlachili veliki broj auta zbog neke greske sem ono kad je tojota povlacila svoje aute zbog one pedale za gas,ono sto oni rade je da u tajnosti kad ti je auto na servisu oni poprave to sto je fabricka greska tako da ti nikad ne znas.

Sv iimaju probleme i greske s vremena na vreme - ali definitivno su japanci najpouzdaniji - Lexus, Honda, Toyota . To je to.

Nemci nisu ni na 50% pouzdanosti Japanaca

bas sam uporedjivao svojevremeno Audi A4 i Hondu Accord jer sam imao prilike u oba da se vozim . Ja kao covek od 190 cm visine opusteno sedim pozadi normalno u Hondi dok sam zgrbljen u Audiju . Samim tim po meni takmac hondi accord je vise A6 nego A4 .

Sto se tice udobnosti tu je takodje prednost na strani japanaca - Audi je dosta tvrdji .

A4 mi je vise u klasi Honde Civic .

zaista ne vidim razlog da se recimo Audi A4 plati 50% ili 100% skuplje nego recimo Honda Accord ili Lexus IIS

Znam da mnogi vide- ali zato i bacaju uzalud svoj zaradjeni novac. Mada je voziti nemca u srbiji tj audi bmw ili mercedes najvise znak nekog prestiza pa zato ljudi i kupuju pre svega ta vozila.

a i dosta se ljudi ne razume u auta pa se plasi onoga sto im je nepoznato tj japanaca i amerikanaca.

Poslednja izmena:

Back